Şimdi Ara

16 YAŞINDAYIM SAÇIM YAN TARAFI DÖKÜLDÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
31.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha 16 yaşındayım ama şaçımın sağ tarafında açılma var soldada var gibi geliyo ama sağ kadar değil..sizce neden olabilir saçıma 1 sene kadar fön çektim dax da kullandım.. acaba neden dökülüyor geri çıkar mı ?

• Kardeş ss atar mısın? Bu arada o daxtan kurtul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pickle Rick

Kardeş ss atar mısın? Bu arada o daxtan kurtul.
    No ss no çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mt20011

Daha 16 yaşındayım ama şaçımın sağ tarafında açılma var soldada var gibi geliyo ama sağ kadar değil..sizce neden olabilir saçıma 1 sene kadar fön çektim dax da kullandım.. acaba neden dökülüyor geri çıkar mı ?

no güven no ss
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    çözüm yok kel kalacaksın
  • quote:

aynı şekilde benimkide döküldü + faullerin biraz yukarısı saçla bitişiğide seyreldi bariz şekilde belli oluyor yaş 21 19 civarında döküldü benimki normalde tarak girmez saçıma ama hep sinir stres depresyondan döküldü kafaya bazı şeyleri takmamaya dikkat et daha fazla açılmasın şampuanın içine çam terebenti karıştır öyle kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: ali agaoglu

quote:

aynı şekilde benimkide döküldü + faullerin biraz yukarısı saçla bitişiğide seyreldi bariz şekilde belli oluyor yaş 21 19 civarında döküldü benimki normalde tarak girmez saçıma ama hep sinir stres depresyondan döküldü kafaya bazı şeyleri takmamaya dikkat et daha fazla açılmasın şampuanın içine çam terebenti karıştır öyle kullan

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim de aşağı yukarı böyle ama kıvırcık saçlıyım her banyoda bir avuç saçım dökülüyor ama yanlar hariç şu an biz azalma yok babamın tıpkısının aynısıyım genlerimiz aynı gibi o 43 yaşında hala dökülmedi sadece yanlar açık benim de mi öyle olur yoksa dökülür mü yaş 16

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpus gemitu

Arkadaşlar benim de aşağı yukarı böyle ama kıvırcık saçlıyım her banyoda bir avuç saçım dökülüyor ama yanlar hariç şu an biz azalma yok babamın tıpkısının aynısıyım genlerimiz aynı gibi o 43 yaşında hala dökülmedi sadece yanlar açık benim de mi öyle olur yoksa dökülür mü yaş 16

Alıntıları Göster
    Boynuna pilot kalem sapla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grejuva007

Bu mesaj silindi.
    bir çözümü yok mu bunun ?
  • quote:

bir çözümü yok mu bunun ?

Alıntıları Göster
    ssdeki gibi çekmeye devam edersen daha çok dökülecek biraz özenli davranın çözümü yok saç ektireceksin sanırım
  • quote:

quote:

Daha 16 yaşındayım ama şaçımın sağ tarafında açılma var soldada var gibi geliyo ama sağ kadar değil..sizce neden olabilir saçıma 1 sene kadar fön çektim dax da kullandım.. acaba neden dökülüyor geri çıkar mı ?

Benimde yaş 17 saçların üst bölümü gitti.işin ilginç tarafı babamın saçları benden çok gözüküyor.
    Bir tutam saç kaldı orda saçlardada kıvırcıklıkta var

Benim saçlar da böyle .

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

quote:

quote:

Benimde yaş 17 saçların üst bölümü gitti.işin ilginç tarafı babamın saçları benden çok gözüküyor.

Benim saçlar da böyle .

Bu yaşımızda kel kaldık beyler.

• quote:

quote:

quote:

Benim saçlar da böyle .

Alıntıları Göster
    yaş 20 saçlar fırça gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitin -- 20 Haziran 2013; 18:15:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ornitin

yaş 20 saçlar fırça gibi

Ooo çok iyiymiş fırça gibi hakikatten.

Nazar değdirme denemesi vol. 1223424
  • bende senin yaşlarındayken kafama saçlarımı takıyordum evlat.. sonra dökülmedi dökülsede problem yapma kel olmakta güzel karizma takılırsın.
  • quote:

quote:

yaş 20 saçlar fırça gibi

bi kere bile jöle falan kullanmadim hep head & shoulders la yıkadım inşallah dökülmez genetik olarak biraz var babam da keldi ama saç ektirdi , benim dökülmez inşllah

• quote:

quote:

quote:

yaş 20 saçlar fırça gibi

bi kere bile jöle falan kullanmadim hep head & shoulders la yıkadım inşallah dökülmez genetik olarak biraz var babam da keldi ama saç ektirdi , benim dökülmez inşllah

Alıntıları Göster
    çok sık jole kullanmak saçı döker

• quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

Alıntıları Göster
    Kardeş genetiğinizde varsa yapacak bir şey yok. Kış aylarında bende de dökülme oluyor şakaklarda bu sene çok takıldım. Bir süre 2-3 numaraya vurdurun hatta bir zorunluluğunuz yoksa 0'a vurdurun usturayla. Ortası dökülen arkadaş senin işin zor. Size bir şampuan öneririm en azından dökülmeyi durdurdu bende Zigavus. Fiyatı fazla görünüyor ama çok uzun süre gidiyor. Ayrıca kel kalsakta idolümüz jason statham beyler :D Bu yaşlarda yükselen testesteron yüzünden şakaklarda biraz açılma olabiliyor. Stresle daha da artar takmayın.

• quote:

Alıntıları Göster
    Jöle kullanmak saç dökmez şunu anlayın artık sadece deride alerji yaaprsa dökebilir saçın dökülmesi %95 genetiktir geri kalan %5 ise diğer faktörler benimde seninkinden biraz daha az dökülmüş şimdi farkettim
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ailede de varsa kesinlikle bu gelecekte sana uğrayacak bir sorun gibi görünüyor akışına bırak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.