Şimdi Ara

Çenemde sakal var yanlarda niye çıkmıyor?Ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    fotoğraf geçen seneden
    sakal seyrek ama 2 ayda uzattigim için gür görünüyor.Yanaklarımda tüylenme var biraz tüyden biraz kalın aslında ama adam akıllı ne zaman çıkar , jilet vurmak fayda eder mi ya da ne yapabilirim?
     Çenemde sakal var yanlarda niye çıkmıyor?Ssli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sakal yanında sorumlulukla birlikte çıkıyor yani iyi bişey değil.uğraşma ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi
  • Genetik ile ilgili kardeşim. Traş olmaya devam et. 20'lerin ortalarına doğru tam sakal olur diye tahmin ediyorum.
  • bende 18 de o kadar bile yoktu
  • Sürme mi çekiyon len gözlere
  • kendini şanslı hissetmelisin,hergün traş olmanın verdiği tahrişi hayal bile edemezsin
  • LadyAmerica kullanıcısına yanıt
    Yok ya benim gözler biraz kara büyük .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçları beyazlayan var mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • serseri006 kullanıcısına yanıt
    Kirli sakal çok yakışır diye düşünüyorum bana , esmerim ya , bi de daha çok erkeksi durmak istiyorum , fitness a geri başlayıp sakal +3 numara +kaslı vücut yapmayı düşünüyorum seneye üniversite için.
    Seneye kadar çıkar mı , nasıl hızlandırabilirim?

• Biraz zayn'a benzettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TipsizSap

Kirli sakal çok yakışır diye düşünüyorum bana , esmerim ya , bi de daha çok erkeksi durmak istiyorum , fitness a geri başlayıp sakal +3 numara +kaslı vücut yapmayı düşünüyorum seneye üniversite için.
    Seneye kadar çıkar mı , nasıl hızlandırabilirim?

jilet vur,dikkat et ama ilk denemen için birinden yardım al,bana abim öğretti,ama tavsiye etmem,genetik olabilir belki bu şekilde kalabilir bilemem.
  • Ben değilde bi kankam pardon kardeşim var 10 yıllık,onu herkes benzetiyor en çok da ben.Spor salonunda vs heryerde kardeş sanıyorlardı kopyasının kopyası gibi .

• Günaydın up u

• Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    Baba 20 çok geç ya

• 2 3 seneye gurlesir.. simdilik sakal birakmak istiyosan caner erkin sekli yap

• Yanlarda da cenedeki kadar ciksin yeter ya, caner erkinin yanlarda da var tam failleriyle birleşmese de.Soğanlı sarımsaklı şeyler sürsem çıkmaz mı

• TipsizSap kullanıcısına yanıt
    Sonra pisman olursun hic gerek yok
    Edit: bi de esmersin aga sen zaten 2 yila falan tuy yumagi olursun sakin dokunma sakallara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 27 Ekim 2015; 10:43:08 >
  • Yemişim pişmanlıgını kadına eyeliner ne kadar yakışıyorsa erkeğe sakal ,ondan 4 kat daha fazla yakışıyor.

• TipsizSap kullanıcısına yanıt
    Sakal erkeğin makyajıdır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.