Şimdi Ara

LG HT904TA Ses sistemi. PC ve Samsung Televizyona Bağlayamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde LG HT904TA marka ses sistemi var. Televizyonum Samsung 50Q60A. Optik kablo ile bağlıyorum ayarlardan ses çıkışını da optik seçiyorum ne yazık ki ses gelmiyor. PCde Düz AUX kablosuyla bağlıyorum yine ses alamıyorum. Nasıl bağlayacağımı anlamadım bu ses sistemini. HDMI eArc girişi var televizyonumda fakat ses sistemi desteklemiyor bu seferde. Nasıl yapabilirim?

• Jokeriss kullanıcısına yanıt
    Ses sisteminin kumandasındaki function tuşuna tekrar tekrar basarak ilgili girişi seçmeniz gerekiyor. Bunu yapıyor musunuz?

Bir de tv’nin ses çıkışını optik olarak seçtiniz ama çıkış formatı nedir? PCM mi, Dolby digital + mı ?

DD + seçiliyse ses sistemi desteklemediği için ses gelmiyor olabilir. Bunu pcm yada varsa düz Dolby digital vs şeklinde seçebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt

Aux Opt diye seçiyorum ses sistemi üzerinden. Televizyon üzerinden de PCM olarak da ayarladım. Yine yok ses

• Jokeriss kullanıcısına yanıt
    O zaman optik kabloda yada optik kablonun takıldığı yuvalarda sorun var denebilir. İlk etapta başka bir optik kablo ile deneme yapabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yarın bi tamirciye göstereceğim dvd playerda sorun olduğunu veya dediğiniz gibi kabloda sorun olduğunu düşünüyorum. elimdeki hoparlörler sağlam ona eminim. PCye takabilmem için ne gerekiyor bu 5 hoparlör ve sub ı takmak için? Amfi mi almam gerekiyor ? DVD playerın göreceği işi başka neyle hallederim? 3 şekilde sordum soruyu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokeriss -- 15 Nisan 2024; 22:42:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.