Şimdi Ara

Bilgisayarı Tv ye Baglama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler akadaşlar şimdi bende lcd televizyon var televizyonda vga pc girişide bulunmakda ben şimdi bilgisayarımı vga dan televizyona baglamak istiyorum vga to vga olarak peki televizyona sesi nasıl aktarabilirim bi yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlancelotxx -- 31 Ocak 2010; 3:20:46 >

• Eğer tv'de vga girişinin yanında sterio giriş varsa, iki tarafı erkek sterio kablo ile bağlantı yapabilirsiniz..Kablonun bir ucu bilgisayarın ses çıkışına, diğeri tv'deki vga giriş yanındaki jack'a takılacak..
  • Arkadaşlar bende 40" ekran var.Hdmi ile bağlamak istiyorum dvi to hdmi alacağım fakat uzunluk olarak yaklaşık 5 metre falan var pc ile aramda acaba sorun teşkil edermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: schu-mi

Eğer tv'de vga girişinin yanında sterio giriş varsa, iki tarafı erkek sterio kablo ile bağlantı yapabilirsiniz..Kablonun bir ucu bilgisayarın ses çıkışına, diğeri tv'deki vga giriş yanındaki jack'a takılacak..

anladım arkadaşım televizyonun arkasında vga pc girişi var ama yanında sterio girişi varmı hatırlamıyorum ya yoksa eger her hangi televizyondaki kulaklık girişine taksam olurmu nsl olcak tam olaarak bi bilginvarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

Arkadaşlar bende 40" ekran var.Hdmi ile bağlamak istiyorum dvi to hdmi alacağım fakat uzunluk olarak yaklaşık 5 metre falan var pc ile aramda acaba sorun teşkil edermi?

eger bilgisayarında dvi çıkışı varsa kaliteli bi kablo alırsan sorun yaşıcagına sanmıyorum kardeş
  • arkadaslar bende palit 7600gs ekran kartı var. pcyi tvye aktaran ara kaplosuda var. tvnin markası vestel flat. scart girişi ve diger girişler var.

ne yaptıysam goruntuyu pc ye aktaramadım. bir ara acılısta win.. xp yazısı cıktı ondan sonra yine birsey olmadı.

ekran kartı ayarlarında nvidia control centerda ayarlamaya calıstım olmadı. cozunurluk olarak 1280x960 kullanıyorum. ayarlarımı değiştirmem gerek ne yapmam gerek yardım ederseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar yeni konu açmayayım. Burdan devam edelim. Bilgisayar ve LCD ayrı odalarda. Amacım digitürk web tv maçlarını LCD'de izleyebilmek. Bu amaçla 5 metre HDMI kablo aldım.

Kullandığım işletim sistemi windows 7.
    Monitör'üm ise 1440 x900 çözünürlükte. Ekran kartım Ati 1650 XT.

Bilgisayar HDMI kablo ile LCD ye bağlandığımda eğer ana ekran olarak monitör kalırsa LCD tv'de sadece masaüstü resmim gözükmekte. Ana ekran olarak LCD'yi seçtiğimde ise monitör kapanmakta ve görüntüyü LCD'ye aktarmakta. Bu seferde tüm ekran LCD'de kaldığı için mouse ve klavyeyi kullanamaktayım. Malum görüntü diğer odada mouse klavye diğer odada

Benim istediğim hem monitörde 1440 x 900 görüntü olsun (yada herhangi bir çözünürlük yeter ki maçları açana kadar bir görüntü) hemde LCD tv'ye 1080P görüntü aktarsın.

Bu işi bir türlü beceremedim. Nasıl yapabilirim?

• Tv ve monitöre farklı çözünürlükte sadece extend-genişlet modunda kullanabilirsiniz. Clone- Klonla modunda ikisi de aynı çözünürlükte (sizin durumunuzda 1440x900 gibi) çalışır.

Daha fazla bilgi için aşağıdakı başlığa bakın. Umarım yardımcı olur

http://forum.donanimhaber.com/m_41309599/tm.htm
  • Yardımınız için teşekkür ederim.

Şimdi o konuyu inceliyorum.
  • bu konu ile ilgili bende bir sorun yaşıyorum pc yi tv ye bağladım vga- vga ile ama açılışta sorun yok ekran görüntüsü gelirce sinyal yok diyor yardımalrınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.