Şimdi Ara

Simitçi bıyığı kesmelimiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 14 yaşındayım bayadir var bu botik 1-2 senedir arada arkadaşlarının bana kesmemi istemeleri üzerine (50 kiloysan yarısı bıyık vb. ) bazense dalge geçmeleri ... Kesmek istiyorum babama bir kere söylemek istedim ve bana olmaz ben yapamam her gün tras mi olmak istiyorsun!! Diyor ve üzerine gittikçe daha çok kizmaya basliyor ve önce sakalının çıkması lazım diyor ben arkadaşlarımın sakalları çıkmadan kestiklerini gordum hatta kimsenin bıyığı yok bir ben ... Bazı konularda okudum makine ile al gibi şeyler denmiş farkı ney acaba tras olurken berber abiye soylesemde aldirsammi babamda bisi demez hem bi kere kesildikten sonra ... Fikir danisiyorum abilerim bi cevap yazın çok kötü duruyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sihirlibirisi -- 6 Ocak 2016; 21:39:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sihirlibirisi

Ben 14 yaşındayım bayadir var bu botik 1-2 senedir arada arkadaşlarının bana kesmemi istemeleri üzerine (50 kiloysan yarısı bıyık vb. ) bazense dalge geçmeleri ... Kesmek istiyorum babama bir kere söylemek istedim ve bana olmaz ben yapamam her gün tras mi olmak istiyorsun!! Diyor ve üzerine gittikçe daha çok kizmaya basliyor ve önce sakalının çıkması lazım diyor ben arkadaşlarımın sakalları çıkmadan kestiklerini gordum hatta kimsenin bıyığı yok bir ben ... Bazı konularda okudum makine ile al gibi şeyler denmiş farkı ney acaba tras olurken berber abiye soylesemde aldirsammi babamda bisi demez hem bi kere kesildikten sonra ... Fikir danisiyorum abilerim bi cevap yazın çok kötü duruyor ...

kardeşim hiçbir şey olmaz merak etme bizdede vardı zamanında al makinayla gitsin kafanı takma ha çıktı mı yine, yine kesersin 1dknı almaz kesmek :)

• kes gitsin ya ben alıyorum çok az çıkıyo tüy gibi heralde köseyim yüz için
  • Babama ne yapacaz olmaz diyor bidw makinayla alınca yine tüy mu çıkıyor?

• 50 kiloysan yarısı bıyık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atom bombası falan atmıyosun bi yere altı üstü bir bıyık, ben kardeşime 2-3 sene önce kestirmiştim senin yaşlarındayken. Jilet makine bişeyle al yani

• kardeşim her gün traş mı olacaksın tırı vırılarını geç o sakal illaki çıkacak sen şimdi kesmiyosun diye çıkmayacak mı sanıyorsun kes gitsin itici duruyor bencede ya da berbere gittiğinde söyle adama alsın makineyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal- Bıyık Çıkmaması
    8 yıl önce açıldı
    Sakal Bıyık Meselesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sihirlibirisi

Babama ne yapacaz olmaz diyor bidw makinayla alınca yine tüy mu çıkıyor?

Makine ve jilet arasındaki fark ne makine ile kesince yine tüy mu çıkıyor söyleyin yeter abilerim saolun cvplariniz için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.