Şimdi Ara

[ SS'Lİ ] SAÇLARIM DÖKÜLÜYOR!!! >>> YARDIM <<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnşallah güzel gelişmeler olur ama bu zamana kadar neden bulunamıyor. insan bir yandan da kuşkulanıyor acaba bulanacak mı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shnweb

İnşallah güzel gelişmeler olur ama bu zamana kadar neden bulunamıyor. insan bir yandan da kuşkulanıyor acaba bulanacak mı diye.

Dökülmenin çaresi hakkında bir gelişme olması yakın gelecekte mümkün değil, benim dediğim saç klonlama yöntemi ensenden alınan dökülme özelliği göstermeyen bir kılı klonlayıp onlarca üretecekler ve onu eksik bölgene bugünkü sekilde belki daha hassas yöntemlerle ekecekler çok bilim kurgu duruyor ancak uzmanlar 10 yıl gibi süreler veriyorlar bu yöntem için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 24 Nisan 2017; 15:39:23 >
  • GreyParrot kullanıcısına yanıt
    gelişen teknoloji ile her şey mümkün gibi gözüküyor. ama arka saçlar da dökülürse ne yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: shnweb

gelişen teknoloji ile her şey mümkün gibi gözüküyor. ama arka saçlar da dökülürse ne yaparız

Erkeklerde ense ve üstü, başın yan bölgeleri %99,9 garanti ile ömür boyu dökülmeyecek bölgelerdir kadınlarda ise öyle bir garanti yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Hoş geldiniz arkadaşlar saç dökülmesinin çaresi var üstelik doğal yöntemlerle

Öncelikle cinselliği düşünmemek lazım ve mastürbasyon uzak durun

Günde 3 defa saçları ıslatın ama sıcak su olmasın

Günde 1 adet normal fırın ekmeği yiyin

Günde 1 dakika ayaklar tavana baş aşağı gelecek şekilde bekleyin

Çay kahve alkol sigara ayran yoğurt beyaz peynir saç dökülmesi yapıyor

Bilgisayar monitörü aşırı saç dökülmesi yapıyor

Xray cihazlarından geçmeyin

Jöle vaks badem zeytinyağı havlu fön saç kurutma makinası şampuan sabun saçları döküyor

Saçları haftada bir defa şampuan ile yıkayın

Sabahları 2 şeker kaşığı üzüm pekmezi için

Hayatimda gordugum en komik yorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GreyParrot kullanıcısına yanıt
    verdiğin bilgiler için teşekkürler. önce cildiyeye veya saç analizi yapan yerlere girmeyi düşünüyorum bakalım ne derler. söylediğin vitaminide araştırıp alabilirim. inşaallah düzelir saç dökülmesi. hiç olmazsa çok ileri tarihlere kadar geciksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greggs

quote:

Jöle vaks badem zeytinyağı havlu fön saç kurutma makinası şampuan sabun saçları döküyor

Hayatimda gordugum en komik yorum.

Hoş geldin arkadaşım

• Baban kelse eğer hiç uğraşma. Genini asla değiştiremezsin ve dökülmeyi asla durduramazsın. Sadece yavaşlatabilirsin. Mesela kafayı artık sabunla yıka, saçın yağlanmaya başladıktan 1-2 gün sonra yıka özellikle. Biotin alabilirsin ayrıca tırnaklara ve saçlara faydalı.
  • masturbasyon , stres bunlardan uzak dur ben head and shoulders kullanıyorum çok faydası oldu 2-3 günde bir yıka sacları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün minoxil 5 fıs.

• Bıtkın sabunu ve zeytin yagli sabun kullan dedem hacca giderken kel gitti geldiginde azda olsa sac cikmisti sabunlari kalip sabun kullan sivilarindan alma bende zeytin yagli sabun kullaniyorum bayag memnunum sacimi sertlestiriyor ama bence sorun degil. Birde zigavus var sarimsakli sampuan pahali ama oda aklinda dursun sac serumlari ilaclari felan var biotin dir vicky gibi degisik degisik ilaclar alayi para tuzagi stres yapma sac kiran olursun benim gibi ben ucuz atlattim erken farketmesem kaslarim bile dokulurdu stresi kes sabunlari dene bıtkını dene kel birinde sac cikti diye biliyorum. Bir arkadasim var arkadasini anlatti saci seyrekmis mutsuzmus hic bir espriye gulmezmis bi kiza asik olmus kizda buna asik olmus oglanda sac cikmis psikolojisi duzelmis sevgi cok onemli stresi sil hayatindan gelismelerdende haberdaret. Sabunu ben 1 tl ye aliyorum kalibini sampuandanda kat kat daha ucuz

• quote:

Monütor saç dokülmesi

• eczaneye git dediklerimi al saç dökülmesini durdurur bir nebzede olsa bunlar kendim alıyorum vitamin takviyesi dermaroller ilede uygulayabilirsin vakit varsa

Bemiks - Bepanthen - Evigen bu 3'lüyü toplam 10 tl falan olması lazım 3'ü içerisinden 2'şer tüp bioxcin varsa içerisine dök çalkala veya 1'er tüp 3'ünü saçına yedir 1-2 saat bekle yıka

zinco 220 - benexol b12 30 tablet zinco 220 50 mg ( 2 günde 1 spor yapıyorsan hergün ) - benexol b12 hergün bu ikisi 25-30 tl yapması lazım

Hairforte Sprey Erkek 60 Ml (bu belli bir dönem dökülen saçların geri gelmesini sağladığı belirtiliyor sabah minoxil akşam hairfortede kullanabilirsin ters etki yaratmaması için)
    ocean omega 3 balık yağı
    aktar'dan badem yağı 10-20 tl arası değişmektedir bunuda şırınga ile belli bir miktar çekip bioxcin'e aktardım ben kendimde kullanıyorum (saçın nemlenmesi için)

• trplayer kullanıcısına yanıt
    Saçımı haftada bir kere şampuanlasam taşlaşır, bir günde yağlanıyor zaten. Ayrıca monitör-saç ne alaka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adroid

quote:

Monütor saç dokülmesi

Hoş geldin arkadaşım bilgisayar monitörlerine yakından uzun süre bakıldığı zaman kılcal damarlarda ısınmaya yol açıyor kuruluk yapıyor

• Cryptical kullanıcısına yanıt
    hocam ne yaptın alt tarafı saç yani bu kadar şey, saç için fazla değilmi ve yan etkileri varmı acaba ilaç sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Ignorant

Saçımı haftada bir kere şampuanlasam taşlaşır, bir günde yağlanıyor zaten. Ayrıca monitör-saç ne alaka ?

Hoş geldin arkadaşım saçlara kimyasal ürünlerin mümkün olduğunca az kullanmak lazım

Monitöre uzun süreli bakmak saç derisinde kuruluk yapıyor saçları zayıflatıyor

• trplayer kullanıcısına yanıt
    Günde 2 kere şampuanla yıkıyorum, saçımı döktüğü doğrudur ama haftada bir yıkayıp saçımın kalıplaşıp parlamasından iyidir, hiç değilse hafif ve düzgün görünüyor.

Monitör konusunda bi kaynak falan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abradolf Lincler -- 24 Nisan 2017; 19:33:34 >
  • zinco 220 - benexol b12 (dht blocklayıcı-kesici görevi görür)
    badem yağı (nemlendirici)
    Bemiks - Bepanthen -->b vitamini
    Evigen -->E vitamini (sadedece bepanthen-evigende alabilirsin bepanthen,bemiks aynı)

bunlar faydalı vitamin ve mineral kendimde kullanıyorum zinco çinko vitamini,benexol b12 b komplex dht blocke görevini üstlenir çinko saç kalınlaşır
  • Cryptical kullanıcısına yanıt
    bunları doktor tavisiyesi üzerine mi aldın yoksa internetten bakıp mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.