Bildirim
75HZ MONİTÖRÜ EN FAZLA 60 HZ OLARAK KULLANABİLİYORUM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir de ek açıklama geçeyim orda 60 hz yazıyor ama o en fazla ondan başka 59 hz ve 50 hz var. -
kullananlar söylesin nerede 75 hz:D
gelişmiş ayarlara geçebiliyor musun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanozgen -- 2 Ekim 2017; 21:37:50 > -
monitörün hangisi G2260VWQ6 mi? söyle bir not buldum Make sure DisplayPort is set to 1.2. From the OSD Menu go to OSD Setup and then choose DP Capability. -
display port ile bağlaman gerek monitörü ozaman 75 hz e geçebiliyorsun -
Hdmı neden olmuyor 120 hz kadar desteklemeli. Baglantıyı nasıl yaptı bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
display port ile bağladım zaten ve modeli G2260VWQ6 -
-
ben display portla 75 hz alıyorum driverını güncellemeye çalışın monitörün hani ben güncellemeden öncede alıyordum 75hz fakat bi çözüm yolu olarak deneyebilirsiniz -
Yardımınız için teşekkürler SakuraiTomoki adlı arkadaşın dediği doğruymuş 75 hz alabiliyorum artık.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X