Bildirim
Saçlarım Çok Dökülüyor-Alnım Açıldı (SS'li)
Jack Wolfskin Üniseks Kolima 0.5 Termos,SİYAH,Tek Beden : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B084W3F68G
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
-
Silgiyle sil panpa -
-
Pek bir bilgim yok ama uzunluğu yüzünden olabilir mi ya da kisayken de normal bir şekilde dökülüyordur biraz ama uzun olunca dikkat çekiyordur? -
quote:
Orijinalden alıntı: Boomcu
Pek bir bilgim yok ama uzunluğu yüzünden olabilir mi ya da kisayken de normal bir şekilde dökülüyordur biraz ama uzun olunca dikkat çekiyordur?
Bende öyle düşünüyordum ama anlımın açılma durumu var. -
Sen ne diyon değişik?quote:
Orijinalden alıntı: degisikquote:
Pek bir bilgim yok ama uzunluğu yüzünden olabilir mi ya da kisayken de normal bir şekilde dökülüyordur biraz ama uzun olunca dikkat çekiyordur?
Bende öyle düşünüyordum ama anlımın açılma durumu var.
Alıntıları Göster
-
test kitabinin üzerindeki saçlara bakilirsa sinavla alakali normal yani hazirana kadar dokulucek -
Hap kullanıyor musun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: degisik
quote:
Ailede kimsede yoksa sınava gireceksiniz herhalde cok kafaya takiyorsunuzdur belki yok o da değilse dediğim gibi benim pek bi bilgim yok umarım geçicidir. -
o saclar ne oyle kiz gibi. igrenc -
Benimde öyleydi 18 yaşına girerken sırma gibiydi epey dökülmüş tepeler falan açılmıştı + sınav stresi de vardı.Şimdi 19 olacağım 1 ay sonra sorun yok alnım biraz açık ama tepe falan kapalı takma kafana 1 yıl sonra bir şey olmadığını anlarsınquote:
Orijinalden alıntı: Jordan Hendersonquote:
Orijinalden alıntı: degisik
quote:
Ailede kimsede yoksa sınava gireceksiniz herhalde cok kafaya takiyorsunuzdur belki yok o da değilse dediğim gibi benim pek bi bilgim yok umarım geçicidir.
Alıntıları Göster
-
-
Saçlarını sürekli kazıt ki güçlensinquote:
Orijinalden alıntı: Dr. Fate
test kitabinin üzerindeki saçlara bakilirsa sinavla alakali normal yani hazirana kadar dokulucek -
quote:
Orijinalden alıntı: y u do dis
Sen ne diyon değişik?
Selam gardas nickinin anlamı ne -
-
saçını git hemen en kısasından kestir sen o saçı besleyebilecek besinleri aldığını düşünüyor musun ? ona yeterli bakımı yaptığını düşünüyor musun ? ayrıca genlerin buna müsait mi ? bunları sor kendine ilk önce.quote:
Orijinalden alıntı: alican126quote:
Orijinalden alıntı: y u do dis
Sen ne diyon değişik?
Selam gardas nickinin anlamı ne
Alıntıları Göster -
Konu dışı özelde de benzer bir sorunla karşı karşıya olan bir arkadaşa yazmıştım alıntılayım dedim:
"İnşallah bir şifasını bulursun ama olmuyorsa da yapacak bir şey yok. En büyük derdin saç dökülmesi olsun öyle bir durumda, ne dertler var şu dünyada.
Bende de saç dökülmesi vardı, daha doğrusu doğuştan seyrek, genetik yani. Bir ara çok dert ederdim, ilaç filan kullandım vs. Sonradan takmamaya başladım, Allah'a şükrediyorum şu anki halim için. Siz etmiyorsunuz gibisinden demek dahi istemem ama olaya bir de bu yönüyle bakmak lazım çare bulunamıyorsa, Allah da böylesini uygun görmüş demek düşer bize."
Benzer içerikler
- macbook şarjda kullanmak zararlı mı
- 18 yaşında sakal nasıl çıkar
- 3 günde etkisi gorulen ya vedud tertibi
- kulak arkası neden kokar
- e-devlet evlilik cüzdanı sorgulama
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
- yeşil nasim
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X