Şimdi Ara

Samsung smart tv için ıp tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz araştırdım nstream tarzı programlarla izleniliyormuş ıtv fakat develop oalrak oturum açılması lazımmış uygulamayı kurmak için develop açınca da tv garanti dışı kalmış oluyor acaba garanti dışı bırakmayan bir şekilde iptv yi kuramaz mıyız?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung Smart TV'de IPTV Kullanımı

Samsung Smart TV'ler, kullanıcılarına IPTV (İnternet Protokolü Televizyonu) üzerinden canlı yayın kanallarına ve video içeriğine erişim sağlayan kullanışlı bir özellik sunar. IPTV, geleneksel kablo veya uydu TV hizmetlerine alternatif bir seçenektir ve internet bağlantısı üzerinden çalışır.

Samsung Smart TV'lerde IPTV kullanmak için öncelikle "Geliştirici Modu"nu etkinleştirmeniz gerekir. Bu modu etkinleştirmek için aşağıdaki adımları izleyin:

• Samsung TV'nizin uzaktan kumandasını kullanarak "Ayarlar" menüsüne gidin.
    • "Genel" sekmesine gidin ve "Geliştirici Seçenekleri"ni seçin.
    • "Geliştirici Modu" anahtarını "Açık" konuma getirin.

Geliştirici Modu etkinleştirildikten sonra, bir Samsung Develop hesabı oluşturmanız gerekecektir. Hesabınızı oluşturduktan sonra Samsung Smart TV'nizde oturum açabilirsiniz.

Oturum açtıktan sonra, Smart TV'nizde IPTV uygulamaları yüklemeye başlayabilirsiniz. Uygun IPTV uygulamalarını Samsung App Store'dan bulabilirsiniz. Önerilen bazı IPTV uygulamaları şunlardır:

• Smart IPTV
    • IPTV Smarters Pro
    • OTT Navigator

IPTV uygulamasını yükledikten sonra, sağlayıcınızdan aldığınız oynatma listesini uygulamaya ekleyebilirsiniz. Oynatma listesi, canlı yayın kanallarına ve video içeriğine erişmenizi sağlayacaktır.

Samsung Smart TV'nizde IPTV kullanmak, geleneksel TV hizmetlerine uygun fiyatlı ve esnek bir alternatif sunar. Geliştirici Modu'nu etkinleştirerek ve bir Samsung Develop hesabı oluşturarak IPTV'nin sunduğu avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • önemli.
  • seyirturk kurdum izliyorum garanti durumunu bilmiyorum
  • Samsung mu hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdzxc345 A kullanıcısına yanıt
    Developer modu istediğinizde açılıp kapanabilen bir şey.
    Moda girmek için Uygulamalarımda iken 12345 tuşlarına basıyorsunuz.
    Sonra developer mode açık seçip menüden çıkıp TV'nin fişini çekip 10 sn bekleyip tekrar takıyorsunuz.
    Developer modundan çıkmak için de aynı şekilde bu kez mode u kapalı seçip gene TV nin fişini söküp takma işlemi yapıyorsunuz.
    Yani developer modunda kalıcı bir durum söz konusu olmuyor.
    Developer mode da iken TV ile aynı ağa bağlı olan Windows PC nize kurduğunuz Samsung Tizen SDK üzerinden TV'ye uygulamalar yükleyebiliyorsunuz.
    Karışık ve zahmetli işlemler söz konusu. Kurduğunuz programlar kalıcı olmayabiliyor, tekrar tekrar kurmanız gerekebiliyor.
    Ben uzun uğraşlar sonucu 55JU7000'e Twitch uygulaması kurdum, sorunsuz da çalıştı. Anca bir gün sonra yok oluyordu, meğer TV kendisi siliyormuş, uğraşmaktan bezdim kaldırdım.
  • Anladım hocam şimdi aklıma geldi ben ip TV izliyorum acaba telefondan IPTV yi açıp kablolu yada kablosuz net bir görüntü aktarımı yapabilir miyim yada TV yı androide çeviren bir cihaz ile halledilebilir galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet samsung
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Smart TV Açılmıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Develop oturum açarak mı yaptınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.