Samsung M7 43" için ekran kartı tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar.
Samsung M7 43" 4K monitör aldım. Amacım oyun değil, dijital platformlardan dizi izlemek, pcde de günlük internet kullanımı ve ofis uygulamaları.
Elimde eskilerden kalma Hd4830 256 bit ve HD5570 128bit ekran kartlarım var. Maximum 1920*1080 çözünürlüğü alabiliyorum bu kartlar ile. Bilgisayarımda 4K (3840*2160 ) çözünürlüğü alabileceğim en ucuz kart hangisi olmalı. Yada mevcut kartlarım ve üçüncü parti programlar ile bu çözünürlüğü alabilirmiyim.
Sms Alma- Gönderme Uygulaması
Merhaba Arkadaşlar,
Aracımda Aliexpress ten aldığım 4,5 G destekli bir Android multimedyam var. Bu cihazda internet kullanmak üzere Bimcell hat aldım. Normal telefonuma da Bimcell Online işlemler uygulamasını kurdum, telefondan lira yüklüyorum, paket satın alıyorum, bunları da aracımda kullanıyorum falan her şey çok güzel. Ama ne zaman uygulamaya güncelleme gelse otomatik çıkış yapıyor ve yeniden giriş yapmak için sms ile tek kullanımlık şifre almam gerekiyor. Bu nedenle de teybi söküp arkasından simkartı çıkartıp bir telefona takıp sms ile şifre almam gerekiyor.
Simkartın bağlı bulunduğu android cihaza kurabileceğim sms alma ve gönderme işini yapabilen bir uygulama var mıdır?
Araç Android Multimedya imei değişimi
Merhabalar, aracım için ALiexpressten 4g destekli Android multimedya aldım. Bir de data hattı aldım sürekli aracımda internet olması için. Ama cihazın 4g kısmı imei barındırdığı için ve ülkemizde bunun kaydı 20 bin olduğu için farklı yollar aramaktayım. Cihazın işlemcisi AllWinner 313/616 olarak geçiyor. 1 ay geçti geriye kaldı 3 ay kapanması için.
Bu işlemciye sahip cihazlar için imei değişikliği mümkün mü, nasıl yapılır, kimler yapar.
4 lü Monitör nasıl kullanılır ?
Merhabalar,
Bildiğiniz üzere artık HDMI tı VGA veya HDMI to DVI adaptörler ile eski lcd monitörler mini uydu alıcıları ile birlikte tv olarak kullanılabiliyor.
Elimde kullanılmayan 4 adet 19" lik lcd monitör var ve bu monitörleri uydu alıcı ile tek monitörmüş gibi kullanmak istiyorum. Bu mümkünmüdür ?
Eğer mümkünse nasıl bir parça veya donanım gereklidir ?
Örnek:
Bu ağ bağlantısı çalışır mı ?
Merhabalar, aşağıdaki resimdeki şekilde bir ağ bağlantısı yapmam lazım. Switcler öyle akıllı afilli cisco tarzı switcler değil. Basit piyasadaki en ucuz en uygun tarz switcler.
Bağlantıda bir hata var mı, veya arada kullanılacak kablolarda cros / düz nasıl bir ethernet kablo bağlantısı kullanmalıyım ?
|
|
Amatör kullanıcı için ses sistemi ?
|
Pioneerin böyle bir ürünü var mı ?
|
Nvidia GeForce GTX 1050 bu sisteme uyar mı ?
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 537
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 18.337 (Bu ay: 390)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası