Cildiyeciye gidin, sağdan soldan duyma tavsiyelerle iş yapmayın. Ben de uzun süre çekmiştim benzer sorundan, doktora gittim, tek bir ilaçla 2 günde geçti,
uyarın için tşk. doktora gidecem zaten. fakat hani pratik bir yöntem bilen varmıdır diye araştırıyorum...
makine olarak ne kullanıyorsunuz? Varmı şöyle kaliteli bir şey. Ben aldım çok danadik çıktı alır almaz attım çöpe. Demekki neymiş ucuza almıcakmışlsın.
quote:
Orijinalden alıntı: TheProphecy
Arkadaşlar sakal kestikten sonra sivilceler artıyor sanırım... Traştan sonra artmanın sebebi bu diye düşünüyorum. Buna bi çözüm var mı bildiğiniz?
aynı sorun bende vardı ne zaman berbere gidip ustura traşı olmaya başladım neredeyse suratımda sivilce çıkmaz oldu. Uyarı: ustura traşını asla evde kendiniz denemeyiniz alıntıdırhttp://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ustura%20ile%20t%C4%B1ra%C5%9F%20olmak "tehlikeli bir iştir vesselam. sene * '97 - 98 falan, uzun zaman geçmiş. yeni yeni sakal tıraşı olmaya başlamış salak jpf eminönü'nden içine jilet yerleştirilen dandirik bir ustura ve eski tip tıraş sabunlarından alarak güle oynaya eve gelir ve geçer aynanın karşısına. jilet itinayla ikiye bölüniüp usturanın içine yerleştirilmiş, fırça da arko marka tıraş sabunu aracılığıyla olabildiğine köpürtülmüştür. seremoni başlar; yüzün tıraş edilecek olan kısmı iyice sabunlanır, köpürtülür ve ardından uzamış olan kıllar budanmaya başlanır. jpf ilk olarak bıyık bölgesini almak ister; ancak bir terslik vardır, ustura hareket etmiyordur. ulan amma hanım evladıymışsın, bastır da gidiversin sakallar denilerek ustura üzerine uygulanan basınç artırılır ve ustura bir cm kadar bıyık bölgesi derisinin içine girer, derinin yırtılma sesi net olarak duyulur. o gün bugündür jpf tıraş bıçağı kullanır."
panasonic es 8243 makine kullanıyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: manrock
Bende de panasonic var, 7 senedir bir şeycik olmadı, sadece favulleri (nasıl yazılır bilmiyorum) düzeltme aparatı köreldi, ona da 45 lira istediler Evde yatıyor sapasağlam makine.
tras olamdan önce krem sür sakallar yumusar böylece tahriş olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: hkn16
yinede oldu kardeş yaaa. traş kremi...
quote:
Orijinalden alıntı: hkn16
Bunu denerim ama zaten traş köpüğü yumuşatiyor.
Arkadaşlar tıraş makinesinde böyle dairesel bıçaklar (umarım anlarsınız) mı yoksa normal mi tercih ediyorsunuz?
Yani Philips ve Braun tarzlarını örnek alabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: robotica
quote:
Bende de panasonic var, 7 senedir bir şeycik olmadı, sadece favulleri (nasıl yazılır bilmiyorum) düzeltme aparatı köreldi, ona da 45 lira istediler Evde yatıyor sapasağlam makine.
Favorilerini kastediyorsun sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: duff
quote:
Orijinalden alıntı: robotica
quote:
Favorilerini kastediyorsun sanırım
Heh işte o dediğinizden
1 aydır bunu kullanıyorum size şunu söylemeliyim permatik halt etmiş durumda.keşke daha önceden tanışsaydım bu bıçakla.herkese tavsiye ederim 1 aydır körelmedi daha düşünün aynı jileti kullanıyorum.ama tabi kullanım süresine bağlı ben haftada bir kesiyorum.siz hergün kesiyorsanız 2-3 hafta falan gider.herkese tavsiye ederim.yüzümde tek bir sivilce falan da çıkmadı çok şükür.
şap ı nerden bulucaz yaa :)
dostum az önce traş oldum, sivilceler show yapıyor şu anda. hafta sonu traş makinesi alıp kurtulacağım bu mal işkenceden
makine ile traş olun, ben 26 yasındayım smdiye kadar 1 kere jilet vurmadım sakallarıma buyrun buda sakallarım :
senin dediğin sivilce teğil tahriştir.Tahriş olmasının nedeni sakalın yukarı doğru dönmesidir.Aynada dikkatli bakarsan bazıları yukarı cıkıyordur onu düz kesersen haliyle tahriş olur. Sakal çıkış yönüne doğru kesilir.Berbere gidersen nasıl kesmen gerektiğini söylerler.
quote:
Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT
1 aydır bunu kullanıyorum size şunu söylemeliyim permatik halt etmiş durumda.keşke daha önceden tanışsaydım bu bıçakla.herkese tavsiye ederim 1 aydır körelmedi daha düşünün aynı jileti kullanıyorum.ama tabi kullanım süresine bağlı ben haftada bir kesiyorum.siz hergün kesiyorsanız 2-3 hafta falan gider.herkese tavsiye ederim.yüzümde tek bir sivilce falan da çıkmadı çok şükür.
+1 Bendede sivilce çıkıyordu bunu kullanmaya başladıktan sonra kesildi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme