Şimdi Ara

750w-1000w arası psu alacağım hangi marka olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni pc topluyorum büyük ihtimalle kasa olarak silverstone tj07 kasa alacağım yeni sistemlere uygun girişleri bulunan en az 5 sene gidebilecek kaliteli bir psu almak istiyorum ne önerirsiniz?şu anda tagan 580w kullanıyorum aslında memnunum ama hem gücü yükselteceğim hemde daha verimlisi varsa onu almak istiyorum.favorilerim tagan,silverstone,enermax, ikinci favorim pc power,thermaltek.kabloları tak çıkar olmasını istiyorum şu anda kullandığım öyle vede güzel ama bilgisayarımı kardeşime vereceğim yani yeni psu lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyli -- 4 Eylül 2007; 15:24:34 >

• Ya burnumu sokmuş gibi olmayayım ama bence SLI filan yapmayacaksan elindeki PSU muhteşem bırak kalsın.Bak ben ASUS 550 watt kullanıyorum imzamdaki sistemde ve tık yok gayet stabil çalışıyor.Yinede sen bilirsin tabi ki sadece fikrimi söylemek istedim yanlış anlama ok

Saygılar...

not: Ama illaki alacağım diyorsan kesinlikle ileriye dönük olması açısından da 850 watt sağlam ve SLI ready bir PSU al en az 4 adet PCI-ex kablosu olmasına dikkat et ve kesinlikle şu yeni tip çıkar-tak kablolu modellerden olsun.
  • sistemini ayrıntılı olarak yazarsan daha saglıklı yardımcı olunur. .. .
  • ileriye dönük bişiler alcaksan be quiet dark power pro 850watt alabilirsin.Biraz tuzlu ama gerçekten kaliteli bi psu

Edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekker -- 4 Eylül 2007; 15:24:25 >
  • Sli için bile 650 wattdan yukarısı gereksiz.Boşa para harcama bence.İleriye dönük olsun diyorsunda,işlemciler gittikçe daha az enerji tüketiyor.Ekran kartları da 250 wattdan fazla çekecek de değilç.Gereke yok bence...
  • Sisteme 2X 2900XT bağlayınca sırf bu iki kartın tükettiği enerji 450-480watt arası bişi oluyo.Üstüne diğer bileşenlerin tükettiği enerjiyide ekleyip kabaca bi hesap yapabilirsin.Uzun yıllar kullanmak için bi psu alıcaksan bence be quiet dark power pro
  • tavsiyeleriniz için teşekkürler benim söylediğim markaların içinden önerebileceğiniz yokmu veya be quiet dark power pro 850watt onların hepsinden dahamı iyi ve kasamla psu mun aynı marka olması acaba bi artı olurmu az bi ihtimalde olsa.
    absolut 650 watt ileride ne kadar yeterli olacak onda şüpheliyim.aldığım kasayla psu yu en az 5 yıl değiştirmek istemiyorum.artık son 5 yılda ne kadar değişti ortada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum taganda iyi markadır ama şuanda be quiet psuların babası diyebiliriz.Hem çok sessiz hemde performansı çok iyi.Yani bi kere paraya kıyıp alıyosun sonra kafanı dinliyosun
  • ben karar verdim büyük ihtimal enermax yada silverstone alacağım.ama bu aralar pc dünyası çok karışık dx10 çıkıyor ekran kartları ve anakartları değişiyor dört çekirdekli işlemciler çıktı acaba bu iki markanın bütün ürünleri bu yenilikleri karşılayabilir mi mesela 8 pinli yazıyo bazılarında bu olması gereken bi özellik mi neden?
  • 2900xt gibi kartlar çift PCI-E güç girişine ihtiyaç duyuyorlar (6+8 pin diye de geçer). Crossfire veya SLI gibi bir konfigürasyonda bu 4 PCI-E güç girişini gerektiriyor. Eğer bu tip bir konfigürasyon kuracaksan bu özellikleri destekleyen bir güç kaynağı alman faydalı olur.
  • tamam arkadaşlar şimdilik elimdeki tagan 580 w ı kullanmaya devam edeceğim zaten ekran kartını da şimdi almıcam az zaman geçsin her şey belirginleşsin dx10 vs.herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.