Şimdi Ara

755.6 jbl anfi aldım bas yardımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen anlamak istemiyorsun anlamada hiç bi ses yarışmasına giremeyen hatta girmeyi bırak ismi gecmeyen bi markayı arabama sokucagıma 4 kapı kolonu 1 teyip ile gezerim kaliteden vaz gecmem ucuz diyosunhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26028&productid=otm251159 bu bir aynı jbl i dogu banktan 110 ytl ye aldım 240 ytl 75.4 300 ytl 755.6 410 ytl bumu ucuz simdi burdada bitir bunu yaş maş giriyo araya iş büyümesin bu arada yaş 26 kendine iyi bak

• JBL 110 lira mı? Nasıl ya..
  • Ya bazen gülmekten yazı yazamıyorum allahta sizi güldürsün emi
  • hayırlı olsun arkadaşım ama stereo bir amfi ile ne kadar verim alırsın orası tartışılır sanki
  • Senin şu anfini şu videodaki woofere bağlasak sonra 20-60hz arası bas testi son volümde kesintisiz olarak sürekli yapsak bakalım kaç dakika dayana bilecek veya hiç çalmayıp ses kesecek beni yiyemiyeceğim şeyin altına yatırmayın der gibi hatta azda bile olsa salınım bile yaptırmaz.... Sayi sende bide e 36 vardı dimi söyle bişi yapta o meşur e36nın cam kırılıyomu kırılmıyomu görürüsün
    işte sana sana wofer tavsiyesi
    http://www.youtube.com/watch?v=Omx2_Tl_cwQ
  • Dünyada hiç bir ürün 20-60 hz arasında 8 dakikadan fazla dayanamıyor....
  • mid takımı 110 ytl 13 cm olan
    quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

JBL 110 lira mı? Nasıl ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreenblack -- 10 Temmuz 2007; 0:25:38 >
  • Hehe sadece gülüyorum fakesin ve eziksin ezerim seni E36 ile tenekelerle gezersen böyle agzına dolanır E36 asaleti yeter merso ve bmw gerisi yalan alayına isyan
    quote:

Orjinalden alıntı: vakay_26

Senin şu anfini şu videodaki woofere bağlasak sonra 20-60hz arası bas testi son volümde kesintisiz olarak sürekli yapsak bakalım kaç dakika dayana bilecek veya hiç çalmayıp ses kesecek beni yiyemiyeceğim şeyin altına yatırmayın der gibi hatta azda bile olsa salınım bile yaptırmaz.... Sayi sende bide e 36 vardı dimi söyle bişi yapta o meşur e36nın cam kırılıyomu kırılmıyomu görürüsün
    işte sana sana wofer tavsiyesi
    http://www.youtube.com/watch?v=Omx2_Tl_cwQ

• quote:

Orjinalden alıntı: thegreenblack

tavsiyeleriniz için teşekkürler bugun 1000 w kabinli 30 cm jbl bas aldım 190 ytl anfi ayarsız olmasına karşın üzerindekilerin 1.5 katı daha iyi vurusu var diyebilirim bi ayar yapayım bakalım ozaman nasıl olacak ama bi arkadasta dinleme fırsatım olmustu herkeze tavsiye ederim

190 liraya çok pahalı almışssınz 135 e kabinli vardı ..GT4 aldınız demi?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_8260411/tm.htm bak burada kabinli jbl 30 cm var gt4 eger bu kabinle sub 135 se 2 tane alırız ama sanmam
    quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

quote:

Orjinalden alıntı: thegreenblack

tavsiyeleriniz için teşekkürler bugun 1000 w kabinli 30 cm jbl bas aldım 190 ytl anfi ayarsız olmasına karşın üzerindekilerin 1.5 katı daha iyi vurusu var diyebilirim bi ayar yapayım bakalım ozaman nasıl olacak ama bi arkadasta dinleme fırsatım olmustu herkeze tavsiye ederim

190 liraya çok pahalı almışssınz 135 e kabinli vardı ..GT4 aldınız demi?

• 755.6 nın 2 kanalı sub cıkıs ve köprü yaptım inan tahminimden cok ama cok vuruyor mono anfi mi diyolar
    quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

