Arkadaşlar merhabalar çok araştırdım ama bir türlü bununla ilgili bir konuya rastlayamadım.. Bende 2008-2009 modeli Macbook Pro laptop mevcut geçenlerde de bir samsung 42f5570 model led tv aldım. acaba bu televizyona bilgisayarımı nasıl bağlayabilirim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..
Bilgisayarımın özellikleri bu linkte mevcut.. Ethernet var galiba hdmi girişiyok..
Apple'ın kendi sitesinde dönüştürücü adaptörler mevcut ordan alabilrsiniz.Orası pahalı gelirse gg gibi sitelerden bakabilirsiniz.
tutankhamon
kullanıcısına yanıt
Merhaba, ben de 2011 early model MBP kullanıyorum ve film izlerken Sony LCD TV ye bağlıyorum. Bağlantı işlemini "DVI to HDMI" adaptörü ile yapıyorum, hem ses hem de görüntü sorunsuz aktarılabiliyor.
dvitohdmi adaptoru alip, hdmi ile tv ye bagliyorsun..
quote:
Orijinalden alıntı: ozangunay
Merhaba, ben de 2011 early model MBP kullanıyorum ve film izlerken Sony LCD TV ye bağlıyorum. Bağlantı işlemini "DVI to HDMI" adaptörü ile yapıyorum, hem ses hem de görüntü sorunsuz aktarılabiliyor.
Çok teşekkür ederim ozangunay yardımın için sanada teşekkürler dedehakan..
Ozan kardeş acaba aldığın modeli satan güvenilir bir web sitesi var mı? Yada gittigidiyor linki de olabilir.. Yani sorun çıksın istemem pek bu konularda acayip derecede talihsizimdirde..
Teşekkür ederim şimdiden.
tutankhamon
kullanıcısına yanıt
Ben Amerika' ya giden bir tanıdığıma aldırtmıştım bütün aksesuarları, öyle çok uyguna geliyor, Apple ürünleri satan internet sitelerinde de mevcut, bir sorun çıkmaz, hatta Online Apple Store açıldı, en güvenli yer orası.
quote:
Orijinalden alıntı: tutankhamon
quote:
Orijinalden alıntı: ozangunay
Çok teşekkür ederim ozangunay yardımın için sanada teşekkürler dedehakan..
Ozan kardeş acaba aldığın modeli satan güvenilir bir web sitesi var mı? Yada gittigidiyor linki de olabilir.. Yani sorun çıksın istemem pek bu konularda acayip derecede talihsizimdirde..
Teşekkür ederim şimdiden.
ben bu tarz şeyleri Deal Extreme sitesinden alıyorum. çok ucuz oluyorlar ve kargo bedava.. Fakat gelmesi 2 haftayı buluyor..