Şimdi o kadar dökülmesi normal değil tamam alın açılabilir bu normal herkesin alnı belli bir yaştan sonra açılmaya başlar ancak vahim olan kitabın üzerindeki saçlar.
Ayrıca dökülmeye başladıysa durduramazsın yalanını kim ortaya sürdü bilmiyorum ancak durabilir sen güzelce doktora git belki vitamin eksikliğin var iyi beslenemiyorsun saçlarına bakamıyorsun. Kan değerlerin ölçülür karar verilir.
Yorumlar için teşekkürler daha önce cildiyeye gitmiştim ve o bana kan değerlerimin normal olduğunu genetik olacağını söyledi pek üstünde durmadı sağlıklı besleniyorum ve sporumu yapıyorum,bunlar dışında yapabileceğim müdahaleler nelerdir şu bioxin tüpleri tarzında.
Dökülmesinin nedeni 2. resimde saklı. Uzun olduğu için dökülüyor da olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: DT Swiss
herkes uzun ondan dökülür diyoda benim anlamadığım kızlar niye kel olmuyoda biz 5-6 ay kestirmeyince kelleşmeye başlıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: Monsieur Vincent
quote:
herkes uzun ondan dökülür diyoda benim anlamadığım kızlar niye kel olmuyoda biz 5-6 ay kestirmeyince kelleşmeye başlıyoruz
bilmiyorum ama genlerden olabilir
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Monsieur Vincent
quote:
bilmiyorum ama genlerden olabilir
artık biraz daha acılsın bu genç yaşta ektiricez başka çaresi yok :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme