Şimdi Ara

vestel tv'lerde dln üzerinden iptv izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
6
Favori
17.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dlna destekli tüm vestel tvlerde iptv izleme yöntemi diğer markalarda deneyebilirler
    buradaki yöntemi android telefon desteği ile yapıyoruz tv ile aynı ağa bağlı ve modeminiz dlna destekli olmalı yeni modemlerin hepsi destekler
    tv nin aayrlarından media renderer özelliğini aktif yapıp bir kere kapatıp açıyoruz ve tv dlna komutlarına hazır telefona kuracağımız https://play.google.com/store/apps/details?id=cx.hoohol.silanoid&hl=en bu program sayesinde tvye nin media playerine link yollayabiliriz buda bize http ile baslan linkleri tvde izleme imkanı sunuyor ama sonu m3u ve m3u8 ise bunu için aracı bi programa daha ihtiyacımız var https://yadi.sk/d/iNZauVY8fjQeR devamı videolu anlatım da

• Hocam anlatım için sagol ama upnplay her zaman tv yi görmüyor acaba yardımcı olabilir misin
  • Modeminiz ile alakalı çok yoğun kullanılıyorsa arada reset atın düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih- F kullanıcısına yanıt
    alakasız olcak ama ben daha lg g3 ümün görüntüsünü vestel 42pf8175 e aktaramadım bunla ilgili de yardım edebilirmisin ? :/
  • Burada yaptığımız tvye videonun adresini yollamak ama sizin istediğiniz kablosuz ekran widi ise tvye wifi takılı olmalı kumandadan source tuşuna basın seçeneklerden en altta wifi-widi seçeneğini seçin ekranda wifi yazısı gelince telefonnun kablosuz ekran veya ekran yansıtma özelliğine gelin ve aratın ve tvyi bulunca bağlanın

• ne upnplay nede diğer program bir türlü tv yi görmedi.
    bilgisayarı görüyor upnplay tv yi görmüyor.
    HDD yi tv ye taktığımda sadece followme klasörleri diye bişey görüyor oda olmuyor

çok denedim olmadı malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

ne upnplay nede diğer program bir türlü tv yi görmedi.
    bilgisayarı görüyor upnplay tv yi görmüyor.
    HDD yi tv ye taktığımda sadece followme klasörleri diye bişey görüyor oda olmuyor

çok denedim olmadı malesef.

Modeminizin arayüzüne girip dlna özelliği aktifmi diye bakın tv nin ayarlarından media render özelliğini açık olması gerekiyor tv kablosuz bağlantıda olursa daha iyi olur mutlaka görmesi lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel Smart tv YouTube sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Apple TV den IPTV izleniyor mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bulunsun

• Vestel 42PF8175 Smart TV'de sorunsuz çalıştı. Teşekkürler.
  • .ts uzantılı yayınlarda 10-15 saniye sonra yayın donup kalıyor acaba neden olabilir? Rtsp yayınlarda sorun olmuyor

• Uydunet'in modemi docsis 3.0 kablosuz modemin dlna desteği var mı?
  • İncelemek gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • programları yükledim ikiside kemdi içinde çalışıyor fakat upmp player dan filipss e aç dediğimde tv dede bir hareket oluyor ama tekrar eski yayına devam ediyor.flipps hd nin 5.21 sürümünü hiçbiryerden indiremedim.googla play de de zaten yeni sürüm var
  • erturul26 E kullanıcısına yanıt
    flipps hd nin 5.21 link açıklamada mevcut

• fatih- F kullanıcısına yanıt
    kardeş telefon kullanmadan yayını smarttvden açma imkanı yok mu ya
  • Bilgisayardan "ottplayer.es" adresine gir, üye ol, listelerini yükle. Tv de "widget.ottplayer.es" giriş yap kullanıcı adın ve prolanı gir, listelerin karşında. Tıkla izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihmert

Bilgisayardan "ottplayer.es" adresine gir, üye ol, listelerini yükle. Tv de "widget.ottplayer.es" giriş yap kullanıcı adın ve prolanı gir, listelerin karşında. Tıkla izle.

O dediğiniz olay vestel tvlerde olmuyor vestel smart uygulamalarında öle bişey yok samsung tvlerinde var.

Androidde güncel m3u ip tv listesi yayınlayan uygulamalar mevcut ordan indirip vlc playerde açıp görüntüyü tvye yansıtıyorum sizlerde bu yolu izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahildeki kral -- 30 Ekim 2017; 6:8:3 >
  • Ben şuan kullanıyorum, hiç bir sıkıntı da yok. TV PF8575
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihmert

Ben şuan kullanıyorum, hiç bir sıkıntı da yok. TV PF8575

Sizden sonra inceledim dediğiniz konu ile ilgili youtube videosu mevcut vestel tvlerde açıyormuş evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.