Şimdi Ara

Sakal çıkartıcı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
13.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 19'a yanaştı tahmin ediyorumki 7 aylık doğduğumdan biraz ufak tefek biriyim zamanında yemeye içmeye de önem vermedim sakalım az biraz herneyse işte çok az var ama çıkarsa hiç fena olmaz en son çare olarak yağ vs türü şeyler kullanmayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz ürünler otlar var mı ?

• sarımsak sür
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenŞizofrenDeğiliz.

sarımsak sür

sürmeye değer mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: elsequito

quote:

sarımsak sür

sürmeye değer mi

Alıntıları Göster
    bir arkadaşım bioksin sürüyordu yüzüne

• quote:

Orijinalden alıntı: elsequito

quote:

sarımsak sür

sürmeye değer mi

Alıntıları Göster
    takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ToRTuRe_

takip

O bahsettiğin ilaç tüy dökücü.

Dostum bence sarımsak sür yüzüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

quote:

takip

O bahsettiğin ilaç tüy dökücü.

Dostum bence sarımsak sür yüzüne.

Alıntıları Göster
    yaş 17 bıyıklar var tüyşeklinde ergen bıyığı. çenenin sivrisinde var 5 -6 kök sakal şeklinde. haftada bir keserim bi senedir cıkmıyor. sarımsak da sürdüm badem yağı da bioxcin de yılan yağı da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal- Bıyık Çıkmaması
    8 yıl önce açıldı
    Minoxil Sakal Çıkarma
    11 yıl önce açıldı
    Sakal kesimi sonrası sivilce...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yaş 17 bıyıklar var tüyşeklinde ergen bıyığı. çenenin sivrisinde var 5 -6 kök sakal şeklinde. haftada bir keserim bi senedir cıkmıyor. sarımsak da sürdüm badem yağı da bioxcin de yılan yağı da

Alıntıları Göster
    minoxil %3 %5 çıkarttı bende geçen sene kullanıyorum fuallerde ve çene altında çıkarttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

minoxil %3 %5 çıkarttı bende geçen sene kullanıyorum fuallerde ve çene altında çıkarttı

hiç sakal çıkmayan birinde etkili olurmu o minoxidil ? Kardesm eczacı hiçbir etkisi olmaz o saç ilacı diyor da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6B4923C4F

Bu mesaj silindi.
    Jileti tersten vur yüzünü tahriş et sonra sarımsağı ez yüzünü yakana kadar sür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxib0sS

Önce traş ol. Sonra biber salçası sür.

Naptın biber salçasına dokunmaya gelmiyo bütün gün duvardan duvara çarparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaSe®

quote:

hiç sakal çıkmayan birinde etkili olurmu o minoxidil ? Kardesm eczacı hiçbir etkisi olmaz o saç ilacı diyor da ?

onu bilmiyorum ama bende birazda olsa vardı. sarımsak sür. boşuna para verme minxile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metamfetamin Elması

quote:

Orijinalden alıntı: XaSe®

quote:

onu bilmiyorum ama bende birazda olsa vardı. sarımsak sür. boşuna para verme minxile

Alıntıları Göster
    ne meraklıymışsınız sakala yaa..millet çıkmasın diye bakar..napacanız kıllı kıllı yüzü..bebek gibi yüzün olsun işte daha iyi..ikide bir traş olmakla uğraşıcan..

Not : bende çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

ne meraklıymışsınız sakala yaa..millet çıkmasın diye bakar..napacanız kıllı kıllı yüzü..bebek gibi yüzün olsun işte daha iyi..ikide bir traş olmakla uğraşıcan..

aynen ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Alıntıları Göster
    dostum çam yağı terebentini mi ne öyle bi yağ var onu sür ciddi anlamda etkili haftada 3-4 defa kullan ama haberin olsun deli gibi yakıyor suyla muyla temizleyince gitmiyo yani rahat 2-3 saat acı çekeri var

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer06

dostum çam yağı terebentini mi ne öyle bi yağ var onu sür ciddi anlamda etkili haftada 3-4 defa kullan ama haberin olsun deli gibi yakıyor suyla muyla temizleyince gitmiyo yani rahat 2-3 saat acı çekeri var

Alıntıları Göster
    Ben de 19 yaşındayım çenemde ve dudağımın üstünde ve faullerde çok çıkıyor ama yanak bölgesinde hiç çıkmıyor. Şimdi ne sürelim? Sarımsak kesin çıkartıyor mu? Hep jiletle tersten alıyorum 1 yıldır çıkmadı yanak bölgesinde. Minoxidil'in sitesinde şöyle bir yorum gördüm.

quote:

Orjinalden alıntı: Abdullah

tüysüz olduğumdan dolayı önceden adımı söylediğimde insanlarda bir gülümseme oluyordu. sakallarım göğsüm için kullandım. 1 ayda harika oldu. şimdi tam bir abdullahım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 7 Şubat 2012; 23:53:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: F5

Ben de 19 yaşındayım çenemde ve dudağımın üstünde ve faullerde çok çıkıyor ama yanak bölgesinde hiç çıkmıyor. Şimdi ne sürelim? Sarımsak kesin çıkartıyor mu? Hep jiletle tersten alıyorum 1 yıldır çıkmadı yanak bölgesinde. Minoxidil'in sitesinde şöyle bir yorum gördüm.

quote:

Orjinalden alıntı: Abdullah

tüysüz olduğumdan dolayı önceden adımı söylediğimde insanlarda bir gülümseme oluyordu. sakallarım göğsüm için kullandım. 1 ayda harika oldu. şimdi tam bir abdullahım

Alıntıları Göster
    kilonuz kaç acaba ?

• Badem yagi forever.ya da baska bisey miydi ya?neyse ya odur ya da bademle ilgili baska bisi.ama buyuk ihtimal badem yagi
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer06

çam terebentin yağı adı. geçen hafta ablam saçı için aldırmıştı banyoda gördüm yüzüme sürsem sakal çıkarırmı diye düşündümçok tahriş edicibişey ama deniyecez artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechNerd

Badem yagi forever.ya da baska bisey miydi ya?neyse ya odur ya da bademle ilgili baska bisi.ama buyuk ihtimal badem yagi
    Köse kalın daha iyi.
    Biz Bodyguard gibi 5 kilo sakalla dolaştığımız zaman iyi mi oluyor sanki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 8 Şubat 2012; 0:01:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.