Şimdi Ara

Minoxil Sakal Çıkarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar faori ve bıyıklarda çok az siyahlaşmış tüyler var.Komple sakal çıkartmak için bioxcin etkili bir yöntemmiş sanırım.Bunu aldığımda nasıl kullanacağım.Herhangi bir dozu var mı? Ne kadar sürede sakallarım belirginleşir ? Şimdiden teşekkürler

Edit: Ayrıca sivilce tedavim biteli 3 ay oluyor.Roaccutane kullandım.Minoxil kullanmaya başladıktan sonra sivilce yapar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 404 Not Found -- 14 Kasım 2013; 14:13:34 >

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 404 Not Found

Merhaba arkadaşlar faori ve bıyıklarda çok az siyahlaşmış tüyler var.Komple sakal çıkartmak için bioxcin etkili bir yöntemmiş sanırım.Bunu aldığımda nasıl kullanacağım.Herhangi bir dozu var mı? Ne kadar sürede sakallarım belirginleşir ? Şimdiden teşekkürler

Edit: Ayrıca sivilce tedavim biteli 3 ay oluyor.Roaccutane kullandım.Minoxil kullanmaya başladıktan sonra sivilce yapar mı?

Minoxil mi kullandınız hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hain-Dom-Dom-

quote:

Orijinalden alıntı: 404 Not Found

Merhaba arkadaşlar faori ve bıyıklarda çok az siyahlaşmış tüyler var.Komple sakal çıkartmak için bioxcin etkili bir yöntemmiş sanırım.Bunu aldığımda nasıl kullanacağım.Herhangi bir dozu var mı? Ne kadar sürede sakallarım belirginleşir ? Şimdiden teşekkürler

Minoxil mi kullandınız hocam?

Minoxidil kullandım

• 404 Not Found kullanıcısına yanıt
    Etkisi oldu mu?

Kullanmadan önce durumunuz ne idi,kullandıktan sonra ne oldu? Biraz bilgi verir misiniz size zahmet?
  • sakalı bilmem ama saçı dökülenler için tavsiye etmiyorum.fazla etkisini göremedim 3 ay kullanmaya rağmen.

size önerebileceğim kadolin diye bir şampuan var.dökülen saçlar için iyi geliyor.tavsiye ederim kesinlikle.ama doktorunuza mutlaka sorun.bir problem olmasın.
  • Hocam bendede yaş 20 oldu üniversite 2 olduk, çenede hafif var cücük var fuallerdede var ama ne oldugu belirsisz yanaklarda 4 5 kıl var gerisi tırt alay konusu olmaya başladık Allah'tan boy var arkadaşlarım boyu 1,70 ben 1,82 ordan ezıyoz da çoçuk gibi de olmuyor bu cuma günü minoksil forte 5 başlıcam 3 ay süreyle gelişmeleri 5 günde bir yazcam sende yazarsan mutlu olurum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal Çıkarma Yöntemleri???
    16 yıl önce açıldı
    Sakal- Bıyık Çıkmaması
    8 yıl önce açıldı
    Saç kaş sakal dökülmesi...
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son durum ne

• Konuyu bi hortlatsakmı acaba

Başlıktaki üründen farklı bi ürün kullanmaktayım öncelikle. Boyunda faullerde sıkıntı yok ancak yanakta boşluk var ve bıyıkta sert değil. Eeose nin son çıkan ultra forte ürününü aldım. Aldığım gün traş oldum kullanıyorum bi haftadır. Daha kesmedim sakalları çünkü zaten aşırı yavaş uzama var bende. İlerleyen günlerde tekrar kesebilirim tekrar. Benim istediğim boşlukların dolması, diğer yerleri kesmeden sadece boş yerlere sürsem bi faydasını görürmüyüm acaba

Minoxil Sakal Çıkarma

• ben de eeose'nin eski çıkan ürününü kullanıyom bitmek üzere. bitsin forte almak istiyorum
    ama benim sakallarım daha gür, aradaki sarı tüylere faydası olur belki diye aldım. bide sakalkıran oldum belki onada faydası olur diye

minoxil almadım çünkü bırakınca dökülebilir diyorlar çıkanlar

@dumluc4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Sarbi

ben de eeose'nin eski çıkan ürününü kullanıyom bitmek üzere. bitsin forte almak istiyorum
    ama benim sakallarım daha gür, aradaki sarı tüylere faydası olur belki diye aldım. bide sakalkıran oldum belki onada faydası olur diye

minoxil almadım çünkü bırakınca dökülebilir diyorlar çıkanlar

@dumluc4
    Hocam kesmeden sürsek yararı olurmu acaba boş yerlere ? Diğer yerler sıkıntı değil, yeterince çıkıyor bana göre. Boş yerlerde 3-4 tel anca var.

• quote:

Orijinalden alıntı: dumluc4

Hocam kesmeden sürsek yararı olurmu acaba boş yerlere ? Diğer yerler sıkıntı değil, yeterince çıkıyor bana göre. Boş yerlerde 3-4 tel anca var.

Alıntıları Göster
    eczacı bana kesmelisin demişti ama ben en fazla makinenin 0 numarasıyla kesiyorum. ama düzenli kullanmadım suana kadar
  • bu minoxili sakalkıran için kullansak
    acaba direk sıkmak yerine pamuk ile kullansak olur mu? veya direk sıksak diğer sakallara bir yanetkisi olmaz dimi? direk sıkınca illaki mevcut sakallarada değecek çünkü sprey

yani minoxille alakası olmayan zaten mevcut olan sakalları dökmez dimi ürünü bırakınca?

edit : küçük bir deodorant kapağına 5 fıs sıkıp sonra ordan parmakla alıp yanaklara sürsek nasıl olur? sanırım böyle kullanacağım

lakin sabah akşam değil de sadece sabahları kullanmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Uzay. -- 4 Aralık 2018; 13:6:3 >
  • üstteki sorumu bilen yok mu?

ayrıcana bu minoxili alanlar nasıl alıyorlar? eczaneden mi? yoksa internetten mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Uzay. -- 4 Aralık 2018; 13:2:45 >
  • .Uzay. kullanıcısına yanıt
    Minoxil siteden alıyorum ve çok memnunum yüzüm sakal doldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.