Şimdi Ara

minoxidil sakalçıkarıcı (sakal sorunu olanlar içeri!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
52.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir çok kişini dalga konusu olan yine bir çok kişininde büyük bi sorunu olan sakal çıkmama problemi
    bendede var malesef
    sakallarım çenede ve yan kısımlarda çıkıyor sadece bu da doğal olarak canımı sıkıyor
    6 gün önce minoxidil aldım ve günde iki defa düzenli olarak
    kullanıyorum ve gelişmeleri ( ki şayet olursa) buraya yazmayı düşünüyorum
    daha önce kullanan arkadaşlar da var mı bilgi verirse sevinirim...

7. Gün >>> düzenli olarak kullanıyorum pek bir değişiklik yok
    pullanma ve küçük küçük kızarıklıklar var birazda kaşıntı

3.hafta>>> ilk 2 hafta pek birşey yoktu ama 3. haftadan sonra
    ince ince tüyler çıkmaya başladı olanlarda kalınlaştı

4.hafta>> arkadaşlar faydasını gördüm ama bi kaç gündür baya bi saçım dökülmeye başladı
    minozidilin etkisi varmı yokmu bilmiyorum ama bırakmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anesss -- 9 Nisan 2013; 19:52:56 >

• takipteyim hocam. bırakınca sakallar gidiyormuş diyorlar öyle bir sorun yoksa ben de kullanacağım
  • Vücudun heryeri kıl kökleriyle dolu ilaç kıl köklerini kuvvetleştiriyor yani sakallarda dökülme yoksa bırakınca sakallar gitmez, büyük ihtimal iş yarar yani alnına sür ordada kıllar çıkar :)
  • güncel up
  • minoksili yaklaşık 8 aydır saçlarıma uyguluyorum olumlu sonuç alıyorum ama yukarıda yazılanlar gibi kullanmayı bıraktığında ya da azalttığında dökülme yeniden başlıyor ve toparlanması uzun sürüyor. ben hergün 2x5 fıs sıkıyordum 1x5 e düşürdüm dökülmeler başladı şu an düzelmeye başladı ama o sırada baya bi saç döküldü.

sakallar saçlardan farklı, sanırım kökler saça göre daha sağlam bence sakallardaki etki daha kalıcı olur. sakal çıktıktan sonra kullanıma ara verilince ya da tedavi bitince sakalların döküleceğini sanmıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

minoksili yaklaşık 8 aydır saçlarıma uyguluyorum olumlu sonuç alıyorum ama yukarıda yazılanlar gibi kullanmayı bıraktığında ya da azalttığında dökülme yeniden başlıyor ve toparlanması uzun sürüyor. ben hergün 2x5 fıs sıkıyordum 1x5 e düşürdüm dökülmeler başladı şu an düzelmeye başladı ama o sırada baya bi saç döküldü.

sakallar saçlardan farklı, sanırım kökler saça göre daha sağlam bence sakallardaki etki daha kalıcı olur. sakal çıktıktan sonra kullanıma ara verilince ya da tedavi bitince sakalların döküleceğini sanmıyorum..

aynen hocam katılıyorum sakallar farklı bencede
  • güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elimde orjinal türkiyede satılan kutusunda minoxil var ecaneden aldım bi paket acılmamış kendim kullanmayı bıraktım ömür boyu kullanmak masraflı geldi isteyene 30 liraya satarım .bitane var elimde
  • yaşın kaç? askere gittinmi?
    yaşın küçük ve askere gitmediysen askerde hergün tıraş olunca askerden gelince orman olur yüzün.
    ha diyelim askerlik yaptın. gene sakal yok.
    galiba işinde hergün tıraş olmanı gerketirmiyorsa. yazın sıcakta da sıkılmayacaksan sakalından çıkarmak için ne istersen yap.

ama sakal sünnettir onun için uzatacağı dersen sakallarına efendimizn kokusu sindin derim.

ama şu varki unutma sakalları uzatırsın işinde hergün tıraş olmanı gerektir o zaman geri dönüş yok hergün traş olmaktan gına gelir derinin acımasından gına gelir bebeini çocuğunu öpemezsin öpsen yüzleri kızarır gına gelir. ulen dersin tüy dökücümü kullansam dersin.

bunuda unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

yaşın kaç? askere gittinmi?
    yaşın küçük ve askere gitmediysen askerde hergün tıraş olunca askerden gelince orman olur yüzün.
    galiba işinde hergün tıraş olmanı gerketirmiyorsa. yazın sıcakta da sıkılmayacaksan sakalından çıkarmak için ne istersen yap.

ama sakal sünnettir onun için uzatacağı dersen sakallarına efendimizn kokusu sindin derim.

ama şu varki unutma sakalları uzatırsın işinde hergün tıraş olmanı gerektir o zaman geri dönüş yok hergün traş olmaktan gına gelir derinin acımasından gına gelir bebeini çocuğunu öpemezsin öpsen yüzleri kızarır gına gelir. ulen dersin tüy dökücümü kullansam dersin.

bunuda unutma.

iyi hoş yazmışsında hocam 22 yaşındayken 16-17 yaşında cocuk muamelesi yapılamsıda hiç hoş bi durum değil
    bi süre sonra takıntı haline geliyo
    şimdi diceksin genetiktir ozman çıkmaz artık aile fertlerinden hiç birinde bu sorun yok 3 yaş küçük kardeşim benden büyük gösteriyo
    ha bu arada minoxidilinde faydasını görüyorum sorunu olan arkadaşlar yazarsa yardımcı olmaya çalışırım

