Şimdi Ara

76 anadolu satmaktan vazgectim hadi hayirlisi bakalim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba elimde 76 model anadol a2 sl vardi ben onu tam bir sorumsuzluk ornegi sergileyerek yagini suyunu kontrol etmeden kullandim neticede motor isindigi zaman demir demire surtme sesi cikariyordu bende aylardir kullanmiyordum satayim demistim ama dun bi calistirdim iki tur attim satmaktan vazgectim toplayamaya karar verdim arabaya neler yapabilirim nerde yaptirabilirim ne kadar butce gerekir hic bilgim yok ama elimden geldigi kadar toparlayacam ise ilk olarak motordan baslayacam maslak sanayi de anadol dan anlayacak ve bizi madden uzmeyecek isinin ehli bi esnaf tanidik varsa yardimci olun lutfen saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer restorasyon tarzı birşey düşünüyorsanız gayet güzel olur ilgi çekici bir araç yada en azından benim ilgimi çekiyor ama restorasyonda bir miktar para istiyor en güzeli aracın motorunu düzgün bir şekilde yaptırın yürüyen aksamında bir sıkıntı varsa onlara bakın yaptırın dış kaportasında bir sıkıntı varsa onları yaptırın bir eksiği kalmadıktan sonra hafta sonları keyif'le binilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Eğer restorasyon tarzı birşey düşünüyorsanız gayet güzel olur ilgi çekici bir araç yada en azından benim ilgimi çekiyor ama restorasyonda bir miktar para istiyor en güzeli aracın motorunu düzgün bir şekilde yaptırın yürüyen aksamında bir sıkıntı varsa onlara bakın yaptırın dış kaportasında bir sıkıntı varsa onları yaptırın bir eksiği kalmadıktan sonra hafta sonları keyif'le binilebilir.

Elimden geldigi kadar toparlayacam ya gucum yettigi kadar ve hafta sonlari degil sadece herzaman kullanabilecegim bir arac bence cunku aldigimdan beri durdurak bilmeden kullandim azcik adam gibi binseydim bu motor problemide olmazdi ama oldu artik bakalim hayirlisi

• quote:

Orijinalden alıntı: snnoslm

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Eğer restorasyon tarzı birşey düşünüyorsanız gayet güzel olur ilgi çekici bir araç yada en azından benim ilgimi çekiyor ama restorasyonda bir miktar para istiyor en güzeli aracın motorunu düzgün bir şekilde yaptırın yürüyen aksamında bir sıkıntı varsa onlara bakın yaptırın dış kaportasında bir sıkıntı varsa onları yaptırın bir eksiği kalmadıktan sonra hafta sonları keyif'le binilebilir.

Elimden geldigi kadar toparlayacam ya gucum yettigi kadar ve hafta sonlari degil sadece herzaman kullanabilecegim bir arac bence cunku aldigimdan beri durdurak bilmeden kullandim azcik adam gibi binseydim bu motor problemide olmazdi ama oldu artik bakalim hayirlisi

Allah yardımcınız olsun tabiki gündelikte kullanılabilir ancak benim demek istediğim hani keyif aracı olarak hafta sonları zevk amaçlı kullanılabilir.

• Amin hocam tesekkur ederim arkdaslar yardimci olurlarsa fikirleriyle filan guzel bir sey yapacaz insallah

• hocam amcam kaportacıdır.. arkadaşları ile birlikte hurda halde bir anadol aldılar aşağıdaki gibi üstü açık çelik jantlı deri döşemeli birşey yaptılar..gören herkes bakar oldu

• Yok artik amca neler yapmis oyle masallah ya cokta begendim valla ellerine yuregine saglik emegi gecenlerin amca nerde calisiyor dostum bize faydasi olur kesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ikitelli Güngören-bagcilar sanayi sitesinde kaportaci tavsiye edebilirim sahibi gercek bi ustadir.tamirci olarakta gungorende antika araba toplayan bi garaj var ama ne kadara toplarlar aracini bilemem sonucta fiyat ne kadar az olursa okadar iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernn93 -- 4 Şubat 2013; 23:51:17 >
  • Bende aldım ve topladım .Gerçekten çok eğlenceli bir iş anadol zaten kolay bir araba . Motorunu ankarada 1600 cc olan 400 tl ye bulabilirsin. İstanbulda artık pek bulunmuyormuş galiba geçenlerde taunus karteri falan yollamıştık :) buda yenileme fotoğraf albümüm anadol a2 sl resto
  • Hocam şimdiki halinin resimlerinide paylaşırmısınız merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

hocam amcam kaportacıdır.. arkadaşları ile birlikte hurda halde bir anadol aldılar aşağıdaki gibi üstü açık çelik jantlı deri döşemeli birşey yaptılar..gören herkes bakar oldu

evet foto bekliyoruz.

• Maslak bilmem de zeytinburnu sanayide iyi ustalarım vardır yıllarını vermişler ilgilenirsen yazarsın yardımcı olurum

• Amcam şu anda kastamonu-pınarbaşı'nda çalişiyor. tamam fotoları bulabilirsem hemen yükleyeceğim.anadol arkadaşında kaldı.amcam istanbuldan taşındığı için.

bir sorayım bakalım foto bulabileceğim mi
  • Arkadaslar selamlar nisan basi itibari ile basliyorum toplamaya motor konusunda ozellikle tavsiyelerinizi bekliyorum ankarada 400 tl ye motor var diyen arkadas o sanirim motor yaptirmaktan daha uyguna gelir sonucta bnm motor kapali kutu ne oldugu belirsiz tavsiye ve desteklerinizi eksik emeyin lutfen yardimlarinizla cicek gibi bi anadol toplayalim sagolun

• Bu arabanın motorunu küçük yerde yaptıracaksınız.İstanbulda zor iş.Hem küçük yerde bu araçlardan çok olduğu için parçası da bulunur.Bizde de var Pick up'ı.1 senedir yatıyor araba ama sanayiye götürdüğümüzde ekonomik bir şekilde ayağa kaldırılabilir her halükarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Bu arabanın motorunu küçük yerde yaptıracaksınız.İstanbulda zor iş.Hem küçük yerde bu araçlardan çok olduğu için parçası da bulunur.Bizde de var Pick up'ı.1 senedir yatıyor araba ama sanayiye götürdüğümüzde ekonomik bir şekilde ayağa kaldırılabilir her halükarda.

Ne yapmami tavsiye edersiniz peki her halde iscilik istanbulda olacakta yedek parcayi civar illerdenmi temin edeyim ne dersiniz fikir verin lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: snnoslm

quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Bu arabanın motorunu küçük yerde yaptıracaksınız.İstanbulda zor iş.Hem küçük yerde bu araçlardan çok olduğu için parçası da bulunur.Bizde de var Pick up'ı.1 senedir yatıyor araba ama sanayiye götürdüğümüzde ekonomik bir şekilde ayağa kaldırılabilir her halükarda.

Ne yapmami tavsiye edersiniz peki her halde iscilik istanbulda olacakta yedek parcayi civar illerdenmi temin edeyim ne dersiniz fikir verin lutfen

Aracı komple başka şehre götürüp orda yaptırın diyorum.

Öncelikle şurdan başlayalım.İstanbulda usta arayın bulun fiyat alın.Sonra farklı şehirlerle kıyaslama yapın.

• Küçükçekmece Yeşilova Mah. Cennet Kültür Merkezinin arkasında Fatih Market var. O arada bir anadol var her gördüğümde dibim düşüyor. Mükemmel orjinal bir anadol. Caddeden geçen herkesin dikkatini çekiyor. Ben de her oradan geçtiğimde "hastasıyız dede" diyesim geliyor.
  • Önce bi subap ayarı yaptır ust contayı değiştir. sonra motora yag değişiminde motorsilk yag katkısı koy. bujiler ve kablolarını da yeniledin mi motor sıfır gibi olur zaten. motora baska masraf gerekmez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

hocam amcam kaportacıdır.. arkadaşları ile birlikte hurda halde bir anadol aldılar aşağıdaki gibi üstü açık çelik jantlı deri döşemeli birşey yaptılar..gören herkes bakar oldu

Oyuncak güzelmiş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.