Elimde LG HT904TA marka ses sistemi var. Televizyonum Samsung 50Q60A. Optik kablo ile bağlıyorum ayarlardan ses çıkışını da optik seçiyorum ne yazık ki ses gelmiyor. PCde Düz AUX kablosuyla bağlıyorum yine ses alamıyorum. Nasıl bağlayacağımı anlamadım bu ses sistemini. HDMI eArc girişi var televizyonumda fakat ses sistemi desteklemiyor bu seferde. Nasıl yapabilirim?
OEM Hazır sistem önerisi 2 Seçenek
İlk ürün:
İkinci ürün:
İncehesap gaming gecelerinden faydalanarak articuno elite satın aldım 9 ay taksit ile 19bin TL tuttu. Fakat bazı karşılaştırmalar yaptım Ryzen 5 5600 ile i5 11400f arasında çok bi fark olmadığını gördüm. Ve kullanılan SSD ve RAM çok tatmin edici görünmedi Vatan'a nazaran. Büyük fark 3060 ile 3060 Ti'da ortaya çıkıyor ve burda da 3060 12GB olması 3060Ti'ın 8GB olması kafamı karıştırdı. Diğer bir sorum ise Ryzen 5 5600 RTX 3060 Ti ile darboğaz yaşatır mı?
Vatan'dan alırsam eğer 12 ay taksit ile 17bin TL ye gelmiş olacak. Kullanılan SSD sağlama benziyor.
Kısacası 2bin TL fazla vermeye değer mi yoksa siparişi iptal edip Vatan'daki sistemi satın alacağım.
Biraz acele karar vermem gerektiği için karmaşık anlatmış olabilirim, önerilerinizi bekliyorum.
Merhabalar.
1.Superbox modem kulube içinde çekmediği için dışarı çatıya montaj yapmam gerekiyor. Fakat yağmurdan korunması için pano veya bir kutuya ihtiyacım var. Böyle bi kutu bulamadım önerilerinizi bekliyorum.
2.Yine Superbox modemde iki adet anten çıkışı gördüm. Bu anten çıkışları Wifi güçlendirici mi yoksa hattın çekim gücünü güçlendirmek için mi? Hat güçlendirici ise ne tür bi anten bağlayabilirim?
Merhaba arkadaşlar. Tavuk çiftliğimize kamera sistemi kurmak istiyorum. İstediklerim şu şekilde.
8 Adet kamera
En az 1 Hafta geriye dönük kayıt alması (4 TB HDD düşünüyorum)
Kümes içerisinde sıcaklığa neme toza karşı dayanıklı
İnternet üzerinden kolaylıkla izleme (Araştırmalarıma göre XMEYE uygulaması kullanışlıymış)
Bu sistem için önerilerinizi bekliyorum.
Araştırmalarıma göre AHD kameralar genel olarak kullanılıyormuş. CCTV kablosu 60-70 metre üzerine çıktığında voltajı düştüğü için kamerada bazı sıkıntılar çıkıyormuş. Kümeslerin uzunluğu neredeyse 100 metreyi geçiyor dolayısıyla bu sorunla karşılaşır mıyım? Ki sanırım karşılaşacağım çözüm önerisi ne olabilir?
Bir sorum da internette bazı sitelerde hazır setler görüyorum örneğin 8 adet Dahua marka kamera ve kayıt cihazı kablosu PSU su herşeyi içinde 3700 TL. Bu seti kendim aynı siteden toplamaya kalktığımda fiyat çok değişiyor ve bu setler hiç güven vermiyor. O yüzden kendim toplamayı düşünüyorum bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim.
İyi günler oyunu bıraktığım için komple steam hesabımı satmaya karar verdim.
Öncelikle hesapta 4 karakter vardır. 80 LvL Rogue, 70LvL Warrior, 75 LvL Mage ve 82 LvL Priest.
Karakterlere gelecek olursak. En değerlisi benim için BP Priest.
Priest:+8 ve reb+5 olmak üzere iki adet Quest ms si var. Trial +7 Göğüs, kafalık ve +5 pant var. Dual Old Opal Earring, Dual Old Diamond Ring, +8Fabric Set bu itemlerle 3183 AP ye sahip karakter. Foverin+0, Sash+0, MP rec +6 Large breaker.
Warrior:70 LvL skilleri 70Atack 70 Berserk verildi. 79 dan 70 LvLe düşürüldü ve statları sıfırlandı. Üzerinde Chitin shell kafa bot eldiven +7, dragon scale göğüs ve pant+7, MP rec Trident +6, 2 adet HP MP rec Tomahawk+5. Apost Deru farmı için Göğüslük Pant Eldiven paper +8 15 str basılı.
Rogue: 80 LvL elinde +7 Quest Bow , +7 Mytril bot ve göğüslük, +1 Belt of dex (12dex) var.
Mage: Bir hevesle açıp tat almadığım karakter. 75 LvL. Üzernde HP MP Quest itemleri var.
Fiyatı 3000TL.
HP Ink Tank 415 Sarı ve Mavi mürekkep gelmiyor
Merhabalar, Ürün HP Ink Tank Wireless 415. 3renkli kartuşu çıkardım şırıngayla üstten basınç uyguladım sarı ve mavi mürekkebin aktığını gördüm. Kolonya ile temizledim kartuşun ağzını. Ilık suda beklettim. Taktım yine gelmedi. Acaba dedim tanktan gelen borularda mı bi tıkanıklık var. Söktüm üst tarafı yine şırıngayla borulardan mürekkep çektim vardıysa eğer tıkanıklık onu da bu şekilde geçirdiğimi düşünüyorum. Fakat yine sarı ve mavi renkte baskı alamıyorum. Yeni baskı kafası almadan önce önerilerinizi bekliyorum.
SSD'den Boot Edemiyorum No Bootable Device!
|
Ankara içi android teyp montajı
|
|
|
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 307
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 23.501 (Bu ay: 178)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 37 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware