Merhabalar.
Aracım orijinalde 266k km. de. Turbo vs. değişmedi.
Ecumasters'tan yazılım yaptırmayı düşünüyorum. Amacım torkunun artması. Kilometresinden dolayı turboyu bloğu kırar mıyım?
TurkNet Yeni Hat Bağlatma/Bağlatmama
Herkese iyi forumlar.
Dün TT altyapılı TurkNet fiber internet bağlattım.TT çalışanları hat kontrolünü yapıp optik dönüştürücüyü taktı.Fakat hala cihazım ip alabilmiş değil.Optik dönüştürücü üzerinde alarm yazısı kırmızı biçimde sabit yanık duruyor.Acaba bağlantıdaki hat ile alakalı bir problem midir? 7.30-17.30 çalıştığım için teknisyen arkadaşlar da mesai saatlerinde gelip bakamazlar.Tekrardan cumartesiyi mi beklemem gerekir sizce?
Herkese selamlar arkadaşlar kız arkadaşım bilgisayar bakıyoruz.Aradığımız özellikler işlemci/kasa kalitesi ve Windowslu olması.Kullanım amacı yazılım geliştirme olacağı için işlemci gücü önceliğimiz.Taşınabilir ve dayanıklı olmasını beklemekteyiz
İki bilgisayar arasında kaldık.
-Huawei Matebook 14
Ryzen 5 4600H işlemci 16gb ram 512gb SSD li versiyonu.Windows 10
-Lenovo E14
AMD Ryzen 7 4700U 16GB 512GB SSD Windows 10 Pro 14"
Fiyat 12bine kadar çıkabilir fakat Huawi fiyat bağımsız olarak da aklımı çok çeliyor. Thinkpadde sanırım klavye arkadan aydınlatması yok ve bu da bir eksi özellik olarak sayılabilir.
Yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
Hızlı Şarj Hakkında
Merhabalar elimde redmi note9s ten kalma bir hızlı şarj adaptörü var,iphone 8 kullanıcısıyım.Cihazımı bu cihazla hızlı şarj etmem mümkün mü? denedim fakat herhangi bir hızlı şarj ibaresi göremedim
Redmi Note 9S 64GB VS IPHONE 8
Merhabalar şuan redmi note 9s kullanıyorum 4gb ramli versiyonu telefonu alalı 1 ay oldu fakat inanılmaz yavaşladı eski telefonum redmi note8 di onunla uygulama açma vs. gibi hızları kıyaslayınca aralarında neredeyse 2 kat fark oluştu.Sebebi ise sanırım telefon hafızasının %70 i doldu. Greenify gibi uygulamaları denedim fakat sonuç telefon sıfırlamaktan geçiyor biliyorum... Telefonuma takas teklifi geldi
iphone 8 64gb üstüne 600tl ye anlaştık.Sizce geçilmeye değer mi? note 9s'in ekranı gereğinden büyük geliyor. Telefon beklentilerim hızlı arayüz,uygulama uyumluluğu hızlı olması :)
Özet: Redmi note 9s iphone 8 ile takas edilir mi?
İyi forumlar
Merhabalar,
işlemci:intel i5 3470
ekran kartı:ati radeon z9 270x vapor x
anakart:gigabyte z68 ds3
ram:2x4 gskill ram
Psu:500w
+ samsung 21.5 hdmi monitör bu sistemi 2300 liraya anlaştım bütçem 2000tl idi 300tl daha koyup monitör ile alacağım sizce alınır mı? Kullanım amacı: Cs go/gta 5/ android studioda,photoshop kullanımında kasmaması ve gündelik işler.
İnternet üzerinden değil görerek gerekli stress testlerini yaptıktan sonra alacağım,fiyat konusunda kafam takıldı sizce pahalı mı normal mi?
Burger King'de çalışıyorum soruları alayım
High Speed Sync Canon 550D
|
Eski Kasa Doğan
|
7-8 bine araç tavsiyesi
|
Bahtlı Bedevi |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.043
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 22.956 (Bu ay: 322)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 148 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic