Şimdi Ara

75LvL Str çar satılık (Sparta)!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dediğim gibi çar spartada Str Glavie.Adama dandik gözü ile bakmayın itemleri tam yerinde olmamasına ramen kendinden 2 3 lwl üstleri bile yatırabilme yeteğine sahip İtemleri;72+3 glavie İnt5 pys(%52) üstündekiler var işte elbiseleri bildiğimiz gibi onlarda 72 73 74 işte bankasında 10m para var biraz elexir birazda item var Skilleri;69LvL Heuksal,60LvL Bicheon,Fire 65,Lighting 54 LvL dir.Şimdi elimde SS yok daha sonra bu çarı almak isteyenler beni eklesin msn adresimi orda ss gösteririm çünkü format attım çekmeye vakit olmadı ilgilenenler şu adreslere ulaşsın hasan_doganay_1@hotmail.com ve koncuk@hotmail.com adreslerinden bize ulaşabilrler bu arada takas düşünmüyorum lütfen takas yap demeyin!Birde konuyu 3 dür açıyorum kapatmassanız sewinirim!

Edit by Nømad: Resimler eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasand123456789 -- 20 Mayıs 2007; 16:03:27 >

• quote:

Dediğim gibi çar spartada Str Glavie.Adama dandik gözü ile bakmayın itemleri tam yerinde olmamasına ramen kendinden 2 3 lwl üstleri bile yatırabilme yeteğine sahip

O nası bi yetenek öyle
  • ss Leri iLLa msn de vericem die tutturan tipLerden değiLsen SS Leri görme şansımız varmı ?
  • ewet Ssleri görme şansınz var şimdi arkdaşla beraber kullanıoruz çarı o yüzden o online bu aralar Ss çekip bana atar bende siteye veirim az sonra falan
  • bu konunda silinebilir .. bak burda anLatmı$Lar istersen göz at ;

http://forum.donanimhaber.com/m_14007836/tm.htm
  • ewet olabilr ama gerçekten söylüyorum arkdaşım saat 16:00 da ewe gelcek ewe gelince caracterin SS lerini atacak bana msnde bende sizlerle paylaşacağım yalan birşey için boşu boşuna vakit harcamam nomadda bu konumu silmediğin için teşekkür ederim ssleri koyacağım az kaldı saat 4de arkadaş ewe varsın sizlerle paylaşacağım.
  • saat18:44 ne hasandan ne de arkadaşından haber alınamıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ARdream CHar
    17 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Takaslık 62 Lv Xbow
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiyat istesem?
  • Eee saat 4 ü geçti.
    Nerede ss?
  • Ssler fazla yer kapılıor 3 tane ss koycaktım olmadı şimdi arkadaşla karar verdik pure int çarla değişeceğiz 75lwl adamı 80lwl int ile değişmeyi düşünüoruz nomad senin teklifini düşündük karar verdik senle deişebilirz tabi 80olunca senin sölediğin şimdi kafamıza yattı eğer hala değişmek istersen söyle

• Kusura bakma ama bence güzel değil.Alacak kişiye de karışmam ama benim57 lvl str glavie charımda phy balanca 103% mag balance 40%
  • kusura bakmada sen ya bu oyunu bilmiyosun yada yeni gördün o dediklerin giysilerdeki alchelemyle olur çarla değil
    ilkönce oyunu öğrende gel farkındaysan giysilerimmde nerdeyse hiç bişe yok fullendiği zaman ki seni rahat ezer geçer bu oyunda önemli olan skillerdir
    ki skillerimde normal bi str ye göre çok iyi sp kasıldımı yolunda gider herşey saçma sapan bi çar olsa saçma sapan şeylere verilir
    neyse kimse anasının karnında öğrenmiyo bu işi bizde zaten satarken uçuk rakamlar ve şeyler istemedik çok makul buna göre bile istediklerimiz

VE ŞUNUDA SÖYLEYEYİM ŞU AN SPARTANIN KRAL ÇARIDA BENDE İŞİ BİLMESEM O HYBİRD İŞE YARAMAZDI
    MERAK EDENLERE DİĞER ÇARIMIN İSMİ BATMAN
  • zolkittin@hotmail.com
    ulas bana.
  • ayrıca yedek silahsa bişi demicem de 72+3 silah biraz dusuk yaf o lvl e göre millety 72+5 silaha ii deil dio artık
  • sen ßuLaşma kimseye güzeL kardeşim.. niyetin ßeLLi.. yok güzeL değiL hataLı ßilmem ne kuLak asma..
    kaç kere 75 gLavie char kasmış hayatında sor ßakim.. Sen işine ßaq yaa.. satıLır satıLmazsa oynarsın ßu kadar ßasit..
  • çok teşekkürler
    oyunu bilen ve anlayan arkadaşım
    teşekkürler
  • itemler pek sağlam deil ?

Bu arada kendinden nasıl 2-3 lvl üstünü bu itemlerle yatırabilyon anlamadım

Ama sakın bunu hakaret veya ezik gözü ile baktım sanma sadece itemler sağlam deil
  • 79 İNT bu İTEMLERLE BİLE YATIRMAK ÇOK KOLAY 78 İ HİÇ SÖYLEMİYORUM BİLE

Birde sen itemleri fullendiğimde neller yapabilirim onu düşün inanmayan varsa Spartaya pvp ye gelebilir.

Şuanda itemlerimi yenilemeye ve lvl kasmaya başladım bile silahım artı 3 ama criti yüksek bulabilirsem bunu satıcam

AYRICA ARKADAŞLAR LÜTFEN MUHABBET EDİCEKSENİZ GİDİN ARKADAŞLARINIZLA EDİN BENİMLE MUHABBET İÇİN MSN İ EKLEMEYİN

ÇARLA CİDDİ ANLAMDA İLGİLENİYORSANIZ EKLEYİN AYRICA 76 LVL OLDUĞUNDAN BERİ BAYA ŞEYLER DEĞİŞTİ ÇARDA YENİ SS LERİDE YAKINDA KOYUCAM

NOMAD İZİN VERİRSE EN BAŞ KONU YAPARAK TABİ
  • kusura bakma ama ben bu chara 1 kuruş para wermem.
    char çok kötü.
    charda hem okçu hemde glaweci skilleri war.
    adam glaweci okçu skillerine daha çok wermişsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.