2 aya 19 olucam 10 günlük sakallar böyle bırakınca çirkin duruyor ne zaman tam sakal halini alacak bunlar Hep böylemi kalacak yoksa çözemedim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aloree18 -- 4 Ağustos 2023; 13:4:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tuyleri gürlestirme (Ssli)
-
-
Yaşın daha genç. skat rtraşı ola ola yıllar boyu testretton hormanın artınca gürleşicek ve eğer ailevi bir köselik yoksa artıcak. sonrada her sabah sakal traşı olmaya başlıcaksın.
Keşke gençken ki gibi az çıksın istiyeceksin.
-
Kral bende zaten sakal var aynayla falan bakınca fotodakinden daha belirgin benim derdim estetik durmuyor her yerimde kök var uzuyoda ama tüy gibi böyle rengi soluk siyahlaşsin istiyorum bunun için çözümü olan varsa yazsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yasta cikmamissa daha 5-6 yil var tam cikmasi icin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam valla 5 6 yil beklicek dermanim kalmadi :D
saç yıkama taragı vardı ondan alıp sakal bölgendeki kan dolaşımını arttırabilirsin. Sonrada çiğ sarımsagı sür aşındırırarak. öncesinde traş olman lazım tabi jiletle 1 ay boyunca düzenli yap sadrazam gibi olursun
-
Kesin sonuçla geliyorum sana, en incesinden bir zımpara alıyorsun su zımparası, o bölgeyi 3-5 dakika zımparalıyorsun kan çıkıncaya kadar. Sonra o bölgeye ikiye bölünmüş sarımsak sürüyorsun, 1 ayda kurt adam oluyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet sakalın seyrek 2-3 sene biraz daha güçlenip seyrek kalır yapabileceğin tek şey ektirmek veya böyle kabul edip devam etmek
-
Hiç jilet atmadim bu yaşa kadar hergun atiyim bakalim nolacak
Testo baktır, bol traş ol ve sarımsak sür
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç jilet vurmadıysan yüzüne ilk jilet işini berber halletsin usturayla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kafaya takma. çıktıkça traş ol geç. bazı insanlar kız güzeli gibi takılsın. herkeste sakala gerek yok. senin gibileri beğenen kızlar birsürü.
-
Valla babamda abimde sıkıntı yok çikiyo problem bende
kanka bende sakal var ama suriyeli gibiyim.
Beim de o yaşlarda öyleydi şimdi bıraksam viking gibi oluyorum. Merak etme :)
-
Hocam Kaç yaşinda gürleşmeye başladi senin
-
Aradan 7 ay geçmiş konuya baya giren olmuş bende editleyim dedim şuan 19 u yarıladım sayılır jilet atmak dişinda birşey yapmadım 3 aydır falanda jilet atmiyom sakallar bu hale geldi jilet arttiriyo yâda benimkilerin çıkacağı varmış lakin çene ve bıyığım halen yok bıyıklar tüY şeklinde cenedede işikla bakinca çok sayida tüy gorüyorum inşallah onlarda çikinca kurtulacam sakalsizliktan :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne yapacan kılı tüyü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sakallı maskülen görüntü verir kızlar sakal sever
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yaşın daha genç. skat rtraşı ola ola yıllar boyu testretton hormanın artınca gürleşicek ve eğer ailevi bir köselik yoksa artıcak. sonrada her sabah sakal traşı olmaya başlıcaksın. Keşke gençken ki gibi az çıksın istiyeceksin. |
Benzer içerikler
- antep fıstığı neden pahalı
- hastayken mastürbasyon
- 16 yaşında saç dökülmesi
- göbek kılları nasıl alınır
- erkeklerde bacaklarda kıl dökülmesi neden olur
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
- yeşil nasim
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X