Şimdi Ara

750W GOLD PSU ÖNERİSİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

sırf akortek ile muhattab olmamak için amazon'dan aldım ben.bi sıkıntı oldu pil kalmış kasada hareket ettikçe kısa devre yapıp makine kapanıyormuş biz anlamadık tabi önce.direkt tayvan seasonicle yazıştım adamlar deli yardımcı oldu.uluslar arası 300 liraya falan kargo imkanı varmış hani direkt gönderecektim psuyla ilgili bir şey olsaydı ama pili gördük sonra adamlar kasayı bi açın bakın sağına soluna kablo girişlerine falan diyince.hangi marka garantisi dört dörtlük ki yurdum ülkesinde?elin gavuru bile daha çok ilgileniyor.amazon.de olsaydı 2 sene garanti veriyor ve adamlar direkt ne sorun mu yollayın hemen modunda.o isimler laf olsun diye yapılmıyor.evga mesela kelek yapar mı sana garanti konusunda dünyanın öteki ucunda bile olsa?
    Zaten Akortek'ten dolayı çoğu kişi ürün alımı yapmıyor. Bunu bile bile Akortek'ten alım yapanları da hayretle izliyorum. SEASONIC harici ürüne güvenerek alım yapılacak adam akıllı ürünler de bana göre yok ve nasıl bir üretim sürecinden geçtikleri de net değil. Sen ürüne güvenerek alım yapardın belki ama en iyisini yapmışsın.

• kunGFu kullanıcısına yanıt
    Birileri arkamızdan mı konuşmuş ne :) Herkes kendi kullandığını ve PSU hakkında genel bilgisiyle yardımcı olmaya çalışıyor işte. Kendi güç kaynağım ve genel olarak güç kaynakları hakkında bilgi sahibi olduğum için fanatiklik olarak adlandırmam bunu. Arkadaşa alabileceği en iyi güç kaynağı markasını söyledim. Seasonic. Çünkü ben alırken de en iyisi oydu hala o. Şimdi değişmek istesem yine Seasonic alırım. İyi olduğu için öneriyoruz ya hani burada insanlara ? Fanatik olduğumuzdan değil. O yaşları çoktan geçtik :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Distribütörünün işbilmezliği yüzünden kullanıcılara taş gibi PSU'ları aldırtmıyor muyuz yine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Griffith -- 27 Temmuz 2020; 20:48:11 >
  • Ürünü aldım cidden 0 ses. Kulağını dayasan çok çok az çıt pıt sesler duyuyosun :D
  • Example3 kullanıcısına yanıt
    Sevindim hocam, bir sistemin en önemli parçası bence psudur. Sağlamını almışsınız güle güle kullanın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.