İyi günler Ankara'da oturuyorum şehir dışından araç aldık ordaki noter plakayı otomatik burdan veriyoruz dedi. Biraz araştırmıştım ben emniyetin sitesinde beğendiğim bi plaka vardı onu almayı düşünüyordum falan dedim. Olmuyor öyle istiyorsanız burdan otomatik veriyoruz dediler. Tamam o halde dedik verdiler 06 plakayı. Şimdi benim bu plakayı değiştirme gibi bi seçeneğim var mı? varsa neler yapmam gerekiyor ?
Tekrar satış yapmadan olmuyor. Aracı başka şehirde birine satıp sonrasında kendi istediğiniz plakayı emniyetten ayırtıp aracın satışını tekrar almak için notere gittiğinizde satış sırasında gelen otomatik plaka sizin ayırttığınız plaka olarak geliyor.
Aracı başkasına satışınızda yine o satış için plakayı bastırıp siz tekrar almaya gidince notere eski plaka olarak vereceksiniz.
Benim bu anlattığım ilk zamanlar yapılıyordu sonra bir kolaylık geldi mi bilmem, ama sanmıyorum
Plakam düşerek kayboldu ya da çalındı diyerek yeni plaka çıkartabilirsiniz.
sencerile
kullanıcısına yanıt
bu iş ne kadara patlar peki maliyetli olur mu ? başka türlü değiştiremiyorum sanırım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme