Şimdi Ara

Yunanistan batti bitti diyenler gelin bakayim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu buraya actim cunku yeri yok ulke gundemi ulkemizin gundemi yunanin degil o yuzden konu yanlis yerde degil sayin adminler ve yoneticiler

Simdi biraz beyin firtinasi yapalim.

Adamlarin nufusu istanbul kadar bizim 80 milyon+ sayilmayanlar

Bizde vergiler cok yuksek devletin tek gelir kaynagi

Adam gibi egitim yok ulkede

Adam gibi hastane yok

Adam gibi yol yok kimse duble yol diye zirvalamasin 6 ayda on takim yaptiriyor insanlar sehir icleri her yer cukur 10 metre duz gitmeye calis illa bir cukura giriyorsun cukurdan kac logar kapagi geliyo ondan kac tumsek koymuslar ondan kaciyosun yol duz degil yamuk buruk

Hersey ates pahasi maaslar cok az ve aldigim maasin yarisindan fazlasi devlete geri gidiyor.

Daha yazarim ama gerek yok yunanistanin sundugu refahi rahatligi bizim ulke halkina sunsa 2 senede afrika ulkesi oluruz kimse kandirmasin kendini benzin olmus 5 lira asgari ucret 900 lira hala iyi oldugumuzu sanan var az mantikli dusunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potur -- 6 Temmuz 2015; 21:56:50 >

• Varsa şekliniz, cenk meydanına bekleriz.
  • Cebindeki 100 dolar bankadaki çekilemeyen 1000 dolardan iyidir.Yunanistana bizimkinden daha ağır vergiler gelecek 350 milyar euro borç ancak bu şekilde silinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

Varsa şekliniz, cenk meydanına bekleriz.
    kılıçdaroglununda yapmak istedigi bu yunanistanda emekli maaşı almanyanın 3 katı , kemal beyde ülkeyi buraya sürüklemeye çalışıyor
  • Yunanistan € dan çıksın. Drahmiye geçsin ben o zaman görücem yunanları.

Çok da iyi oluyor pis komitaci enosisci yunanlilara.

Egede ne zaman uçak kaldırsak taciz ediyirlar zaten uyuz pislikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Yunanistan € dan çıksın. Drahmiye geçsin ben o zaman görücem yunanları.

Potur başgan parti kur oy atalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İspanya domineligi bitti artik
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Yunanistan € dan çıksın. Drahmiye geçsin ben o zaman görücem yunanları.

Yav Yunanistan ile dalga geçenler çok komik,sanki yaşadıkları ülke dünyanın en iyisi,amerika,almanya,ingiltere ayarında kaliteli ülkeler ya birde çıkıp Yunanista ile dalga geçiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

Hadi la hep ole diyonuz is ciddiye binince kimse kalmiyor potur tv icinde ole dediler o kadar ugrastik hapis yatcaktik az kalsin kimse satin almadi az kisi
  • Böyle şeylere yorma güzel kafanı seni otomobil bölümüne alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xginxa

Alıntıları Göster
    Yunanistan Avrupanın şımarık çocuğudur sürekli batarlar zengin Almanlar arkalarını toplar her zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

Böyle şeylere yorma güzel kafanı seni otomobil bölümüne alalım.

Orayada geliyorum hayirdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xginxa

Alıntıları Göster
    sen anlamamışsın iyi derken komşu ülkelerin yaşantılarına göre değil geçmişe göre iyiyiz anlamında geçmişte su bulamıyoduk ula neyin kafası bu anlamadım.Devletin parasını sömürdü bu miliyetçi kafası heyyy yavrum hey
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

Hadi la hep ole diyonuz is ciddiye binince kimse kalmiyor potur tv icinde ole dediler o kadar ugrastik hapis yatcaktik az kalsin kimse satin almadi az kisi

Geçmiş olsun, Potur TVyi bir ara görmüştüm imzanda ama detayları bilmiyordum. İşin içinde para varsa veremem çünkü param yok sen kur partiyi atarım ben, verecek adam yok zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaanx111

sen anlamamışsın iyi derken komşu ülkelerin yaşantılarına göre değil geçmişe göre iyiyiz anlamında geçmişte su bulamıyoduk ula neyin kafası bu anlamadım.Devletin parasını sömürdü bu miliyetçi kafası heyyy yavrum hey

Iyide yunanistan simdi bizim gibi yonetilsin dayasin vergiyi kissin maaslari zaten 1 senede bizim gibi olur.
  • Lütfen y*nan
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: Kaanx111

Iyide yunanistan simdi bizim gibi yonetilsin dayasin vergiyi kissin maaslari zaten 1 senede bizim gibi olur.

Alıntıları Göster
    yav ne boş muhabbet neymiş adamların sunduğu imkan bizden daha iyimiş adamlar 5 yıldır krizde neyin muhabbetini yapıyon git bakayım yunanistana insanlarda para var mı ? sen şimdi gör bakalım 20 yılda doğrultabilecekler mi kendini,ne refahından bahsediyorsun yunanistanın düştüğü duruma biz düşsek ikinci bi gezi olayları yaşanırdı iki yüzlülüğün bu kadarı

• quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

yav ne boş muhabbet neymiş adamların sunduğu imkan bizden daha iyimiş adamlar 5 yıldır krizde neyin muhabbetini yapıyon git bakayım yunanistana insanlarda para var mı ? sen şimdi gör bakalım 20 yılda doğrultabilecekler mi kendini,ne refahından bahsediyorsun yunanistanın düştüğü duruma biz düşsek ikinci bi gezi olayları yaşanırdı iki yüzlülüğün bu kadarı

Alıntıları Göster
    biz de mi batalım onu mu istiyorsunuz anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 6 Temmuz 2015; 22:15:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamacti Jun

biz de mi batalım onu mu istiyorsunuz anlayamadım

Alıntıları Göster
    Yunanistan’da kurumlar vergisi oranı yüzde 26. KDV oranı yüzde 23. Prim oranı işveren payı yüzde 26.01, işçi payı yüzde 16. Prim oranı toplamda yüzde 42.1 (bizde yüzde 37.5) Bu oranın en yüksek olduğu AB ülkesi Fransa (yüzde 55.91). Ondan sonra Yunanistan geliyor, sonra da Almanya (39.46).
  • yunanistan şimdiye kadar 6 DEFA battı

bu ilk değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.