hayırlı olsun arkadaşım ama stereo bir amfi ile ne kadar verim alırsın orası tartışılır sanki
  • her lafının sonunu e36na getiriyon. Doğanın camı kırılır bende bişi olmaz diyon; vidioyu izledinmi yap öyle bişi görelim e36nın camını kaç parçaya bölünüyo ben burda hiç bişi savunmuyom sadece her lafın sonunda ve örneklerinde o meşhur arabanı veriyon sanki bitek sende var
  • Benim anlamadıgım el alem kıcı kırık harwardı över sen bişi demezssin sebebide sen fakesin E36 var ve beni kocaelide tanıyan tanır nasıl bi insan oldugumuda bilir o videodakini ben mtv de kaç yıl önce izledim körfezde yarıslar olur gel bi gün sana E36 yı gösterim ben gene degerleri olan ve efsane olmuş seyi örnek veriyorum ama içine oturdu dimi E36 bu topikte ben bi kişiyle atışırken aradan sen fırladın tenekelerle gezersen oturur içine 1991 de üretildi 1998 de kasa degişti ama ismi namı değer UZAYKASA ozaman kimse bu sekil üretemedi bakıyorumda teneke üreticilerine hala bişi üretemiyolar
    quote:

her lafının sonunu e36na getiriyon. Doğanın camı kırılır bende bişi olmaz diyon; vidioyu izledinmi yap öyle bişi görelim e36nın camını kaç parçaya bölünüyo ben burda hiç bişi savunmuyom sadece her lafın sonunda ve örneklerinde o meşhur arabanı veriyon sanki bitek sende var

• sizin gibileri pistlerde görmek lazım...
  • senin arabanın değeri 12milyar civarında benim 2001 model 1,8t passat 30 milyar; yani seninkinden 2tane alırım şu e36tın 260şı gördümü acaba yoksa 240ta falan kesiliyomu yolum düşerse kocaeline sırf seni ezmek için uğrarırım. ayrıca 2side alman malı hiçte tenekeye benzemiyo arabam
  • E36 sarmadıysa E30 var 3.30 dahada ucuz işin düşerse gel parasına kapıştıralım 4 tane alırsın senin arabanın parasıyla tabi seninkini satabilirsen oda olmazsa 5.20 var 89 model 2 motor var 2000 ve bide süpriz istanbula ve adapazarına süprizle gider bunlardan birini sec o passatını gole cevirelim ayrıca 2001 passata 30 milyar veren kaçtane kek var beni merak sardı BMW o bir efsane!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreenblack -- 11 Temmuz 2007; 18:27:42 >
  • walla dostum arabam.com!a gir nekadardan başlar 2001 passat gör bikere senin arac 1994 yani13yaşında hiç gelmediyse 150bim kmye gelmiştir yakında 3b ister one dersen baskı balata bilya demek oluyo ve bir bmwnin debriyajını dğiştirmeye kalkalsan en aşşa cebine 1000ytl koyda git belki daha pahalıdır.O araçların ekmeyi yendiği için hiç bulaşmam elimde kalır
    bu devirde millet markaya değil yakıta bakıyor kasa ağır motor büyük haliyle fazla yakacak ondan millet bmw değil sıfır logan alıyo hemde seninkinden daha fazla para ödeyerek
  • haklısın dediklerinde ama işi bilirsen parcayı sen alır ve tanıdık tamirci varsa baya ucuz benim arabanın parcaları 1998 model astradan daha ucuz ve sitelere bakarsan 92 model E36 lar 15 den baslar adam gibi ama benimki gibi orjinal olursa 94 modelse 17 den kurus inmezler 13 milyarada var ama taklalı ve yakıta gelelim bu araba Dogan slx den daha az yakıyor uzun yolda 120 km ile 7 litre ve 3000 deviri gecirmeden istedigin cogu seyi yapabiliyorsun sehir içi de 10 litre yakıyor benim araba 1800 motor 136 hp millet korkmuş bi kere eksozunu bana 1500 ytl diyolar aldım yanıma arkadası ön 60 ytl arka 140 ytl ve bazı parcalarını sorduk arkadasta E36 arıyor simdi ama aradınmı bilirsin bulmak zor bulsanda tok satıcılar ama önemli olan temiz bulmak. Diyecegim şuki 80 yıl koyun gibi yaşıyacagınıza 5 yıl aslan gibi yaşayın. Korktugunuza hiç deymez
    quote:

walla dostum arabam.com!a gir nekadardan başlar 2001 passat gör bikere senin arac 1994 yani13yaşında hiç gelmediyse 150bim kmye gelmiştir yakında 3b ister one dersen baskı balata bilya demek oluyo ve bir bmwnin debriyajını dğiştirmeye kalkalsan en aşşa cebine 1000ytl koyda git belki daha pahalıdır.O araçların ekmeyi yendiği için hiç bulaşmam elimde kalır
    bu devirde millet markaya değil yakıta bakıyor kasa ağır motor büyük haliyle fazla yakacak ondan millet bmw değil sıfır logan alıyo hemde seninkinden daha fazla para ödeyerek

• allah kaza bela vermesin ne diyeyim başka
  • Amin cümlemize kardeşim
    quote:

allah kaza bela vermesin ne diyeyim başka
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.