Şimdi Ara

Sakal Bıyık Meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 97 doğumluyum. Bıyık ve sakal birlesmedi. Cücük dediğimiz kısım ve çenedeki sakal da birleşmedi. Ben esmerim bıyık yeterince gür ve koyu renkte değil. Yani bir kadir inanır gibi bıyıgım olsaydı iyi olurdu. Malkocoglu gibi :(

Daha sakal gürlesir mi merak ettim. Bıyık birlesir mi sakalla? Oralarda hafif tüyler var kıl kökü var gibi ama bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncell

• Sakal çıktığında da çabuk uzuyo kesmek sıkıntı oluyor diyeceksin. Herşey yerinde güzel zamanla çıkar kafanı yorma.

• quote:

Orijinalden alıntı: MCanerDemirci

Sakal çıktığında da çabuk uzuyo kesmek sıkıntı oluyor diyeceksin. Herşey yerinde güzel zamanla çıkar kafanı yorma.

Hocam cıkmıyo değil ama dediğim yerler birlesmedi ve cok gür

cıkmıyor. Doğrudur hocam da ne biliyim simdi imaj yapmak icin lazım kızlar falan anlatabiliyor muyum üni 2 bitti bitecek :(

• güncel

• Keske benim cikmasaydi o kadar. Zamaninda tras bicagiyla kestim su an firca gibi. Asiri sakal biyik cikiyor. Bugun kessem ertesi sabah direk cikiyor. Ileride bikacaksin

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Keske benim cikmasaydi o kadar. Zamaninda tras bicagiyla kestim su an firca gibi. Asiri sakal biyik cikiyor. Bugun kessem ertesi sabah direk cikiyor. Ileride bikacaksin

Kaç yaşında oldu hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal- Bıyık Çıkmaması
    8 yıl önce açıldı
    sakal konusu....
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 99luyum

Sakal Bıyık Meselesi

Ağla
  • Benim de bu seviyede kardesim bi tık altı olabilir belki. Ama 2 sene önce bende böyle değildi sende yaşında göre iyi. Yan taraflarda yok mu senin daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramparapam -- 15 Nisan 2017; 18:28:8 >
  • Ramparapam kullanıcısına yanıt
    16 yasinda lisedeyken

• Bende hala liseli tüyü. Taşköprülüyüm ama hala sarimsagi denemedim. Yurda goturup surucem ama umudum yok

• güncel. konuyu açan arkadaşla aynı dertten müzdaribim
  • badem yağı
  • Ya 99 luyum deli gibi sakalim var keske benimde cikmasaydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stres Akp döneminde çok fazla oldugu için sakalın da çıkmaz , saçın da dökülür hiç merak etme.Zaten yeni nesilin sakalları bu yüzden çıkmıyor.Kalp krizi yaşı bile 14 e düştü.Daha geçenlerde Teog sınavına girmiş bir çocuk kalp krizi geçirdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.