Sakal çıkıyor bıyık ve çenem çıkmıyor
Sakal çıkmıyordu forum forum geziyorum 19 gelince güreşti bi anda şuan boğazım ve favorilerim kapkara oldu yanakların seyrek bıyık ve çenemde 19 un yarılarında tüylendi öyle kaldi 5 aydır ne gelişim var ne bişi var uzama falan yok 20 ye girmeme 3 ay kaldı babamda abimde falan bıyık çene gür aranizda benim gibi biyiği çenesi sonradan çikmiş varmi ? 20 den sonrasinda falan ? sakallarim zaten yaşitlarimdan geç çikti ama biyik ve çene olmayınca kötü duruyor
Yaşindan 3 4 yaş küçük göstermek
19 yaşina girdim gören 15 16 diyo ortamlarda yeni taniyanlar beni takmiyo bile arkadaşimin kardeşi falan zannediyorlar sakal biraksam belki 2 yaş falan atlicam ama sakalda 3 4 aydır yeni yeni çikmaya başladi her geçen gün gürleşiyo lakin bırakıncada tüy tüy duruyo dahada ergen olduğum belli oluyo 15 16 yaşinda bebedede o tür sakal var çünkü şöyle olgun adam gibi sipsiyah sakallarim çiksa belki kurtulacağim ama şuanlik çikmiyo biyiklarim yeni ergen biyiği haline gelmeye başladi çenede yeni kökler çikmaya başladi belki biyik çene gürleşince 17 18 falan dururum. kısaca benim tek kurtuluşum sakal şuanlık. Sakallarim her geçen gün gürleşiyo ama eskiye göre yavaşladi sanki benim asıl sorum bu sakalların gürleşmesini nasil hızlandırabilirim 21 de oturacak sakalı 20 ye nasıl çekebilirim sakallarim çikacak biliyorum ama ben 20 21 e kadar bekleyemem kafaya aşırı takmaya başladim bu durumu taka taka psikolojim bozuldu sosyal bir insandım şuan özgüvensiz biri haline geldim dışarı bile çikasim gelmiyo yaşinin saygınliğini gormuyorsun. 17 ken gören 15 16 diyodu 19 oldum halen gören 15 16 diyo bunuda anlamadim
Sakallarim degişik çikiyor (SS Lİ)
Yaşim 1 aya 19 olacak sakallarim bi degişik çikiyor sanki rengi yok gibi cansiz tuy gibi çikiyo yada bana öyle geliyo. Uzatınca suan fotodaki 5 günluk 5. Günden sonra dayanamiyom kesiyom. Bu sakal hep böylemi kalır zaten yeni yeni gürleşmeye başladi 2 ay önce komple köseydim
Tuyleri gürlestirme (Ssli)
2 aya 19 olucam 10 günlük sakallar böyle bırakınca çirkin duruyor ne zaman tam sakal halini alacak bunlar Hep böylemi kalacak yoksa çözemedim
Steam Hesabım Kaç TL Eder ?
Yıllardır oyun oynamıyorum. En son 2015 - 2016'da falan CS:GO oynamaya giriyordum Steam'e bir gireyim dedim öyle fazla oyun falan yok zaten lakin envantere girince CS:GO kasaları gördüm. Satış fiyatlarına baktığımda 100 TL olan kasalar var 50 TL'den aşa kasa yok. 15-20 kasa bu şekilde var. Bunların hesabımı satarken ederi var mıdır?
Ayrıca bu kasalari gerçek paraya çevirebilme şansım varmı ? Varsa nasil
Steam linkimde bu kullanıcı adına takılmayın 11-12 yaşımdaydım o zamanlar :) https://steamcommunity.com/id/ahmetreyiz11/
Özellikle envanter kısmına bakarsanız sevinirim.
18 yaşinda birine günlük ne kadar harçlık verilmeli ?
18 yaşina geldim lise sonum günlük 30 tl nin lafını yapıyorlar sizce ben mi haksızım ? Uniyi kazanim zaten siktir olup gidicem
Olmayan sakallarımla başım belada
Lise 1 e giden bebelerde benden çok sakal var. Benim 13 günlük sakallar bu şekilde 18 i yarıladim ama halen sakallar bu şekilde. Kösemiyim neyim ben anlamadim gitti bi.
Sınava sözelden gireceğim tyt cografyada mesela ilk konu olan hidrosfer biyosfer klimataloji gibi kavramlari ezberleyip yararlandiği bilimleri falan ezberlememe gerek varmi yoksa konuyu ogrensem yetermi ? Yorum sorusu çikiyormuş sanirim konuyu kavrasam yeterlimi benim için yoksa ezberleyerek ayni zamanda konunun mantigini ogrenerek mi gitmeliyim ?
Yks konulari yetişmeyecek sanirim
Oncelikle tm ciyim yks konularinda matematikde 7 video bitirdim ama biraktım mati yapacağimi sanmıyorum Ayt edebiyatta 5 tane video bitirmem dişında bildiğim birşey yok her gün 1 video gidiyorum yazarak çaliştigim için 1 saatlik video 3 saatde bitiyor işkence gibi oluyor ama anlıyorum donemleri falan kariştirsamda oluyor lakin bunun tyt si ayt cografyasi tarihi turkçesi matı falan var 6 ay kaldi ben yeni başladim sizce nasil bir programla ilerlemeliyim konularin yetişmesi için tavsiyenize ihtiyacım var. Yazarak çalisma dişinda ezberleme tekniği olan varsa yazabilir.
Özel hocaya ders gününü değiştirtmek için uydurulacak bahane?
Çarşamba günleri özel matematik hocasına gidiyorum 11.sınıfım ama artık bugün ders görmek istemiyorum haftanın başka bir günü olsun bunu hocaya dediğimde neden diyecektir bir bahane uydurmam lazım yardımcı olurmusunuz?
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 120
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 41.973 (Bu ay: 799)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic