Şimdi Ara

Sakal- Bıyık Çıkmaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 21 yaşındayım ancak henüz öyle sakal denebilecek kadar uzamadı. Ne bıyık ne de sakal. Sadece çenemde sıkı şekilde çıkıyor, sadece orayı uzatınca da top sakal oluyor ki hoşuma gitmiyor. Bıyık ve faullerde biraz uzuyor ama çok seyrek olduğu için hemen kesmek zorunda kalıyorum. Babam'da, abimde, 2 yaş küçük kardeşimde sakal var. Hacı gibiler yanımda. Abimde lise 2'de çıkmaya başlamıştı. Var mıdır bir çözümü? Doktora hormon testi için gittiğimde normal çıkmıştı sonuçlar.
    Sakal bıyık olmadığı için küçük gösteriyorum. Millet kardeşimi benden büyük sanıyor.
    Bu durumu yaşayanlar, 21 yaşından sonra sakalı çıkanlar var mı?

Arkadaşlar, çıktıktan sonra pişman olursun, askerden sonra çıkar gibi şeyler demezseniz sevinirim.

• Valla biraz klişe olacak kardeşim ama birak çıkmasın.

Askerde her sabah ve her aksam tras olmaktan bikkinlik gelmisti o buz gibi suda...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Çıkması lazım sosyal hayatta sıkıntı oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

Çıkması lazım sosyal hayatta sıkıntı oluyor

Niye ne alaka?

Sakal olmayinca eksikmisin?

Sakal olmayınca adam yerine koymuyorlar mi?

Şöyle dusun; meslegin asker yada polis yada devlet memurusun. Her gün tras olmak zorundasin. O zaman ne yapacaksin? Sosyal hayatta yine sıkıntı mi olacak...

Yanlış dusunuyorsun...

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Hocam yaşımı göstermiyorum sakal falan olsa yine bi etkisi olur yani. Beni hala liseli sanıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam yaşımı göstermiyorum sakal falan olsa yine bi etkisi olur yani. Beni hala liseli sanıyorlar.

Benim yaşım 31.

Kirli sakal bırakıyorum bazen yillik izinlerde uzun süreli tatillerde. Bana herkes bırakma diyor. Yasli gosteriyorsun diyorlar.

İsim geregi hergun tras olmak zorundayim, bu şekilde ailem esim ve arkadas cevremde daha cok seviliyor. Genc gosteriyorsun diyorlar.

Bana gore genc gostermek daha iyi. Bu yuzden sakali sevmiyorum.

Sana gore yasli gostermek daha iyi.. Bu yuzden sakal istiyorsun.

Yasin daha genc, daha cok sorunların olacak. Tek derdin sakal biyik olsun. 30 lu yaslari devirdikce aklina gelecek bu dediklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 4 Aralık 2016; 1:7:1 >
  • Minoxidil kullan çıkar. Bu kadar dert etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal üstü kıllar
    8 yıl önce açıldı
    Yanakta sakal çıkmaması
    geçen yıl önce açıldı
    Sakal Bıyık Meselesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Askerden sonra çıkar.

• Sakalda keramet olsa g... Çıkmazdı. Kardeş sakalla sosyal hayatın ne alakası var..Bende sakal balta girmemiş orman gibi ama sürekli sinek kaydı traş olurum temizlik en güzeli gayette sosyalim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı sorun vardı, çok az çenemde ve bıyık kısmında çıkıyordu ama tüy şeklinde. Cildiyeye gittim senin gibi, hormon sonuçlarımda normal çıktı. Sonra doktorum istersem sakal serumu yapabileceğini söyledi. Başta 3 seans olarak anlaştık, 15 günde bir gittim. Ardından 5 seansa uzattık. Şuanda baya sakallarım çıktı. Ama serumun olayı şu, sıfırdan sakal çıkartmıyor, eğer dipte olan kıl kökü varsa onları güçlendiriyormuş. Yani yıllar sonra sakalların elbet çıkacak ama ne zaman çıkacağı belli değil, şimdi çıkmasını istiyorsan o serumu oluyorsun. Serumun 1 seansı 100 Tl' idi ama her yerde var mıdır bilmiyorum bir gidip sorman lazım. İstersen fotoğraf atabilirim özelden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Bende de aynı sorun vardı, çok az çenemde ve bıyık kısmında çıkıyordu ama tüy şeklinde. Cildiyeye gittim senin gibi, hormon sonuçlarımda normal çıktı. Sonra doktorum istersem sakal serumu yapabileceğini söyledi. Başta 3 seans olarak anlaştık, 15 günde bir gittim. Ardından 5 seansa uzattık. Şuanda baya sakallarım çıktı. Ama serumun olayı şu, sıfırdan sakal çıkartmıyor, eğer dipte olan kıl kökü varsa onları güçlendiriyormuş. Yani yıllar sonra sakalların elbet çıkacak ama ne zaman çıkacağı belli değil, şimdi çıkmasını istiyorsan o serumu oluyorsun. Serumun 1 seansı 100 Tl' idi ama her yerde var mıdır bilmiyorum bir gidip sorman lazım. İstersen fotoğraf atabilirim özelden.

PM'den bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Bende de aynı sorun vardı, çok az çenemde ve bıyık kısmında çıkıyordu ama tüy şeklinde. Cildiyeye gittim senin gibi, hormon sonuçlarımda normal çıktı. Sonra doktorum istersem sakal serumu yapabileceğini söyledi. Başta 3 seans olarak anlaştık, 15 günde bir gittim. Ardından 5 seansa uzattık. Şuanda baya sakallarım çıktı. Ama serumun olayı şu, sıfırdan sakal çıkartmıyor, eğer dipte olan kıl kökü varsa onları güçlendiriyormuş. Yani yıllar sonra sakalların elbet çıkacak ama ne zaman çıkacağı belli değil, şimdi çıkmasını istiyorsan o serumu oluyorsun. Serumun 1 seansı 100 Tl' idi ama her yerde var mıdır bilmiyorum bir gidip sorman lazım. İstersen fotoğraf atabilirim özelden.

Hocam serum hakkında bilgi verebilirmisiniz

• Sakalım pek çıkmıyor. Askerde inanılmaz rahat ettim. Tavsiye ederim. Kıl tüy gibi şeylerle işin olmasın. Kafanı fazla yorma.
  • Aman çıkmasın.Çıksa ne olucak.Kıl tüy işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

quote:

Benim yaşım 31.

Kirli sakal bırakıyorum bazen yillik izinlerde uzun süreli tatillerde. Bana herkes bırakma diyor. Yasli gosteriyorsun diyorlar.

İsim geregi hergun tras olmak zorundayim, bu şekilde ailem esim ve arkadas cevremde daha cok seviliyor. Genc gosteriyorsun diyorlar.

Yasin daha genc, daha cok sorunların olacak. Tek derdin sakal biyik olsun. 30 lu yaslari devirdikce aklina gelecek bu dediklerim.

Ne boş yapmış yahu.

Kardeşim sakal ekimini araştır, hormon tedavisi sıkıntılı işler...
    Minoxidil vs. sakal çıkarır ama kullandığınız serumları bırakırsanız geri dökülür sakalınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 5 Aralık 2016; 9:07:10 >

• Doğal yol istiyorsan gel kardeşim ;https://forum.donanimhaber.com/m_121323835/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

quote:

Benim yaşım 31.

Ne boş yapmış yahu.

Kardeşim sakal ekimini araştır, hormon tedavisi sıkıntılı işler...
    Minoxidil vs. sakal çıkarır ama kullandığınız serumları bırakırsanız geri dökülür sakalınız.

Kes.

Sen cok dolusun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.