Şimdi Ara

Sakal çıkıyor bıyık ve çenem çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sakal çıkmıyordu forum forum geziyorum 19 gelince güreşti bi anda şuan boğazım ve favorilerim kapkara oldu yanakların seyrek bıyık ve çenemde 19 un yarılarında tüylendi öyle kaldi 5 aydır ne gelişim var ne bişi var uzama falan yok 20 ye girmeme 3 ay kaldı babamda abimde falan bıyık çene gür aranizda benim gibi biyiği çenesi sonradan çikmiş varmi ? 20 den sonrasinda falan ? sakallarim zaten yaşitlarimdan geç çikti ama biyik ve çene olmayınca kötü duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş o yaşlardan 23 yaşına kadar araştırmadığım şey kullanmadığım ürün kalmadı hiçbir faydasını görmedim onu söyleyebilirim, maalesef sakal işi sadece genetik kod sanırım bir hastalık falan yoksa, benim bıyık sonradan tamamlandı ama eksik yerler hala eksik, 35 yaşına kadar zamanı var diyorlar, bir de senin adem elmasına kadar varsa muhtemelen yüzün de dolar tahminim

• bigrockcandymountain kullanıcısına yanıt

Reis en çok bogazımda çıkıyor zaten. Genetık olarak babam abım dayım bıyık ve çene olarak sıkıntısı olan yok abimın ilk çenesinde çıkmış bende bogaZda ve faullerde çıktı. Benım anlamadığım 5 aydır gelişim falan yok. Senın bıyıkların kac yaşında tamamlandı ? Sakala oranla bıyıkların ne kadar süre sonra cıktı

• Vay anam vay ne dertler var.

• Dert değil heves diyelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.