• quote:

Orijinalden alıntı: anesss

quote:

bunuda unutma.

iyi hoş yazmışsında hocam 22 yaşındayken 16-17 yaşında cocuk muamelesi yapılamsıda hiç hoş bi durum değil
    şimdi diceksin genetiktir ozman çıkmaz artık aile fertlerinden hiç birinde bu sorun yok 3 yaş küçük kardeşim benden büyük gösteriyo
    ha bu arada minoxidilinde faydasını görüyorum sorunu olan arkadaşlar yazarsa yardımcı olmaya çalışırım

dalga geçen falan varsa çal tokadı. kendi işine baksın.
    hiç takma be sevgili kardeşim.
    sen nasıl istersen .
    tekrar geçmiş olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anesss

quote:

bunuda unutma.

dalga geçen falan varsa çal tokadı. kendi işine baksın.
    hiç takma be sevgili kardeşim.
    sen nasıl istersen .
    tekrar geçmiş olsun.

dalga geçen falan yokta hocam çocuk gibi durmak canını sıkıyo insanın
    SAOLASIN

• sakalı cıkmayanların halınden sakalı cıkmayan anlar,
    bekara karı boşamak kolay....

24 yaşındayım 16 lık bebelerdekı kadar sakal yok,zaten asker polıslık hedefım, lakın karşıdan gelen adamda demez mı adama bak yüzde tüy yok bunu nasıl polıs edek bunu nasıl asker edek, karşındakının sana üslübu bıle farklı oluyor,
  • ben kullandım yazayım dedim 6 ay öncesine kadar sakalım hiç yoktu

2 kutu kullandım kötünün iyisi bir sakalım oldu

fakat kullanacak arkadaşlara tavsiyem

saç dökmesi yapıyor - biraktıktan sonra düzeliyor

sakal için testestöron hormonu şart... aslında sakal çıkmamasının en büyük sebeplerinden biride bu çoğumuz pc başında yaşadığımızdan pek kaslı sayılmayız :D buda testestöron hormonunu ciddi şekilde düşürüyor ve sakal doğal olarak ya çıkmıyor yada sağlıksız çıkıyor

disiplinli olarak fitness yapın veya evde bacak haraketleri ve göğüs haraketleri yapın bu iki kas kütlesi üretimi sağlar ( bu fitness meselesi ilacın etkisini ikiye katlıyor )

ve yüzünüzü temiz tutun gözenekler nefes alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnsyln

ben kullandım yazayım dedim 6 ay öncesine kadar sakalım hiç yoktu

2 kutu kullandım kötünün iyisi bir sakalım oldu

fakat kullanacak arkadaşlara tavsiyem

saç dökmesi yapıyor - biraktıktan sonra düzeliyor

sakal için testestöron hormonu şart... aslında sakal çıkmamasının en büyük sebeplerinden biride bu çoğumuz pc başında yaşadığımızdan pek kaslı sayılmayız :D buda testestöron hormonunu ciddi şekilde düşürüyor ve sakal doğal olarak ya çıkmıyor yada sağlıksız çıkıyor

disiplinli olarak fitness yapın veya evde bacak haraketleri ve göğüs haraketleri yapın bu iki kas kütlesi üretimi sağlar ( bu fitness meselesi ilacın etkisini ikiye katlıyor )

ve yüzünüzü temiz tutun gözenekler nefes alsın

aynen hocam cok doğru

• Bendede sakal problemi var beyler bıyık kısmında kıllanma var ancak koyu renk olmadığından dolayı pek belli olmuo ama ben bunu pek sıkıntı etmiyorum bıyık kısmında pek sorun yok yani.Ancak fauller çene ve diğer kısımlarda hemen hemen hiç tüy-kıl yok tüy var mı diye bakıorum tüyde göremiyorum ne yapmalıyım 20 yaşındayım 15 16 yaşında gibi duruyorum üniversiteye gitcem ancak sakal yönünden moralim bozuk minoxidil kullanmalı mıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgs94

Bendede sakal problemi var beyler bıyık kısmında kıllanma var ancak koyu renk olmadığından dolayı pek belli olmuo ama ben bunu pek sıkıntı etmiyorum bıyık kısmında pek sorun yok yani.Ancak fauller çene ve diğer kısımlarda hemen hemen hiç tüy-kıl yok tüy var mı diye bakıorum tüyde göremiyorum ne yapmalıyım 20 yaşındayım 15 16 yaşında gibi duruyorum üniversiteye gitcem ancak sakal yönünden moralim bozuk minoxidil kullanmalı mıyım

Takiiiiip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni-Çeri

quote:

Bendede sakal problemi var beyler bıyık kısmında kıllanma var ancak koyu renk olmadığından dolayı pek belli olmuo ama ben bunu pek sıkıntı etmiyorum bıyık kısmında pek sorun yok yani.Ancak fauller çene ve diğer kısımlarda hemen hemen hiç tüy-kıl yok tüy var mı diye bakıorum tüyde göremiyorum ne yapmalıyım 20 yaşındayım 15 16 yaşında gibi duruyorum üniversiteye gitcem ancak sakal yönünden moralim bozuk minoxidil kullanmalı mıyım

Takiiiiip

takip derken

• quote:

quote:

quote:

Takiiiiip

takip derken

bende aynı durumdayım da usta o yüzden sen ne yaptın problemi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Takiiiiip

takip derken

bende aynı durumdayım da usta o yüzden sen ne yaptın problemi

aynı tas aynı hamam köse köse duruyorum :D ergen bıyığı var sadece onla geçiniyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.