Bildirim
Samsung Smart TV (ES6710) için klavye+mouse
Amazon.com.tr: Süpermarket Ürünlerinde 4 Al 3 Öde promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A377HWVLBWIRHI
geçen hafta paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
merhaba bende bu üründen almak istiyorum eğer ürünle ilgli tecrübelerinizi paylaşırsanız bizide fkir verir.birde hangi tarihde kaç tl ye aldınız yazarsanız seviniriz.teşekkürler. -
Bugün Teknosada K400 'ü gördüm. Boyut olarak samsung klavyeden azıcık daha büyük. Ama arkadaşlar tavsiyem samsung klavye almanız yönünde. Logitech in tek farkı türkçe klavye olması Ama
samsung klavyede olan bir çok kısayol tuşunu bu klavyede doal olarak kullanamıyorsunuz. Ben geçen hafta ebayden aldım. Üstünde Kore/İngilizce klavye var. İsterseniz tvden türkçe klavye seçeneğini kullanarak
klavyeyi türkçe olarak kullanabilirsiniz. Yarı kumanda gibi. Üstündeki kısayol tuşlarından kumandada olan bir çok işleve ulaşabilirsiniz. Touch padi biraz geç tepki veriyor ama tv ile verilen touch pad kumandadan daha başarılı. Eğer kore alfabesi rahatsız etmez diyorsanız tavisye ederim. Sadece ingilizce olan modelini çok aradım ebayde. ama bulamadım. Bu arada fiyatıda 89$. -
ürün gerçekten cok kaliteli almak istediğim tvlerden bir tanesi -
Samsung da ne kadar acaba, tv le birlikte ufak bi kumanda verdiler mause bi şeye yaramıyor, -
Aklınızda bulunsun hesaplı bir şey arıyorsnız A4 tech RK-5 modeli de uyuyor sorunsuz olarak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X