Şimdi Ara

Sakal kesimi sonrası sivilce...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
31.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sakal kestikten sonra sivilceler artıyor sanırım... Traştan sonra artmanın sebebi bu diye düşünüyorum. Buna bi çözüm var mı bildiğiniz?

• Arkonın tıraş sonrası kremini kullan veya tıraş kolonyası kullan tıraş olduktan sonra bişey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 30 Mart 2010; 2:34:13 >
  • En nefret ettiğim şey... Nivea after shave balsam ve türevlerini kullanabilirsin arkadaşım. Bunun gibi diğer tıraş sonrası losyon,krem vb... şeyleri kullanabilirsin. Ayrıca sakalını sakın tersten alma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ! SpiDeR !

En nefret ettiğim şey... Nivea after shave balsam ve türevlerini kullanabilirsin arkadaşım. Bunun gibi diğer tıraş sonrası losyon,krem vb... şeyleri kullanabilirsin. Ayrıca sakalını sakın tersten alma...

Sakalım çok az var ama okulda sorun yaratiyor... Geçen hafta hoca derse almadı. Sivilce çıkıyor kesemiyorum dedim ama anlamiyor. Şimdi traş olucam ama traş sonrası krem küçük bi pakette vardı umarım bitmemiştir.
  • 1 yılı aşkındır jilet vurmuyorum bundan dolayı. makineyle alıyorum sürekli. eskiden vurduğum jiletin bıraktığı sivilce izleri hala duruyor keşke hiç vurmasaymışım. cildiniz hassas ise makineyle almanızı öneririm. krem falan kesmemişti açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

1 yılı aşkındır jilet vurmuyorum bundan dolayı. makineyle alıyorum sürekli. eskiden vurduğum jiletin bıraktığı sivilce izleri hala duruyor keşke hiç vurmasaymışım. cildiniz hassas ise makineyle almanızı öneririm. krem falan kesmemişti açıkçası.

Traş makinası vardı fakat tamamen almıyor çok dandik bişey. Bu hafta sonuna kadar kesmek mecburiyetim olmasa dokunmicam bu sivilce yüzünden ama jilet vurmak zorundayım.
  • Traş öncesi krem sür yüzüne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal üstü kıllar
    8 yıl önce açıldı
    Yanakta sakal çıkmaması
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaklaşık 3-4 yıldır sakallarım tam olarak çıkıyor ve daha jilet görmedim. Traş makinesi kullanıyorum bende.
  • ben traş olmayı bıraktım
  • Sivilce değildir o tahriş olmuş.
  • sakal çıktığından beri makine kullanırım , 2 sene önce makinem bozulmuş 3 ay flan traş olmadım tabi biraz uzadı :DD makine aldım sonra tekrar , makine yoksa traşta yok , şimdilik böyle rahatım ama bi ara gidip sinek kaydı olasım var o ferahlığı unuttum yahu , yazda geliyo ayaz çarpmaz
  • Ara ver biraz cildin dinlensin bu arada traş olma mecbur değilsen daha sonra bi 1 ay kadar makinayla ol.. Bazı traş köpükleride yapabiliyor sivilce hassas ciltler için olanını kullan.
  • bir kalıp şap al traş sonrası yüzüne sür 2 saate tek sivilcen kalmaz
  • arkadaşlar bende kamu görevlisiyim hergün olmasa bile 2 günde bir traş olmam gerekli. fakat boynumda kızarıklık yanağımda ise sivilce tarzı kırmızı nıktasal izler oluşuyor.. boynumdaki kızarıklık fazla sürmüyor fakat yüzümdedi sivilce tarzı izler geçmiyor. gerçekten güzel bir tedaviye ihtiyacım var . yardım....
  • bende de tam tersi sakallarımı kesmeyince sivilce gibi şeyler meydana geliyor,ama kesince rahatlıyor yüzüm. çok sakalım da yok o ayrı mesele tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 30 Mart 2010; 11:57:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

bende de tam tersi sakallarımı kesmeyince sivilce gibi şeyler meydana geliyor,ama kesince rahatlıyor yüzüm. çok sakalım da yok o ayrı mesele tabi

sakal dönmesi
  • bende kremle etekaltını traş ettim sivilce cıktı cok kasınıyo =(
  • quote:

Orijinalden alıntı: manrock

arkadaşlar bende kamu görevlisiyim hergün olmasa bile 2 günde bir traş olmam gerekli. fakat boynumda kızarıklık yanağımda ise sivilce tarzı kırmızı nıktasal izler oluşuyor.. boynumdaki kızarıklık fazla sürmüyor fakat yüzümdedi sivilce tarzı izler geçmiyor. gerçekten güzel bir tedaviye ihtiyacım var . yardım....

bir kalıp şap al traş sonrası yüzüne sür 2 saate tek sivilcen kalmaz
  • şap yüzü yakmıyormu yaw...
  • kolonyadan az
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.