Şimdi Ara

Kpss ye giricem ama hic calismadim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eylulde sinava giricem ama nerdeyse hic calismadim diyebilirim.Saglik meslek att mezunuyum sizce 1 aylik calisma ile atanabilir miyim?Tecrubesi olan arkadaslar benim duzeyimdeki biri kac alabilir?Mat. berbat sayilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekleGeliyorum -- 7 Ağustos 2012; 4:48:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 aylık çalışma ile
    türke 20 d 6 y
    mat 5d 0y
    tarih 18d 4y
    coğrafya 12d 4y
    anayasa 5 d 2 y
    güncel 1 d 2 y :)) Günde en az 5 saat çalışıyordum genellikle tarih,coğrafya, anayasa bakıyordum konulardan sonra soru çözüp kafa kalırsa bide üstüne deneme çözmeye çalışıyordum.. Kolay gelsin
  • Att mezunu olman senin için büyük avantaj. 70 üstü aldığında çok rahat atanırsın. 70 almak içinde hayli hayli yetecektir sana 1 aylık süre. Kolaygelsin iyi çalışmalar.

Ufak bir tavsiye; tarih ve yurttaşlık ağırlıklı çalış matematiğin kötüyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstad-ı Angora

Att mezunu olman senin için büyük avantaj. 70 üstü aldığında çok rahat atanırsın. 70 almak içinde hayli hayli yetecektir sana 1 aylık süre. Kolaygelsin iyi çalışmalar.

Ufak bir tavsiye; tarih ve yurttaşlık ağırlıklı çalış matematiğin kötüyse

Tavsiyelerin ve moral destegin icin tesekkur ederim.Matematik siklardan cikartirim ancak sonucu,insallah atanirim ailem umidi kesti benden calismadigimdan dolayi hayirlisiyla iyi bi puan alsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Süper KPSS Genel Kültür Seti bunun için birebir.
    Çarşaf sayfada yani a4 kağıdının 2 katı büyüklüğünde olduğu için konuyu bütün olarak görüyorsunuz.
    Önemli noktalar renkli olduğu için de direk dikkatinizi çekiyor ve akılda kalıcı olur.
    toplam 9 Çarşaf Sayfada Coğrafya (a3 kağıdı sayfası )
    16 Çarşaf sayfada tarih
    24 Çarşaf sayfada vatandaşlığı bitiriyorsunuz.
    Motive edici
    Bazı önemli noktalar da kodlanmış ki unutulmasın.
    Bunun gibisi yok.
    Mutlaka çalışamamış olanlar bu saatten sonra sayfalarca kitapla nasıl baş edeceğim diyenler ve kpssye çalışmış bu dönemde bol bol tekrar etmek isteyenler için bulunmaz fırsat.
    Aşağıdan örnek sayfalara ve alanların yorumlarına bakabilirsiniz.

www.kpssnotlar.com

Aşağıda alan kişilerin yorumları mevcuttur.
    Süper KPSS Genel Kültür Özetleri ile düzenli ve tekrar ederek bir aydan daha kısa bir sürede Genel Kültür eksiklerimi tamamladım. Gereksiz ayrıntılara girilmemiş önemli ayrıntılar üzerinde durulmuş buna göre bir düzen sağlanmış ve tüm konular anlatılmış.Kaynak için teşekkür ediyorum zaten var olan motivasyonumu daha da artırarak KPSS ye daha iyi hazırlanmamı sağladı.Sınav sonrası görüşlerimi de yine sizlere ileteceğim.Sabırsızlıkla sınav gününü bekliyorum. Hoşçakalın
    veli
    08.08.2012
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

bu notları hazırlayan, emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim. çok fazla zamanım olmamasına rağmen notlar soruları çözmek için yeterli oluyor.inşallah sınavda güzel bi sonuç alırım.
    08.08.2012
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ilk once emegınıze saglık demek ıstıyorum cunku cok guzel hazırlanmıs bı calısma kısa zamanda bır cok sey ogrenebılıyor ınsan.ben sıparısımı verırken cok korkmustum nasıl olcak kotumu olcak o kadar para verıcem felan ama deydı kurusu kurusuna ınanıyorum.gozumde buyuttugum bır cok konu kayboldu gıttı hazırladıgınız not sayenızde.cografya notunun yarısında sıkıntı yasamıstım hemen ılgılendıler ve tekrar yolladılar ayriyetten o ılgıyı cok begendım musterı memnunıyetı olsun konu ozetlerı olsun harıka dıyorum ve bırcok diyemedıgım cumleler ıcınde ozur dılıyorum cunku soylencek bır cok sey var aslında calısmalarınızın devamı gelır umarım cok memnun kaldım acıkcası başarılar.
    gökay
    06.08.2012

Merhaba; Setiniz elime ulaştı. İlk başta almak için çok kararsızdım iyi bir puan almak istiyordum ama bunun da kolay olmayacağını biliyordum sizle konuşup seti almaya karar verdiğim bunu yapabileceğimi düşündüm. Oldukça açık net kolay ve zevkli sıkılmaya fırsat kalmadan konuları bitiriyorsunuz zaten :))) Herkese tavsiye ederim. Zaten sınava az kaldı kalın kitaplarla zamanınızı harcamayın derim. Herkese başarılarrrrr...
    pınar

