Şimdi Ara

755.6 jbl anfi aldım bas yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ses ceken rockwood anfimi kurcaladıktan sonra ses komple gitti bende 755.6 jbl 6 kanal anfi aldım ve sistemimde 1 takım 13 cm jbl comp ve 2 adet 500w pioneer bas var 303F modeli galiba,(kabinsiz bas olduklarını biliyorum ama ) arabanın arkasını kesmeyi istemedik ve kabin yaptırdık ama istedigim verim yok gibi rockwoodda iyiydiler ama bu jbl anfide iyi degil gibi, bende kabinli bas almayı düşünüyorum bu anfiye jbl in hangi bası uyar ve baglama sekli nasıl olacak ben basları su anda sub cıkısı var anfide oradan besliyorum tek olunca köprülencek üzerinde şemasıda var köprülenince rms si artarmı nasıl baglamalıyım ve ben jbl 38 cm 1200 lük bas düşünüyorum uyarmı,dogrusu anfi kaldırırmı

• bence anfide bağlantı yanlış olabilir.. free air tarzı wooferlarda ayar tutturmak zordur.. ama senin yerinde olsam bass için ayrı anfi alırdım.. tabi bütcen müsaitse.. eğer değilse rms değeri 250 watt geçemyen bi woofer al.. markasınada sen karar ver
  • JVC CS-DX 30 1400W - 30 CM Subwoofer tavsiye ederim sana..
  • tavsiyeleriniz için teşekkürler bugun 1000 w kabinli 30 cm jbl bas aldım 190 ytl anfi ayarsız olmasına karşın üzerindekilerin 1.5 katı daha iyi vurusu var diyebilirim bi ayar yapayım bakalım ozaman nasıl olacak ama bi arkadasta dinleme fırsatım olmustu herkeze tavsiye ederim
  • Güle güle kullan hayırlı olsun kardeşim!!
  • hayırlı olsun...
  • hAYIRLı olsun..güle güle basslar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar en güzelleri sizlerin olsun.Bu gün ayar yaptım ve E36 nın bagaj kapagı yerinden cıkıcak gibi herkeze tavsiye ederim
  • video koyda bizde görelim nasıl çıkıyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: akayogullari

video koyda bizde görelim nasıl çıkıyormuş

+1 hayırlı olsun bu arada güle güle yakman dileğiyle...
  • Eğer benimkinden fazla sesi çıkarsın veya bass ı taaa uzaklara duyursun milleti 150 metreden dönüp baktırsın yakarım bu benim tesisatı söker aatarım seninlede her türlü iddaya girerim koy video görelim hadi cvbnı bekliyorum madem kalite hadi görelim senide koy videonu
  • kavga mı etceniz şimdi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

kavga mı etceniz şimdi..

yok yaw kalite dedi tutturdu görelim kaliteyi ozaman madem öle işte böle
  • 303F ler güzeldir , free air değil de kabinde kullanılırsa muhteşem olucaktır..
  • Tavuzkuşu degilim reklam yapayım kimseye birşey kanıtlamak zorundada degilim kargayla kartalı kıyaslamayalım lütfen anlayan anladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

quote:

video koyda bizde görelim nasıl çıkıyormuş

+1 hayırlı olsun bu arada güle güle yakman dileğiyle...

Benim gibi
  • kardeş oazaman yorumunu kendine sakla fiyatına göre çokçok ii performansı var olaybudur okeyyy
  • Dostum aynalı sazanmısın topigi oku ben bas tavsiyesi istedim sen atlamışın kendi harward topiginle karıstırmısın fiyatına göre performans dedigin anfi 200 ytl jbl 300 ytl ve ben hiç bi arabada cıkartma olarak HARWARD yazısı görmedim Efsaneler taklit edilemez taklit etmeye çalışanlar hikaye bile etmez
    quote:

kardeş oazaman yorumunu kendine sakla fiyatına göre çokçok ii performansı var olaybudur okeyyy

• kaç yaşındasın acaba üstte yazdklarımı bi oku ondan sonra yorum yap okuuu üstleri
  • Fiyat performans KRİSTAL kola ooooo o bizden biri kristal kola kristal kola
    quote:

kaç yaşındasın acaba üstte yazdklarımı bi oku ondan sonra yorum yap okuuu üstleri
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.