Şimdi Ara

750k'nız var, tablodan hangi aracı alırdınız ve neden? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben olsam sifir alamıyorsam 2. El de alabileceğim en genç en yeni en dusuk km araci alırdım sebebi bu araclar tenekeden plastikten oluşuyor yani bir kullanım ömrü var güneşte yağmurun altında duruyor bugüne kadar çok farklı marka araçlarım oldu ne kadar yeni o kadar iyi kendimden örnek vereyim 2012 yılında 2001 model golf 4 almistim güzel araçtı ama yeni araçlarla yan yana gelince eski olduğu yüzünüze çarpıyor 6 ay bindim sonra aynı paraya üzerine ekleme yapmadan 7 yaş daha genç 2008 model accent era almistim o zaman yıl 2012 arac 4 yaşında sifir gibi gelmişti uzun süre sorunsuz bindim
    Simdi konfor yol tutuş diyenler olacak yapmayın zaten bütçe belli bu bütçelerle riske girmeyin tecrübelerden istifade edin ya da siz bilirsiniz ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OzzY® O kullanıcısına yanıt

Bu paraya temiz düzgün 1.16 ya da a3 olsa sahibi satmaz zaten

• FurkanTuncSS F kullanıcısına yanıt

Hocam o zaman senin ilacın dizel, lpg ile falan hiç uğraşma derim, temiz bir dizelin hem seni üzmeyecek yakıtı olur hem de bu yakıt maliyetiyle alabildiğin en iyi performansı alırsın

Lpg li atmosferik araçlar çok performanssız, daha önce 1.6 lpg ile uyumlu en sorunsuz denen corolla vardı o bile lpg de sorun çıkarttı kaç kere, satıp 1.6 dizel focus 3 aldım memnunum yakıt olarak da gayet iyi performans olarak da corolladan sonra süper corollada 3. Vitesle çıkmak zorunda kaldığım yokuşu bunda 6. viteste çıkıyorum o kadar söyleyeyim , listenizde olduğu için de tavsiye ederim o paralara. Yalnız focus 3 1.6 tdci dizel de 95 hp lik trendx lere bakmayın, style veya titanium paket bakın derim onların motoru 115 hp lik daha çok tutuluyor.

• blueSKYLINE kullanıcısına yanıt

Ben de daha önce dizel araçlar kullandım, dizel almayı daha uygun buluyorum.

İmkanım olursa 100 km altına bakacağım ama focuslarda fiyatları çok oynak girmişler. focus 3 .16 tdci style veya titaniumların olur fiyatı nedir ?

Bir de karma yakıt tüketimi hangi değerleri gördünüz acaba?

• Auris veya Corolla benzinliyi alıp geçerdim sanayileri pek sevmem

• hocam bu listeyi anlayamadım. yani 1.4 accent era yok mu 750 bin tl'ye  

• masterap M kullanıcısına yanıt

katiliyorum ancak tabloda olunca belirtme ihtiyaci hissettim yoksa a3 ya da 1.16 secenekler arasindayken focus tercih ediyormusum gibi geldi :)

evet. surus zevksizligi kalitesiz ic mekan vs genel olarak isinamadim. corollada da boyle hissediyorum civicte de.

Ekseriyetle 100 110 bin kilometrede olanlarda,

hatasız style paketler 730 civarı

Hatasız titanium paketler 750 civarı

Yani bütçeniz dahilinde iki paket de.

Yakıt tüketimi konusunda uzun yolda A ve B noktaları arasında ciddi bir rakım farkı yoksa 6. vites 2 bin devir 110 km hız sabitleyici açık 3.5 litre civarı. Eğer giderken rakım azalıyorsa 3 litre, artıyorsa da 4 litre civarı.

Şehir içinde uzun süre kullanımımda yol bilgisayarı 5.5 litre civarı.

Araçtaki motor psa grubundan alınan bir fransız dizel motor olduğu için gayet sorunsuz ve yakıt tüketimi diğer dizellere nazaran daha düşük, yedek parçası ve ustası bol, bu sebepten de diğer modellere oranla daha tercih edilesi hale geliyor diye düşünüyorum.

