Şimdi Ara

Yanakta sakal çıkmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22 yaşına girmek üzereyim, şu an bıyık ve çene olarak bayağı sakalım çıkıyor, fakat yanak kısımlarında çıkmıyor, biraz uzatınca kıl köklerini ve hafif uzama görebiliyorum fakat bundan ilerisine gitmiyor, babamın tam sakalı var ve abimin de aynı şekilde, sizce bu yaştan sonra çıkması mümkün mü?

• Bir şey olmaz ben 30 yaşıma geldim başta senin gibi dert ediyordum ama zaman ilerledikçe yarı köse olmak çok iyi bir şeymiş onu anladım. İş gereği her gün tıraş olmam gerekiyor. Ben de sadece en yakın zamanda top sakal belirgin oluyor. Yanaklar falan 15 güne anca çıkıyor o da çok seyrek. Askerde çok rahat ettim 3 günde bir tıraş oluyordum ve halen 3 günde bir oluyorum
  • 23 yaşına kadar sakalım yoktu. 23 yaşında nofap ve spor yaptım aniden sakallarım çıkmaya ve vücudum kıllanmaya başladı. hormonlarınızı kontrol ettirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 23 Aralık 2023; 19:18:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustyCohle

Bir şey olmaz ben 30 yaşıma geldim başta senin gibi dert ediyordum ama zaman ilerledikçe yarı köse olmak çok iyi bir şeymiş onu anladım. İş gereği her gün tıraş olmam gerekiyor. Ben de sadece en yakın zamanda top sakal belirgin oluyor. Yanaklar falan 15 güne anca çıkıyor o da çok seyrek. Askerde çok rahat ettim 3 günde bir tıraş oluyordum ve halen 3 günde bir oluyorum

Hergün tıraşın zorunlu olduğu bir işte seni 3 günlük tıraş ile idare ettiklerine göre orda ya seviliyorsun ya da torpillisin demektir...

• biyik birak yanaklarin kiskansin belki ise yarar
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    İdare edecek durum yok. 3 günde anca sakallarım belirginleşiyor o ara kesiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yanakta sakal cıkmıyor:(
    14 yıl önce açıldı
    Sakal- Bıyık Çıkmaması
    8 yıl önce açıldı
    Sakal üstü kıllar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.