ses ceken rockwood anfimi kurcaladıktan sonra ses komple gitti bende 755.6 jbl 6 kanal anfi aldım ve sistemimde 1 takım 13 cm jbl comp ve 2 adet 500w pioneer bas var 303F modeli galiba,(kabinsiz bas olduklarını biliyorum ama ) arabanın arkasını kesmeyi istemedik ve kabin yaptırdık ama istedigim verim yok gibi rockwoodda iyiydiler ama bu jbl anfide iyi degil gibi, bende kabinli bas almayı düşünüyorum bu anfiye jbl in hangi bası uyar ve baglama sekli nasıl olacak ben basları su anda sub cıkısı var anfide oradan besliyorum tek olunca köprülencek üzerinde şemasıda var köprülenince rms si artarmı nasıl baglamalıyım ve ben jbl 38 cm 1200 lük bas düşünüyorum uyarmı,dogrusu anfi kaldırırmı
bence anfide bağlantı yanlış olabilir.. free air tarzı wooferlarda ayar tutturmak zordur.. ama senin yerinde olsam bass için ayrı anfi alırdım.. tabi bütcen müsaitse.. eğer değilse rms değeri 250 watt geçemyen bi woofer al.. markasınada sen karar ver
tavsiyeleriniz için teşekkürler bugun 1000 w kabinli 30 cm jbl bas aldım 190 ytl anfi ayarsız olmasına karşın üzerindekilerin 1.5 katı daha iyi vurusu var diyebilirim bi ayar yapayım bakalım ozaman nasıl olacak ama bi arkadasta dinleme fırsatım olmustu herkeze tavsiye ederim
Teşekkürler arkadaşlar en güzelleri sizlerin olsun.Bu gün ayar yaptım ve E36 nın bagaj kapagı yerinden cıkıcak gibi herkeze tavsiye ederim
video koyda bizde görelim nasıl çıkıyormuş
quote:
Orjinalden alıntı: akayogullari
video koyda bizde görelim nasıl çıkıyormuş
+1 hayırlı olsun bu arada güle güle yakman dileğiyle...
Eğer benimkinden fazla sesi çıkarsın veya bass ı taaa uzaklara duyursun milleti 150 metreden dönüp baktırsın yakarım bu benim tesisatı söker aatarım seninlede her türlü iddaya girerim koy video görelim hadi cvbnı bekliyorum madem kalite hadi görelim senide koy videonu
+1 hayırlı olsun bu arada güle güle yakman dileğiyle...
Benim gibi
kardeş oazaman yorumunu kendine sakla fiyatına göre çokçok ii performansı var olaybudur okeyyy
Dostum aynalı sazanmısın topigi oku ben bas tavsiyesi istedim sen atlamışın kendi harward topiginle karıstırmısın fiyatına göre performans dedigin anfi 200 ytl jbl 300 ytl ve ben hiç bi arabada cıkartma olarak HARWARD yazısı görmedim Efsaneler taklit edilemez taklit etmeye çalışanlar hikaye bile etmez
quote:
kardeş oazaman yorumunu kendine sakla fiyatına göre çokçok ii performansı var olaybudur okeyyy
kaç yaşındasın acaba üstte yazdklarımı bi oku ondan sonra yorum yap okuuu üstleri
Fiyat performans KRİSTAL kola ooooo o bizden biri kristal kola kristal kola
quote:
kaç yaşındasın acaba üstte yazdklarımı bi oku ondan sonra yorum yap okuuu üstleri