Şimdi Ara

Samsung M7 43' için ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung M7 43" 4K monitör aldım. Amacım oyun değil, dijital platformlardan dizi izlemek, pcde de günlük internet kullanımı ve ofis uygulamaları.

Elimde eskilerden kalma Hd4830 256 bit ve HD5570 128bit ekran kartlarım var. Maximum 1920*1080 çözünürlüğü alabiliyorum bu kartlar ile. Bilgisayarımda 4K (3840*2160 ) çözünürlüğü alabileceğim en ucuz kart hangisi olmalı. Yada mevcut kartlarım ve üçüncü parti programlar ile bu çözünürlüğü alabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07 Osman -- 25 Ekim 2024; 11:7:30 >

• www.nvidia.com
    GeForce GT 1030 | Specifications | GeForce
    https://www.nvidia.com/en-us/geforce/graphics-cards/gt-1030/specifications/

minimum bu görünüyor . gt710 lar falan iş görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaalKoris vas Qwib-Qwib -- 25 Ekim 2024; 17:22:38 >
  • Teşekkür ederim.

• 07 Osman kullanıcısına yanıt

Şimdi yeni aldığın akıllı monitörde sadece 2 tane hdmi 2.0 var. Ve type-c'den görüntü aktarmayı destekliyormuş. Alacağın ekran kartı arkadaşın dediği gibi gt 1030 olabilir veyahut rx550 560 da olabilir. Sıfır alacaksan eğer salın seclife afox turbox vb. çin malı 5. kalite etiket markalarına pek bulaşma derim. Bunlar ilerde driver sorunu da yapanlar bozulurlar da biosları da patlar vs. vs. vs. 2ç el de alacaksan bu 3 gpu hariç başka bir modele en basitinden sakın bakma. Atıyorum nvidia gtx 750 ne bileyim gt 940 falan, amd de r5 r7 falan bunlara da bakma çünkü destekleri kesilmiş güncel driverları almayacak demek, ki artık güncel olarak destek almıyorsa bir gpu codec zaten dert birde ondan sonra birsürü video platformunda sorun yaşama. Ekstra olarak eski güçlü kartlardan da uzak dur. Atıyorum gtx 1060 ondan sonra gtx 970 960 amd işte r7 bilmemne 6800 rx 570 580 bunlara pek girme çünkü eski kartlar sorun yumağı, bilemezsin 2. elde o kartlara neler yapıldığını vs. ekstra birde elindeki psu da yetmezse sorun da yaşarsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.