Şimdi Ara

PC'ye soundbar bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayara bağlamaya çalıştım ama hdmi dan monitörümü bağladığım için hdmi dan çıkış alamadım.
    Anakarttaki hdmi da ekran kartı takılıyken pasife düşüyor. Düşmese de "hdmi arc" muhabbetinden işe yarayacağından şüpheliyim.
    Şimdilik mönitörün arkasındaki ses çıkışından çıkış alıp "audio in"den bağladım ama flac vs dinlemek için aldığım ses sistemini kendi ellerimle snopy hoparlör performansına düşürmek istemiyorum.
    Nasıl bağlayabilirim ?
    Anakart olarak z87 gryphon ayrıca ses kartı almak istemiyorum.
    Teşekkürler şimdiden

• Anakarttaki optik cikisi sound bara baglayacaksin bu kadar..
  • onu sipariş ettim biraz önce ama normal ses çıkışından ses alma imkanım yok mudur veya hangisi daha sağlıklı optik mi yoksa audio in mi teşekkürler
  • Eger ses kartin iyi ise analog yani audio in, iyi degilse optik yani dijital bagkanti daha iyi olur.

Ikisinide dene hangisini begenirsen onu kullan.
  • teşekkürler hocam
  • ekran kartında dvi çıkışta varsa ki olmazsa ayıp zaten,hdmi dvi dönüştürücü alıp buna monitoru bağlarsın hdmi çıkışı boşa çıkmış olur.böyle de bir çözüm var arkadaşım.

bahsettiğim böyle bişi.

http://www.hepsiburada.com/dark-hdmi-disi-dvi-d-erkek-donusturucu-dk-hd-afhdmixmdvi-pm-bs42334

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 20 Mart 2016; 1:15:39 >
  • http://www.amazon.com/ViewHD-Extractor-Optical-Converter-VHD-H2HSAs/dp/B00KBHX072/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1458596842&sr=8-2&keywords=hdmi+to+optical
    size bu lazım ,
    en uygun çözümlerden biridir bu şekilde HDMI çıkışınızın sesini optik olarak ayırıp sound bara girerken , görüntünüzü de monitörünüze HDMI olarak devam ettirirsiniz.

ürün gümrüğe de takılmaz fiyatı nedeniyle eve kadar hgelir.

biraz daha iyi birşey olsun derseniz hdmi matrix switch lere bakabilirsiniz. sanırım 4x2 ler işinizi görecektir.

Bazıları aynı anda bağlanan HDMI kaynaklardan en düşüğü formatında genel çıktı verir, bunu bağımsız yapan modeller de var , yorumlara bakarak size uygun swicth e karar vermelisiniz. uçuk modelleri almak mantıklı olmayacaktır.

kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 e hoparlör bağlamak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • direk optik kablo aldım hocam aliexpres ten
    http://www.aliexpress.com/item/Ugreen-Toslink-digital-optical-audio-cable-gold-plated-1m-1-5m-2m-3m-for-Blu-ray/32414949543.html
    anakartta optik çıkış var zaten abilerde sorun olmaz dediler

2m lik olanı 3.59$ a aldım :d ölücülüğün dibine vurmaca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babacan52 -- 22 Mart 2016; 1:26:12 >
  • optik çıkışınız varsa zaten baştan beri çözümünüz mevcutmuş
    ,
    benim çözüm sadece HDMI olarak çıkmak zorunda kalanlar içindir diyelim ( mesela sadece notebook tan HDMI çıkacaksanız vb)

optik kabloda kalite uç malzemesi ve kablonun esnek olup olmaması ile ilgilidir. metal uçlu olan optik kablolar daha dayanıklı olur . Metal uçtan kastım optik kablonun cihazlara giriş yaptığı küçük uç kısmıdır.

Ben aracımda ve evde metal uçlu optik kablo kullanıyorum , temizlik vb sırasında yada kıvrılan yerlerden geçerken esnekliği sayesinde problem yaşamıyorum ( bundan önce 4-5 tane ucuz optik kabloyu bozulması dolayısı ile çöpe attım)
  • Rahmetli sakıp sabancı'nın demesi gibi "Ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim."
    aliex teki ürünün puanı çok iyi 4.9/5
    ürünün satış adedi de aşmış durumda o yüzden kalitesine şüphem yok zaten ben alırken anlık indirimle aldım şu anki fiyatı 25 lira civarı.
    Philips alıcaktım önce ama pahalı melet ya 2 metre kabloya o kadar para veresim gelmedi :D
    Optik çıkışı nette denk geldim daha önce hiç kullanmamıştım anakartın arkasına baktım vardı çıkış çok şükür uğraştırmıcak daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babacan52 -- 22 Mart 2016; 22:31:37 >
  • Benim kullandigim 6 tlliklerin hicbiri bozulmadi daha..
  • sizin evde çocuk var mı abim
    bizde mevsime hava sıcaklığına bağlı olarak çocuk ortalaması 1-8 arası değişebiliyor.
    Bu vesileyle a4tech-logitech-razer şeklinde bi mause kervanı oldu ilk ikisi mefta razer çok şükür daha bozulmadı :D
    o yüzden her şey olarabilir sizin tuzunuz kuru tabi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.