Mediamarkt Kaskosuz Telefon Satmıyor..
Arkadaşlar merhaba 2 günden bu yana sinir harbi yaşıyorum.. Geçen gün eski telefonumu satıp üstüne para ekleyerek 14 pro max almak için mediamarkt mağazasına gittim telefon almak istediğimi söyledim ellerinde olduğunu ama telefonu tek başına alamayacağımı yanında bir sene de kasko alınmasının zorunlu olduğunu söylediler. Ben bunu kabul etmedim almak zorunda mıyım dedim ama ne yapsam da bunlar paket olarak geliyor tek başına satamıyoruz benden istenilen 46+6 bin lira.. yani ben mağazadan paramla telefon satın alamıyorum.. Malesef durum böyle olunca almadan çıktım.. sonra mediamark müşteri hizmetlerini aradığımda böyle bir şeyin söz konusu olmadığını her hangi bir paket almadan da telefonu tek olarak satın alabileceğimi söylediler ve bunun için kayıt oluşturduğunu gittiğimde bana yardımcı olunacağını söylediler. ( altta okuyacağınız yazıya istinaden ikinci telefon görüşmemde, mağaza müşteri gelsin yardımcı olacağız demiş müşteri hizmetlerinin açtığı kayıta.. ama yine olunmadı )
bunun üzerine tekrar mağazaya gittim ve oradaki müşteri temsilcisine durumu anlattığımda yine aynı şeyleri söylemez mi.. dedim siz benimle dalga mı geçiyorsunuz neden istemediğim birşey için 6000 lira vereyim diye söyleyince bunlar yine, paket şeklinde satılıyor tek başına almanız mümkün değil diye yinelediler.. telefon standında ki satış sorumlusuna gittim o da aynı şeyi söyledi.. peki mağazadan teslim al seçeneği var ve telefon stoklarınızda görünüyor dediğimde, oradan ödeme yapıp alsanız bile mağazamıza geldiğinizde işlem iptal edilmiş olur dediler.. gelde kafayı yeme yahu.. elimiz boş yine geri döndük akşamda aradılar yine müşteri hizmetlerinden sorununuz çözüldü mü diye, siz benimle dalga mı geçiyorsunuz yine gittim yine satış yapmadılar deyince inanamadılar.. Yine kayıt oluşturuyoruz falan filan neyse sürüncemede kaldı.. başınıza hiç böyle bir şey geldi mi acaba..
mağaza personeli, telefonla ulaştığınız çağrı merkezi bunları bilmez onlar bu durumu anlamıyor olabilirler hiç bir şekilde bu telefonu paket almadan size satamayız diyerek son noktayı koydular..
son olarak yukarıda ki nedenlerden dolayı uğraşmak istemediğim için letgo üzerinden bir satıcı apple store mağazasından alınma faturalı kutusu açılmamış 2 yıl distribütör garantili telefonu satıyor bunu alsam ileride sorun yaşar mıyım telefon arızası olduğunda garanti kapsamı için servise gittiğimde ya da başka bir sorun olur mu??
teşekkürler okuduğunuz için..
|
Hangi Fiesta Modeli 2014-2015
|
|
Mağazadan Teslim Alma Hatası..
|
Ben buna gülerim..
|
|
İpad Air yeni güncelleme sonrası bağlantı sorunu..
|
Fifa 15 Deluxe
|
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.301
İkinci El Bölümü Mesajları: 70
Konularının görüntülenme sayısı: 25.142 (Bu ay: 167)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 240 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar