Şimdi Ara

Kodi ile TV izlemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne yaptıysam güncel ve çalışan bir tv listesi linki bulamadım. Altı üstü tv izlemek istiyorum kodi ile. Dizi ve filmle işim yok. Yardımcı olabilecek var mı?

• merhaba hocam youtube da bir çok kaynak var bunun için sadece tv izlemek ise amacın yani malum kanallar ise telefondanda apk kurup izleyebilirsin kodi biraz zahmetli iş uğraşman lazım. ama sürekli sağlam link bulamazsın çoğu test olur ve günlük veya saatlik olur belli bir süreden sonra link ölür o linkten yayın izlenmez. eğer sürekli sağlam yayın istiyorum diyorsan satın alıp izlemelisin diyorum. ama yine de kodi de bazı serverler günlük veya saatlik için ideal olabilir diye düşünüyorum. aklında soru olursa yardımcı olmaya çalışırım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadır_sad

merhaba hocam youtube da bir çok kaynak var bunun için sadece tv izlemek ise amacın yani malum kanallar ise telefondanda apk kurup izleyebilirsin kodi biraz zahmetli iş uğraşman lazım. ama sürekli sağlam link bulamazsın çoğu test olur ve günlük veya saatlik olur belli bir süreden sonra link ölür o linkten yayın izlenmez. eğer sürekli sağlam yayın istiyorum diyorsan satın alıp izlemelisin diyorum. ama yine de kodi de bazı serverler günlük veya saatlik için ideal olabilir diye düşünüyorum. aklında soru olursa yardımcı olmaya çalışırım hocam.

Hocam eyvallah ama malum kanallar değilde tvdeki kanalları özellikle hd izlemek istiyorum. Bunun içinde gidip iptv ye para vermek istemiyorum. Sonuçta tvde olmayan bir şeyi istemiyorum zaten. Ama harbiden kodi çok zahmetli.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

merhaba hocam youtube da bir çok kaynak var bunun için sadece tv izlemek ise amacın yani malum kanallar ise telefondanda apk kurup izleyebilirsin kodi biraz zahmetli iş uğraşman lazım. ama sürekli sağlam link bulamazsın çoğu test olur ve günlük veya saatlik olur belli bir süreden sonra link ölür o linkten yayın izlenmez. eğer sürekli sağlam yayın istiyorum diyorsan satın alıp izlemelisin diyorum. ama yine de kodi de bazı serverler günlük veya saatlik için ideal olabilir diye düşünüyorum. aklında soru olursa yardımcı olmaya çalışırım hocam.

Hocam eyvallah ama malum kanallar değilde tvdeki kanalları özellikle hd izlemek istiyorum. Bunun içinde gidip iptv ye para vermek istemiyorum. Sonuçta tvde olmayan bir şeyi istemiyorum zaten. Ama harbiden kodi çok zahmetli.

hocam iki seçeneğin var ya kodi ile günlük test yayınlarını izleyeceksin yada alternatif uygulamalara yöneleceksin kodi de bazı kaynakları ekleyip izlersin ama sürekli olmuyor pek diğer uygulamalar da çözüm olabilir play storedaki. öncelikle sana sen nerede izlemek istiyorsun kodiyi smart tv telefon tv box gibi seçenekler var. bana tercihini söyle ona göre kodi veya alternatif uygulama söyleyeyim.

• quote:

quote:

quote:

hocam iki seçeneğin var ya kodi ile günlük test yayınlarını izleyeceksin yada alternatif uygulamalara yöneleceksin kodi de bazı kaynakları ekleyip izlersin ama sürekli olmuyor pek diğer uygulamalar da çözüm olabilir play storedaki. öncelikle sana sen nerede izlemek istiyorsun kodiyi smart tv telefon tv box gibi seçenekler var. bana tercihini söyle ona göre kodi veya alternatif uygulama söyleyeyim.

Ben tv de android box ile {mecool m8 pro} izleyeceğim ama cihaz daha elime ulaşmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• android de belgesel kanallarını izlemek mümkün müdür?
    Kodi veya başka bir uygulama ile
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben tv de android box ile {mecool m8 pro} izleyeceğim ama cihaz daha elime ulaşmadı.

android sürümü kaç hocam herhalde android 5 üzeridir diye düşünüyorum. play store dan vavoo tv uygulamasını indireceksin ve bir iki ayar ile yayınları izliyebilirsin ama uygulama almanca eğer yapamazsan yardımcı olurum tv box ın geldiğinde hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kablo olmadan tv izlemek
    7 yıl önce açıldı
    1080p tv'de 4k izlemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • slicer1 S kullanıcısına yanıt
    izleyebilirsin hocam hem kodi ile hemde alternatif kaynaklar satın alarak izlersin.
  • Merhaba Albay, ben de tablet, cep ve android kutu dan hd yayın izlemek istiyorum. 1 yıldan fazla süredir android kutularla ve kodi ile uğraşıyorum. Benim aklıma şöyle bir sistem geldi. Ana uydu alıcıya enigma 2 destekli bir uydu alıcı bağlayacağım. bu enigma2 sistemli uydu alıcıların (Vu+ markaya da özel olabilir) ağ üzerinden iptv yayını yaptığını gördüm. kodide eklentisi de var. uydu alıcıyı ayarlayıp kodiye uydu alıcının ip numarasını girip yayın izleyebiliyorsun.

yanlız şöyle bir sorum var. tv de başka yayın izlerken kodi de ağ üzerinden başka yayın izleyebilir miyim onu merak ediyorum. Bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. bir de bu şekilde kullanabileceğim uydu alıcı tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agronur17 -- 20 Aralık 2017; 23:30:8 >

• Turkvod eklentisi ile istediğiniz kanalları izleyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayoldas67 A kullanıcısına yanıt
    Peki turkvodda kendi kanal listemizi nasil oluşturabiliriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.