Arkadaşlar Andoid TV den nasıl film izliyorsunuz ? Tarayıcıdan açıp izlemeye çalıştığımda reklamlardan sıra gelmiyor izlemeye. Bazen telefondan yansıtıp izliyorum ancak her film desteklemiyor. |
Andorid TV'Den Film İzleme
-
-
Filmi internetten izleyeceksen reklamsız site bulmanız lazım. Önemli olan izleyeceğiniz filmin nerede olduğu. Reklamı az olan site bulmaya çalışın. dizipal güzeldir bu konuda.
-
Aslında bu platform en iyisi. Reklam falan derdi kalmayacak şekilde ama tabi para.
-
stremio --> ingilizce filmler (4K, 5.1 ses)
seyirturk --> türkçe filmler (1080p, stereo)
bu ikisi yeter film ve diziler için.
-
Hocam ben pek popüler filmler izlemiyorum. O yüzden Stremio da seeders olmayınca baya donuyor film.(Seeders olmayınca donuyor değil mi ) ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğal olarak duruyor. Ama genelde bulunuyor seeder. Seyredemediğim film / dizi hiç olmadı.
-
Belkide TV de sorundur bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seyirtürk uygulaması mı var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet, apk var. türk sitelerinden listeleyip getiriyor ekrana. seçtiğini de kendi açıyor. arama, türler v.s. kullanımlar aylık 10-15 tl ücretli.
-
4k film satın alma yada kiralama var. 4k film alsak indirmeye falan uğraşmıyor değil mi ? direk bağlantı ile açıp izliyoruz. yoksa 15-20 gb uğraşılmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X