Şimdi Ara

kasayı TV'ye bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
21.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kasayı Televizyona Bağlama

Bilgisayar kasasını televizyona bağlamak mümkündür ve bazı durumlarda faydalı olabilir. İşte kasayı tv ye bağlamak için izlemen gereken adımlar:

• Bilgisayar kasasını tv ye bağlanır mı? diye merak ediyorsan; evet, çoğu bilgisayar kasası televizyona bağlanabilir.
    • Kasayı televizyona bağlamak için uygun bağlantı kablosunu seç. HDMI kablosu en iyi seçenektir, ancak DVI veya VGA kabloları da kullanılabilir.
    • Bilgisayar kasasında uygun bağlantı noktasını (HDMI, DVI veya VGA) bul.
    • Televizyonda ilgili bağlantı noktasını bul.
    • Kabloları bilgisayar kasasından ??????????? bağla.
    • Televizyonun giriş kaynağını bilgisayar kasasına bağladığın bağlantı noktasına değiştir.
    • Bilgisayarını aç ve ekranın televizyonda görüntülendiğini gör.

Bazı durumlarda, sesin televizyondan çıkması için ek bir ses kablosu gerekebilir. Bilgisayar kasasındaki ses çıkış jakını televizyondaki ses giriş jakına bağla.

Bilgisayar kasasını televizyona bağlamanın avantajları şunlardır:

• Televizyonunu daha büyük bir monitör olarak kullanabilirsin.
    • Film ve oyunları daha geniş bir ekranda izleyebilirsin.
    • Televizyonunun dahili hoparlörlerini kullanarak ses alabilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ekran kartında hangi çıkışlar var?
    tv ne tür bişey, ve hangi girşler var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar TV Samsung SmartTv (40S)
     kasayı TV'ye bağlama
  • Buda kasam
     kasayı TV'ye bağlama
  • ekran kartınızda s-video çıkışı var gibi gördüm..

tvnizin scart girişine s-video girişi olan scart fişi ve bir tane de s-video kablosu almanız yeterli..

bahsettiğim parca bu, diğeri de şu yuvarlak siyah kısıma uygun kablo.. aynı yuvarlak siyah çıkış bilgisayarınızda da var..
     kasayı TV'ye bağlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 4 Aralık 2013; 21:25:55 >
  • Nasıl oluyo anlamadım o bahsettigin adaptörün ucu eski uydumuzu taktığımız yer onun öbür ucunda renkli kabloları da uyduya takıyor duk. O giriş yeri ama o girişden kasada yok

• Yani bilgisayar da SCART kart giriş yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablo TV'den normal TV'ye geçme.
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kablosuz hali kasanın
     kasayı TV'ye bağlama

• Ben size an sağlıklısını anlatim,, bir defa vcd mi bu, skart ile bağlanıyor. Televizyon zaten HD tv.
    Ekran kartındaki yassı beyaz geniş bir çıkış var, oraya DVI to HDMI kablosu bağlıyorsunuz, hdmı ucunu ise tv nin HDMI-DVI girişine bağlıyorsunuz.
    Eğer DVI-HDMI kablo bulamazsanız Bir adet dvı-hdmı aparatı ve hdmı-hdmı kablo kullanmalısınız.
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hdmi-dvi-kablo-dvi-hdmi-kablo-goruntu-kablosu-95663702 (tam sistem kablo).
    http://www.depodijital.com/DVI-241-ERKEK-HDMI-DISI-ARA-CEVIRICI,PR-1933.html (dvı-hdmı çevirici).
    http://www.depodijital.com/HDMI-14-V-KABLO-5-MT-3D-DESTEK,PR-3489.html (hdmı kablo)

2. yol ise;
    Kasanın arkasında ekran kartında mavi çıkış var oraya VGA kablo takıyorsunuz,, vga kablonun diğer ucunu tv nin vga girişine bağlıyorsunuz.http://www.depodijital.com/VGA-MONITOR-KABLO-ERKEK-ERKEK-5MT,PR-1412.html (dişi erkek olayına göre alın)
    Görüntüyü aldınız
    Ses için ise iki tarafı 3.5mm audio jack olan kablodan alıyorsunuz ve kasanın yeşil ses çıkışına ve diğer ucunu ise TV nin arkasındaki PC audio In girişine bağlıyorsunuz.
    http://www.depodijital.com/35MM-STEREO-ERKEK-ERKEK-KABLO-3MT,PR-697.html (bu ses kablosu,, üsteki çözüm içinde lazım olabilir).
    NOOT: TV nizde mavi giriş yok,, siz ilk çözümü kullanacaksınız,, kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ©.®onaldo

Yani bilgisayar da SCART kart giriş yok

Banlamadan önce mesajımı daha dikkatli okusaydınız keşke..

Verdiğim fotoğrafı ve ekran kartınızdaki çıkışları karşılaştırsaydınız..

Neyse..

Bu arada @Emin-Fırtına DVI'dan HDMI'a direkt kablo olduğunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum..
    Benim masaüstü PC'm ve bağladığım televizyon eskiydi, kullandığım yöntemler de eski doğal olarak..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer direk hdmi varsa tv de olan hdmi kısmına bağla, bide ekran kartını yazabilir misin modelini?
  • direk o ekrana giden kabloyu tvnin arkasına sok orda giriş yeri olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesher

direk o ekrana giden kabloyu tvnin arkasına sok orda giriş yeri olması lazım

Tv de VGA mavi giriş yok,, HDMI var. Pc dede DVI çıkışı olduğundan, DVI-HdMI kablo ile işlem tamamdır.
    Bağlantı;http://u1312.hizliresim.com/1j/5/v6tzf.jpg
  • Emin abim teşekkür ederim bu ses işini halledeceğim kabloları Nerede bulabilirim

• slm arkadaşlar samsung full hd 6 serise 102 ekran led tv aldım bunu pc deki hd ekran kartı çıkışıyla tv bağladım masa üstünde internette fln görüntü çok bozuk 1080 1020p yapmama rağmen filmlerde güzel görüntü var kablo kaliteli 4k destekli ne yapmam gerkiyo acill yardımm
  • Led TV lerin pc görüntüsünü hiç beğenmiyorum ya. Ama Plazma Tvler muhteşem.
  • yardım edercekk kimse yokmu
  • pcdendeki vga kablosunu tv de vga varsa ona tak
  • selamlar
    senin bilgisayarında beyaz renkli dvi bağlantısı var. dvi hdmi kablo mevcut piyasada bir ucu dvi diğer ucu hdmi bu şekilde rahatlıkla tvye bağlayabilirsin.
     kasayı TV'ye bağlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: feman01

slm arkadaşlar samsung full hd 6 serise 102 ekran led tv aldım bunu pc deki hd ekran kartı çıkışıyla tv bağladım masa üstünde internette fln görüntü çok bozuk 1080 1020p yapmama rağmen filmlerde güzel görüntü var kablo kaliteli 4k destekli ne yapmam gerkiyo acill yardımm

bilgisayar üzerinden görüntü ekran çözünürlüğü bölümünde kaça ayarlı eğer ekran kartın 1080p destekliyorsa 1080 mevcutsa 1080 seç ve ardından tv üzerinde görüntü ayarlarında modlar ve oranlar var orjinal sinema vs. gibi ordan hepsini sırayla dene zaten en net olanı bulursun.
     kasayı TV'ye bağlama

kasayı TV'ye bağlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g0kh4ns -- 7 Aralık 2013; 22:38:42 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.