• Ben de uzun süredir 650 bütçeli otomatik ön şartla 2. bir araç baktım, ekspere soktuğum hiçbir araç söylendiği gibi çıkmadı, ben de gidip 2022 Taliant aldım. Bi multimedya taktırdım mı tamamdır. 2. el alınmaz noktasındayım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OzzY® O kullanıcısına yanıt

Hocam tablo üstünde belirttiğim gibi bunlar sadece ağır hasar kaydı olmayanlar.

A3 ve 1.16da tramer kayıtlı yüksek km varken, focusta hasar kayıtsız değişensiz daha düşük km olabiliyor.

Zaten modellerin isimlerine bakınca belli ediyorlar kendilerini hangi koşullarda olabileceklerini

• 2020 Clio 1.0 TCE (Turbo) Toch paket alın geçin derim. Sağlam ve servisi uygun yeni model bir araba

• egea 1.6 mjet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka0658 -- 1 Kasım 2023; 10:16:15 >
  • x646633277 kullanıcısına yanıt

Hocam var fakat 100-200 km arası.

100 km altında olanlar tek tük ya da sorunludur.

• Artık 2 kriterim var 2. elde, ya biri olacak ya öteki..

1. si ya düşük km genç bir araç
    2. si km ve yaş yüksek olabilir ama tamamen servis bakımlı olacak, dışarıda hiç bir şey yaptırmamış titiz özenli birinden servis bakımlı araba.

Bu 2 sinden biri olmadı mı kesin problem yaşarsın araçla benden söylemesi. Çünkü marka model önemsiz her araç yıpranıyor...

hocam 50binde olsa ne era yani bu. şaşırdım piyasasına. bence bir hata var listede çünkü punto ve eranın olmaması mümkün değil ya da ben hakim değilim.. bilemedim. yani size benim astra j mi vereyim 670'e, şunları alacağınıza..

• İkinci el o bütçe ile dizelden uzak dururdum.

Yukarıda önyargılı birisi Toyota ile LPG'de sorun yaşadığını söylemiş. ucuzcu zihniyet ile gidip merdiven altı işletmelerde ucuz kitleri taktırırsan her arabada sorun yaşarsın.

Eski 1999 Corolla'mda 10 sene şu anki 2014 Auris'imde 5 senedir LPG takılı ve hiç ama hiç bir sorun yaşamadım. Unutmadan 2 sene veya 20.000 km de bir LPG bakımını da yaptırırım.

Toyota 1.33 motoru eski bir dizelci olarak sizi performans konusunda mutlu etmez. 1.4 D4D iyi motordur ama yağ eksiltme problemleri olabiliyor.

Fransızların zaten AdBlue sorunu diye internette aratıp sonuçları okuduktan sonra kararını ver.

Manuel olacaksa temiz bir Golf gayet iş görür. Hatta ağırlıklı şehir içi olacaksa ve bekar veya yeni evli iseniz Polo bile gayet iyidir. Ama otomatik olacaksa DSG'den kesinlikle uzak durulmalı.

İlla dizel olacaksa düşük km.li Egea işinizi görür.

Son olarak büyük şehirlerde ikamet etmiyorsanız ya yerli üretim (Toyota ve Fiat gibi) ya da çok satmış (Golf ve Polo gibi) araba alarak usta ve yedek parça sorunu yaşama ihtimalinizi düşürebilirsiniz.

• Selamlar, buldunuz mu araç?

Ben de taliant araştırıyorum yeni daha iyidir düşüncesiyle.

• nungor N kullanıcısına yanıt

Siz sıfır mı aldınız ? Nasıl memnun musunuz? Kaç kmde şuan. Bir de otomatik mi?

• tayfundiyebiri T kullanıcısına yanıt
    Ben oğlana 2022 otomatik joy Taliant aldım. 650 verdik, ilk arabaları ve şoförlüğü de pekiştirecekler. O yüzden sıfır düşünmedik. Ben arabayı kullandım motor şanzıman falan parasına göre on numara. Boş araba ama devasa bagaj var arka bölüm de çok geniş. Ama bence şu kampanyalarla 2. el alınmaz, gidin kredi falan sıfır bişey alın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.