Şimdi Ara

[ SS'Lİ ] SAÇLARIM DÖKÜLÜYOR!!! >>> YARDIM <<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saçın üst kısmı ile şakak bölgesinin arasında kalan bölge böyle ve hergün elimi en az 80-90 tel dökülüyor, ne yapmalıyım?yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shnweb -- 24 Nisan 2017; 23:43:6 >

• Em o bölgeyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi birisi gelip uzun uzun ısırgan otu şampuanı kullan yazacak
  • wntd1903 kullanıcısına yanıt
    düzelmesi için yaparım fazla abartmadan. acaba o bölgelerde daha saç çıkar mı
  • up
  • 3 yıldır seninki kadar dökülüyor.

Seyreklik yok. Şakaklar az bişey açıldı o kadar. O da normal zaten etrafına bak herkesin şakak tarafında açılma var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLaYerr444 kullanıcısına yanıt
    ama 1 yıl öncesine kadar böyle değildi. ve odamın her yeri saç duruyor. elimi saçıma attığım gibi 4 5 tel geliyor. giderek açılacağından korkuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüzüm çok sarkık! (SS'Lİ)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shnweb

ama 1 yıl öncesine kadar böyle değildi. ve odamın her yeri saç duruyor. elimi saçıma attığım gibi 4 5 tel geliyor. giderek açılacağından korkuyorum.

Benim saç baya baya dökülüyor hocam, geçen seneki fotoma baktım hiç bi değişiklik yok. Bu yıl baya döküldü ben de kafama çok taktım ona rağmen açılma aynı açılma yani değişmiyor. Mesela seninde şakaklar öyle kalır

• Kesinlikle sicak suyla dus alma. Mumkunse hep en sogukta dus al.

Minoxidil topical solution %5 de kullanabilirsin, ama ilac oldugu icin yan etkileri var

• Hocam bi kan testi yaptir benim demir orani en alt sinirda cikmisti 3 ay vitamin,demir vs aldim duzeldi simdi tekrar artti yarin gidicem cildiyeye kan vermek icin

• Hoş geldiniz arkadaşlar saç dökülmesinin çaresi var üstelik doğal yöntemlerle

Öncelikle cinselliği düşünmemek lazım ve mastürbasyon uzak durun

Günde 3 defa saçları ıslatın ama sıcak su olmasın

Günde 1 adet normal fırın ekmeği yiyin

Günde 1 dakika ayaklar tavana baş aşağı gelecek şekilde bekleyin

Çay kahve alkol sigara ayran yoğurt beyaz peynir saç dökülmesi yapıyor

Bilgisayar monitörü aşırı saç dökülmesi yapıyor

Xray cihazlarından geçmeyin

Jöle vaks badem zeytinyağı havlu fön saç kurutma makinası şampuan sabun saçları döküyor

Saçları haftada bir defa şampuan ile yıkayın

Sabahları 2 şeker kaşığı üzüm pekmezi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trplayer -- 24 Nisan 2017; 15:14:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NamelessNick

Hocam bi kan testi yaptir benim demir orani en alt sinirda cikmisti 3 ay vitamin,demir vs aldim duzeldi simdi tekrar artti yarin gidicem cildiyeye kan vermek icin

Saçta genel bir dökülme varsa ve gidenler geri geliyorsa bunlar stres vitamin mineral eksikliğinden olabilir ama özellikle şakak bölgesi dökülüyorsa bu erkek tipi dökülmedir yani genetik ve hormonal kaynaklıdır, kan değerleri bakıp varsa mineral eksikliğinin giderilmesi birazda olsa fayda sağlayacakdır ancak sorunun kendisi dht'dir yukarıda yazdığım şekilde biraz daha fayda sağlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 24 Nisan 2017; 15:27:2 >
  • GreyParrot kullanıcısına yanıt
    hocam yaş 19. söylediklerini ilk defa duyuyorum. biraz araştırayım. nasıl kullanılcağı hakkında bilgin varmı.
  • NamelessNick kullanıcısına yanıt
    aklımda vardı eczaneler de saç testi yapılıyor galiba. ama cildiye ye de gitmem uygun olur büyük ihtimalle. yaş kaç bu arada
    dht nin yağlanma ile bir ilgisi varmıdır. saçımın yıkadıktan 2 gün sonra yağlanması da vitamin vb ekikliğinin göstergesi olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shnweb -- 24 Nisan 2017; 15:18:44 >
  • quote:

aklımda vardı eczaneler de saç testi yapılıyor galiba. ama cildiye ye de gitmem uygun olur büyük ihtimalle. yaş kaç bu arada

22 hocam. Sac dokulmesi tedavisine baslamak istiyorsan(minoxil veya serumlar vs...) once vitamin,mineral eksikligini gidermen lazim yoksa hicbir tedavi sonuc vermez. Buyuk ihtimalle seninki de benimki gibi genetik dokulme. Belki yuzde100 durduramazsin ama dokulmeyi kesinlikle geciktirebikirsin.

• quote:

dht nin yağlanma ile bir ilgisi varmıdır. saçımın yıkadıktan 2 gün sonra yağlanması da vitamin vb ekikliğinin göstergesi olabilirmi?

Hayır yağlanma cilt yapınla alakalı ve saç dökülmesiyle alakası yok, derinin yağı saçı besliyor bu yüzden sürekli saçını yıkayarak kurutma 2-3 günde bir
    yıkamak saç sağlı açasından yararlıdır uzun süre yıkamazsan da bu sefer aşırı yağ gözenekleri kapatır mantar(kepek) yapar deri hava alamaz yine dökebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 24 Nisan 2017; 15:28:55 >
  • NamelessNick kullanıcısına yanıt
    gecikme derken ne kadar bir süre olabilir tahminen. isterim ki hiç dökülmein
  • Bunun çaresi günümüzde maalesef ki yok, bu bir hastalık değil bunu bünye yapıyor yani vucudun bir seçimi, sende yoğun bir kellik geni yoksa bu gibi ürünlerle saçına iyi bakarak uzatabilirsin, ileride saç ekimiyle ilgili güzel gelişmeler olacak canını sıkma mevcudu olabildiğince korumaya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 24 Nisan 2017; 15:34:6 >
    bende 2-3 günde bir yıkamanın zararlı olduğunu sanıyordum. çünkü yıkadıktan sonra havlu ile kurularken sürtünme fazla oluyor ve fön makineside bir yandan zarar veriyordur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.