|
LG 42LA640S LED TV ye Kablosuz Kulaklık Bağlamak
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Axamcı
LG 42LA640S LED TV televizyon aldım, televizyona kablosuz kulaklık bağlamak istiyorum.
Televizyonda wifi var dolayısıyla wifi destekli bir kulaklık alıp bağlamak istiyorum, fakat her wifi kulaklık televizyona uyum sağlarmı sağlamazmı diye
Kuruluma gelen teknik servisede Telefonla müşteri hizmetleri servisinede sordum her ikisininde konu hakkında bilgisi yok. Deneyen varmı =?
Denemedim ama bende araştırıyorum. Sen mesaj bırakalı baya bir zaman olmuş aldın mı? -
bu konuyu bende araştırıyorum bir sonuca ulaşabildinizmi? -
bende sizdenim ; benim tv de LG 42LA660s
bende araştırıyorum ama wifi üzerinden değil sony ve philips marka radyo frekans ile ses aktarımı oluyor, tv kulaklık çıkışına
bir verici takılıyor oda radyo frekansla evin içine yayın yapıyor, ben snopy marka bir tane denedim ama acayip bir parazit var, inilti var
Philips ve sony de var mı bilmiyorum, bunu önlemek için de kulaklık sesini iyice kısıp tv yi açmak gerekiyor. -
slm arkadaşlar bende 47 la 640 s tv var. ben de tv için kablosuz kulaklık bakıyorum acaba aldınız mı ? lg tv ye uyumlu wireless kulaklık modeli var mı. sony mdr rf 811 ya da sony rf 985 modellerini düşünüyorum. bu kulaklıkları deneme ya da bakma şansım maalesef yok sadece internetten araştırdığım kadarı ile. Kimse de lg tye bu kulaklıklar uyum sağlar mı bilimiyor servis bile bilmiyor -
Slm arkadaslar kablosuz kulaklık alan yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konuda herkes sormuş kimse cevaplamamış bu kadar kişi hiç mi alan yok?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 11 Aralık 2016; 20:30:56 > -
Konu eski ama sorun güncel olduğu için ve aynı problemden ben de muzdarip olduğum için küçük bir açıklama yapmak gereği görüyorum:
LG 47LB670V tv'ye kablosuz kulaklık bağlamak istedim. Aldığım şahsa bile sordum, olur dedi. Sony mdr rf800rk alıp denedim. Kaç değişik yöntem denediysem olmadı. En sonunda lg mh aramayı akıl ettim nihayet. Aldığım cevap aynen şu: lg ürünleri dışında hiç bir kablosuz olmaz, hele sony hiç olmaz boşuna denemeyin dedi çalışan pişkin pişkin. Ben de "hepiniz aynı kapitalist sistemin küçücük çarklarısınız, bana yardım edeceğinize karşımda durmuş, bu sistemi fütursuzc savunuyorsunuz, ben lg tv aldım iyi güzel de aldıktan sonra neden lg'nin diğer ürünlerine mecbur bırakılıyorum" dedim ve nezaketen de olsa iyi günler diyip kapattım telefonu.
Kısaca sony'nin hiç bir kablosuzu, sanırım philips de dahil olmuyor! İllâ Lg marka olacakmış !!
Ben de şöyle yaptım pratik olarak; laptop'ı tv'ye bağladım, kulaklığı da laptop'a..Ordan film açıp miss gibi izliyorum gece gece;) . Belki ufak ta olsa bir fikir olur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedran -- 16 Aralık 2017; 2:0:33 >
-
mesaji bugün attim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonunda.... Tam 10 yıl olmuş başlık açılalı :) ben de pederin televizyonu için bu sorunla karşılaştım 4 5 farklı yöntemi 2 aylık süreç sonunda çözdüm...
Ihtiyaciniz olan tek şey bluetooth transmitter. Yani bluetooth yayıncı... Normal bluetooth lar receiver dır yani bluetooth alıcı... Bizim ihtiyacımız olan şey bluetooth yayıncı yani transmitter...
Ben hepsiburada.com da aşağıdaki ürünü aldım... 99tl.. Hem transmitter hem de receiver.. Tek sıkıntısı kablosunun çok kısa olması...
Ürünün kırmızı ve mavi ışığı var... Mavi ışık yanıyorsa receiver, kırmızı ışık yanıyorsa transmitter modda çalışıyor... Genellikle ilk takıldığında mavi ışıkta yani receiver modda çalışıyor... 2 kez çıkartıp taktıktan sonra kırmızı ışığa yani transmitter moda geçiyor.. Eğer kırmızı ışık yanıp sönüyorsa eşleşmeye hazır... Herhangi marka kablosuz kulaklıkla eslestirebilirsiniz ben Sony marka ile eleştirdim....
Eşleştirme yaptıktan sonra tek yapmanız gereken şey televizyonun ayarlar sekmesinden ses çıkışını Kulaklık moduna getirmeniz... Sonra sorunsuz bir şekilde çalışıyor...
Burada önemli olan şey ve sanırım bugune kadar herkesin sıkıntı yaşadığı nokta şu... Bu usb transmitteri televizyona takıyoruz ve usb aygıt tanınmadi hatası veriyor.. Aslında bu ürünlerin usb bağlantı noktası sadece güç almak için kullanılıyor.. Televizyon veri bağlantısı kurmak istediği için hata veriyor..
Çözümü işe basit.... Ben cep telefonunun şarj kafasını usb uzatma kablosu kullanarak cozdum... Bunu yapmamın sebebi ürün ile gelen ses kablosunun çok kısa olması.. İsterseniz uzun ses kablosu alarak usb transmitteri prize yakın hale getirebilirsiniz...
Yada benim gibi cep telefonlarının şarj kafasına usb uzatma kablosu takip usb transmitteri televizyona yakın hale getirdim...
Hangi yöntemi isterseniz yapabilirsiniz... Her şekilde çalışıyor...
Geçmiş olsun 😇
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X