Şimdi Ara

Saçlarım Çok Dökülüyor-Alnım Açıldı (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
12.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi forumlar,18 ime girmeme bir kaç ayım kaldı ve saçlarım fotoğraflarda görülen hale geldi saçlarım yaklaşık 17-18 cm. uzunluğunda kıvırcık alnımın çok fazla açıldığını düşünüyorum kullandığım şampuan "sebamed everyday shampoo",saçlarım için neler yapabilirim sonu ektirmeye gidecek gibi gözüküyor.
     Saçlarım Çok Dökülüyor-Alnım Açıldı (SS'li) Saçlarım Çok Dökülüyor-Alnım Açıldı (SS'li)

•  Saçlarım Çok Dökülüyor-Alnım Açıldı (SS'li)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mq1n -- 8 Aralık 2013; 16:12:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mq1n

şimdiden geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Koray

Gözlere siyah bant çekmeyi unuttum hocam normalde o kadar tipsiz gözükmüyorum hemen 500 madde ile dalmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degisik -- 8 Aralık 2013; 16:14:26 >

• Silgiyle sil panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: mq1n

• Pek bir bilgim yok ama uzunluğu yüzünden olabilir mi ya da kisayken de normal bir şekilde dökülüyordur biraz ama uzun olunca dikkat çekiyordur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüzüm çok sarkık! (SS'Lİ)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boomcu

Pek bir bilgim yok ama uzunluğu yüzünden olabilir mi ya da kisayken de normal bir şekilde dökülüyordur biraz ama uzun olunca dikkat çekiyordur?

Bende öyle düşünüyordum ama anlımın açılma durumu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: degisik

quote:

Pek bir bilgim yok ama uzunluğu yüzünden olabilir mi ya da kisayken de normal bir şekilde dökülüyordur biraz ama uzun olunca dikkat çekiyordur?

Alıntıları Göster
    Sen ne diyon değişik?

• test kitabinin üzerindeki saçlara bakilirsa sinavla alakali normal yani hazirana kadar dokulucek
  • Hap kullanıyor musun ?
  • quote:

quote:

Ailede kimsede yoksa sınava gireceksiniz herhalde cok kafaya takiyorsunuzdur belki yok o da değilse dediğim gibi benim pek bi bilgim yok umarım geçicidir.
  • o saclar ne oyle kiz gibi. igrenc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jordan Henderson

quote:

quote:

Ailede kimsede yoksa sınava gireceksiniz herhalde cok kafaya takiyorsunuzdur belki yok o da değilse dediğim gibi benim pek bi bilgim yok umarım geçicidir.

Alıntıları Göster
    Benimde öyleydi 18 yaşına girerken sırma gibiydi epey dökülmüş tepeler falan açılmıştı + sınav stresi de vardı.Şimdi 19 olacağım 1 ay sonra sorun yok alnım biraz açık ama tepe falan kapalı takma kafana 1 yıl sonra bir şey olmadığını anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

o saclar ne oyle kiz gibi. igrenc

Saçlarım Çok Dökülüyor-Alnım Açıldı (SS'li) Saçlarımı yıkadıktan sonra çektim fotoğrafı gerçek hali bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Fate

test kitabinin üzerindeki saçlara bakilirsa sinavla alakali normal yani hazirana kadar dokulucek
    Saçlarını sürekli kazıt ki güçlensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Sen ne diyon değişik?

Selam gardas nickinin anlamı ne
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

o saclar ne oyle kiz gibi. igrenc

Saçlarım Çok Dökülüyor-Alnım Açıldı (SS'li) Saçlarımı yıkadıktan sonra çektim fotoğrafı gerçek hali bu.

ay çok tatlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: alican126

quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Sen ne diyon değişik?

Selam gardas nickinin anlamı ne

Alıntıları Göster
    saçını git hemen en kısasından kestir sen o saçı besleyebilecek besinleri aldığını düşünüyor musun ? ona yeterli bakımı yaptığını düşünüyor musun ? ayrıca genlerin buna müsait mi ? bunları sor kendine ilk önce.
  • Konu dışı özelde de benzer bir sorunla karşı karşıya olan bir arkadaşa yazmıştım alıntılayım dedim:

"İnşallah bir şifasını bulursun ama olmuyorsa da yapacak bir şey yok. En büyük derdin saç dökülmesi olsun öyle bir durumda, ne dertler var şu dünyada.

Bende de saç dökülmesi vardı, daha doğrusu doğuştan seyrek, genetik yani. Bir ara çok dert ederdim, ilaç filan kullandım vs. Sonradan takmamaya başladım, Allah'a şükrediyorum şu anki halim için. Siz etmiyorsunuz gibisinden demek dahi istemem ama olaya bir de bu yönüyle bakmak lazım çare bulunamıyorsa, Allah da böylesini uygun görmüş demek düşer bize."
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.