Şimdi Ara

İş görüşmesi sakal bıyık sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler uluslararası ilişkiler mezunuyum askerden geldim yarın sabah türkiyenin üst düzey firmalarından birisi ile mülakata gideceğim. Sakalım bıyığım çok olmasada kirli sakal + bıyık diyebiliriz mevcut.. alacakları pozisyonu için yeterli dil seviyem yok onları ikna etmem gereken güzel bir pozisyon için direk yüksek mevkili birisi tarafından çağırıldım. İkna kabiliyetim iyidir aslında ancak sakallarımı kestiğimde özgüvenimi kaybedeceğimden hiç şüphem yok. Rahat bir kıyafet ve sakallı gitsem şansım azalabilir endişesi taşıyorum. Sizce sakalımı bıyığımı keseyimmi ?

Edit : mülakata çağırılırken adli sicil kaydı ve diplomamıda istediler eğer ki istediğim yere ikna edemez isem önerecekleri departmanlar olduğunu biliyorum yani biraz hatır gönül işleride mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blgrçoban -- 5 Nisan 2017; 19:45:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorun olacağını sanmıyorum,olursa sana direk söylerler zaten.
    Hem Sakalı kesince,özgüvenin neden kaybolacakki?
  • Kesmen daha makul olur hem alacakları pozisyonun isteklerini tam karşılaşamıyorsun sıkıntı çıkarabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Sorun olacağını sanmıyorum,olursa sana direk söylerler zaten.
    Hem Sakalı kesince,özgüvenin neden kaybolacakki?

Askerden yeni geldim orada hergün kestiğim için ve soğuktan tahriş oldu biraz sivilcelenme yaptı sakal üstünü örttü krem tedavisi var. Yani şimdi kesersem illa ki biraz özgüven düşüşü yaşıcam suradım yara bere gibi duracak -23 de askerlik yaptım alışamadı tenim oralara :) sorun olursa başlarken kesersin derler diye düsünüyorum bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Saidpstc

Kesmen daha makul olur hem alacakları pozisyonun isteklerini tam karşılaşamıyorsun sıkıntı çıkarabilir

İşte bak bu kısmıda hep aklımda kalıyor Sakal bıyık 2017 yılındada olsak sanırım sorun olabilecek bir etmen ve kesip kesmeme konusunda inanılmaz kararsızım :(

• Takım elbise ve kravat ile gitmeni şiddetle tavsiye ederim. Sakalı kesersen daha iyi olur bıyık kalabilir bugün bende aynı problemi yaşadım sakalları kestim bıyık kaldı sadece.

• Sağlık sorunum var cilt yara tedavisi var bu yüzden kesmedim diye belirt rahat ol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal- Bıyık Çıkmaması
    8 yıl önce açıldı
    sakal konusu....
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: delisakir6

Sağlık sorunum var cilt yara tedavisi var bu yüzden kesmedim diye belirt rahat ol.

Kulağa en mantıklı gelen çözüm bu olucak sanırım daha askerliğim biteli 2 hafta oldu anlayısla karsılanabılecek bir etken olur ama bir tüy yüzünden sıkıntı çekmekte istemiyorum gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaynak

Takım elbise ve kravat ile gitmeni şiddetle tavsiye ederim. Sakalı kesersen daha iyi olur bıyık kalabilir bugün bende aynı problemi yaşadım sakalları kestim bıyık kaldı sadece.

Takım elbise ile hiç olmaz hocam bildiğin düğün ayakkabısı var sadece onu giyersem biterim yürüyemiyorum bile o ayakkabıları giyince

• Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sakalı kesmeniz ve takım giymenizi bu işi istediğiniz ve ciddiye aldığınız anlamına gelir diye önermiştim. Ama sakal konusunda kesmeniz daha iyi olur. ben sakal kesince çok küçük duruyorum ona rağmen kestim :) umarım alırsınız işi bu zamanda güzel bir iş bulmak çok zor bol şans

• Direkt etkiler kesinlikle.Eğer ciddi düşünüyorsan sokak tarzı görünen kirli sakalı kesmelisin.Çalıştığım şirkette dikkat ettiğim kadarıyla hiç sakallı çalışan yok.Sana dış görünümün hakkında düzeltmen gereken şeyleri söylemezler direkt elerler.O yüzden temiz gitmen senin için faydalı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balgrod

Direkt etkiler kesinlikle.Eğer ciddi düşünüyorsan sokak tarzı görünen kirli sakalı kesmelisin.Çalıştığım şirkette dikkat ettiğim kadarıyla hiç sakallı çalışan yok.Sana dış görünümün hakkında düzeltmen gereken şeyleri söylemezler direkt elerler.O yüzden temiz gitmen senin için faydalı olacaktır.

Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum şirket çalışan profilinde sakallı insanlarında olması beni biraz rahat gitmeye yöneltiyor sabah sanırım evden çıkmadan kararını veremeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

quote:

Orijinalden alıntı: Balgrod

Direkt etkiler kesinlikle.Eğer ciddi düşünüyorsan sokak tarzı görünen kirli sakalı kesmelisin.Çalıştığım şirkette dikkat ettiğim kadarıyla hiç sakallı çalışan yok.Sana dış görünümün hakkında düzeltmen gereken şeyleri söylemezler direkt elerler.O yüzden temiz gitmen senin için faydalı olacaktır.

Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum şirket çalışan profilinde sakallı insanlarında olması beni biraz rahat gitmeye yöneltiyor sabah sanırım evden çıkmadan kararını veremeyeceğim.

Alıntıları Göster
    kesmis miydin hocam sakali? yarin is gorusmem var... kesmek istemiyorum askerdeki gibi sinek kaydi yapmak istemiyorum baya kisaltayim diyorum sifira yakin en azindan

• torpille gidiyorsunuz son cümlenizden anladığım kadarıyla. o yüzden umrumda değil. Sakaldan çok bence kimin hakkını yiyiyorum diye dert et bence. Kimlerin hakkıyla girmesi gereken yere "hatır gönül" işiyle giriyorum diye düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    referans olsa kendisine bu olmazsa başka işlerin %100 sunalacağını söyleyemezdi. Referansta, özellikleri pozisyona uyan kişi (ki tam uymuyor bile sanırım ingilizcesi yok anladığım kadarıyla) önerilir ve mülakat sonucuna göre işe alınır yada alınmaz. Kişi kendisine başka iş teklif edileceğini bilmez.

Ama bu konudaki kişi o olmazsa başka şey önerecekler hatır gönül var benzeri bir cümle kuruyor. bu torpildir. yani "o iş olmazsa başka pozisyona tanıdık araya girdiği için %100 alacaklardır" demek. yani benim konudan anladığım bu. yanlış anlıyor da olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 17 Temmuz 2018; 19:43:18 >

• Bu işe alan ik larının 3 kuruşluk havasından geçilmiyo ha kendilerini ne bok sanıyosalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 17 Temmuz 2018; 19:42:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.