Şimdi Ara

Çenemin alt tarafında sakal çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
33.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkda yazdığım gibi çenemin alt tarafında boyna doğru olan yerde sakal çıkmıyor ne yapıcam kötü duruyor

işaretlediğim yerde yok orası köse resmen

Çenemin alt tarafında sakal çıkmıyor

Not:ss deki ben değilim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çene Altında Sakal Çıkmaması

Çene altında sakal çıkmaması, erkekler arasında yaygın bir endişe kaynağıdır. Bu durum, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir ve genellikle tıbbi müdahale gerektirmez.

Çene altı sakal çıkmamasının en yaygın nedeni, bu bölgedeki kıl foliküllerinin genetik olarak daha az aktif olmasıdır. Bu, hormonal faktörler veya cilt hassasiyeti ile de ilgili olabilir.

Çene altı sakal çıkmaması genellikle endişe edilecek bir durum değildir. Ancak, bu durumdan rahatsız oluyorsan, aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

• Tıraş Olmayı Kes: Tıraş, kıl köklerini uyararak sakal çıkmasını artırabilir. Ancak, alguns kişilerde bu yöntem ters etki yapabilir.
    • Minoxidil Kullan: Minoxidil, saç büyümesini destekleyen bir ilaçtır. Çene altı sakal çıkması için de kullanılabilir.
    • Mezoterapi: Mezoterapi, cilt altına doğrudan vitaminler, mineraller ve büyüme faktörleri enjekte edilmesini içeren bir tedavidir. Sakal çıkmasını teşvik edebilir.

Yukarıdaki yöntemleri denediysen ve hala çene altında sakal çıkması yaşamıyorsan, bir dermatoloğa danışman önerilir. Altta yatan tıbbi bir durum olup olmadığını belirleyebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Notu okumasam sövücektim
  • normalde ilk sakal cıkan yer orasıdır ilgınç. Cözüm ise siyah göz kalemi sür ben sık olmayan yerlere öyle yapıyorum. Anlaşılmazda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı olay erkeklerin %90'nında var, o bölge de çok geç çıkıyor hafif köse oluyor benimde öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

normalde ilk sakal cıkan yer orasıdır ilgınç. Cözüm ise siyah göz kalemi sür ben sık olmayan yerlere öyle yapıyorum. Anlaşılmazda.

baska ss bulamadım adamın bütünleşmiş her yeri keçi sakal bıraksam oluyor orda sakal var gıdı diye tabir ettiğimiz yerde yok diyebilirim,yarın gerekirse kendi ss mi koyarım
  • cildiyeye git bi görün , kortizonla halledilebiliyor bazen 2 dakikalık işi var ama genelde , sakalı bi zaman sonra çıkmamaya başlayanlar için işe yarıyor hiç çıkmamışsa yaramayabilir doktora sormak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

aynı olay erkeklerin %90'nında var, o bölge de çok geç çıkıyor hafif köse oluyor benimde öyle.

Benim ilk orda çıkmaya başladı napcaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

quote:

aynı olay erkeklerin %90'nında var, o bölge de çok geç çıkıyor hafif köse oluyor benimde öyle.

köselerde orda ve çenede çıkar köse olmayanlar da ise çenede ve orada en son çıkar, senin sakal full değildir %100 eminim

• Sabah-akşam jiletle geç oranın üstüne 2 güne barzo olursun şerefsizim
  • quote:

quote:

quote:

köselerde orda ve çenede çıkar köse olmayanlar da ise çenede ve orada en son çıkar, senin sakal full değildir %100 eminim

Boynumun altında çok varda yanakla birleşmedi daha

• Bizim arkadasta da cikmiyordu. Dun gomduk

• Bende de cikmiyordu pek son 4 5 trasi berberdr jiletle oldum arada baya fark.var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Lord

Sabah-akşam jiletle geç oranın üstüne 2 güne barzo olursun şerefsizim

Sebepsizce guldum

• quote:

Orijinalden alıntı: mynameisviktorreznov

Bizim arkadasta da cikmiyordu. Dun gomduk

what is your surname?
  • benim de öyle
  • Kafayı yicem bendede öyle. Bide yanaklarda cikmiyo. Fuallerden aşağı cizgi şeklinde sakallar olur ya öyle alt tarafta bitek cenede yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 21 Haziran 2012; 8:29:48 >
  • benim de sağ tarafımda sakal daha çabuk çıkıyo sol tarafımda daha geç çıkıyo. bu bi sorun mu yoksa yeni çıkarken hep böyle mi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owl City. -- 21 Haziran 2012; 8:34:05 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Boynumun altında çok varda yanakla birleşmedi daha

/>

• sakalin cikmamistir ki senin daha tam olarak.

• Belki ilk seferinde ters falan vurmuşsundur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.