Şimdi Ara

Yks konulari yetişmeyecek sanirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle tm ciyim yks konularinda matematikde 7 video bitirdim ama biraktım mati yapacağimi sanmıyorum Ayt edebiyatta 5 tane video bitirmem dişında bildiğim birşey yok her gün 1 video gidiyorum yazarak çaliştigim için 1 saatlik video 3 saatde bitiyor işkence gibi oluyor ama anlıyorum donemleri falan kariştirsamda oluyor lakin bunun tyt si ayt cografyasi tarihi turkçesi matı falan var 6 ay kaldi ben yeni başladim sizce nasil bir programla ilerlemeliyim konularin yetişmesi için tavsiyenize ihtiyacım var. Yazarak çalisma dişinda ezberleme tekniği olan varsa yazabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her gün 8 9 saat çalişarak konulari yetiştiremem mi ? Sınıf ogretmenligi istiyorum

• yetişir hocam rahat olun sizin için önemli olan matemaik bi süre matematik çalışın yanına da sevvdiğiniz bir dersi koyun mat bitince diğerine geççin böyle böyle ilerleyin hedefinize ulaşmak için gereken netleri öğrenin önce ona göre derslere odağınızı belirleyin

• knk deli misin aw adam sınıf öğretmenliği istio sence 40 mata mı ihtiyacı var 6 ay var rahat kazanır

• yetişir

• 6 ay günde 6 saat düzenli çalış 20bin bile yaparsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu matematik canımı sıkıyor yapamiyorum bu dersi beynim yanıyor matematigi yapiyor olsaydim hedefim daha yuksek olurdu elbet ama kader işte yapicak birşey yok sozel agirlikli hazirlanmayi duşunuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss ye giricem ama hic calismadim
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.