06.08.2012

KPSS Genel Kültür Özetleri setini bir haftada bitirdim ve bununla beraber soru çözdüm, daha öncede çalıştığım için daha erken bitirdim ve çok faydasını gördüm bütün konuları eksiksiz tekrar etmiş oldum. Özellikle soru çözerken bir bilgisayar programı gibi istediğim konu hakkında hemen bilgiye ulaşabiliyorum. Çok başarılı bir çalışma olmuş, teşekkürlerimi sunar başarılar dilerim.
    mehmet
    06.08.2012

çok güzel bir çalışma olmuş,ellerinize sağlık.çok faydasını görüyorum en azından kendime olan güvenim geldi
    kısa zaman içerisinde ben bunu başarırım diyebiliyorsunuz...
    sevgi
    06.08.2012

tesadüfen wep de gezerken gördüm allahın iyi kuluymuşum ki görmüşüm tam motivasyonumu kaybetmiştim 2 ay kaldı bu iş olmaz dıyodum ki gönderdiğiniz özetler sihirli bir durum yarattı bende ayrıca çalışmamı bir türlü disipline edemiyordum özetlerin arkasındakı çalışma planları harıka emeği geçen herkezden allah razı olsun inş.yüksek puan alır ve onuda sızlerle paylaşırım.çok teşekurler herşey için

perihan
    05.08.2012

Tşkredıyorum güzel bi çalişma olmuş özet ve şifreleme harika emeğe saygı :)

ömer
    04.08.2012

çok teşekkür ederim en başta bize böyle bir olanak sağladığınız için... çalışmalarımda bana büyük katkıda bulundu inşallah sınav da denemelerimiz gibi güzel geçer...
    h. uzan

03.08.2012
    özetleri oldukça başarılı bulduğumu söylemek isterim. kodlamalarınız oldukça başarılı ve akılda kalıcı. sipariş ettiğim için pişman olmamamı sağladığınız için bu seti hazırlayan herkesin ellerine sağlık. teşekkürler
    uğur
    03.08.2012

Gerçekten çok başarılı bir not . Bildiklerimi pekiştirerek bana büyük bir katkı sağladığını ve yazma yükünü benden alması çok güzel . teşekkür ediyorum hazırlayana .
    emre
    01.08.2012

Bugün elime ulaştı ayrıntılı hersey düşünülerek hazirlanmis,örneğin bi konuya takildiniz sayfa sayfa aramaniza gerek yok 1 sayfada bulabilirsiniz.teşekkür ederim hazirlayanlara
    gülsen
    31.07.2012
    bu set gerçekten harika diğer konu anlatımlı kitaplardaki hikaye masal kısımları yok sadece işin özü var arkadaşlar...
    serkan
    31.07.2012
    16 sayfada tarih ilk başta inandırıcı gelmiyordu ama açıp baktım ki özetler o kadar müthiş ki...
    mert
    30.07.2012
    özetler çok iyi hemen başladım tarihten, çalışmak zevkli gerçekten:) sıkıcı kitaplar yerine bu özetler çok güzel olmuş, verdiğiniz paraya da değiyor ve zaman kazandırıyor kendim özet çıkarmakla zaman kaybetmiş olmadım
    glcnygt
    25.07.2012
    dün sipariş verdim bugun elime ulaştı.harika hazırlanmıs benım gıbı sayısalcı ıcın tarıh hıc bu kadar zevklı gelmemişti teşekkür ederim hocam sanırım 1 günde calısarak cografya bıtırmek boyle olsa gerek. notlar çok guzel hazırlanmıs teşekkürler hocam Lütfi :) diğer 2 dersle birlikte vatandaslıgıda aldım şablonlar ve ayrıntılar benım cok hosuma gitti.kesinlikle 3 derside tavsiye ediyorum lütfi :)
    Ezberden hoşlanmayan bir kişi olarak bu notlardaki şifreleme teknikleri sayesinde tarihteki önemli olay ve kişileri ezberlemeden hafızaya aldım. Gerçektende bu notlar ezber bozduracak cinsten. Kpss ye az bir süre kala bu notların elime geçmesi iyi oldu. sizlere de tavsiye ederim. Bu notkları hazırlayan arkadaşa çok teşekkür ederim . Benim için artık tarih tarih olmuştur.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

vaavvv gercekten bayıldım notlara duzen cok super olmus cok memnun kaldım. renklendirmeler, şifrelerle anlatım oz ama tam kpss mantığına uygun şekilde hazırlanmış. kitaplarda bile yer almayan hap bilgiler mevcut ellerınıze, emeğinize sağlık... bu notlara fiyatta çok uygun..

almışken coğrafyayı da alıverdim bu da başarılı,beğenmeyen oturur kendi özet çıkarır (bu saatten sonra tavsiye etmem),ya da bunları tekrar ederek kendi özetiymiş gibi benimser daha kalıcı olur

Vatandaşlığı tarih kadar inceleyemedim ama bu da güzele benziyor, a3'ten çalışmak daha iyi gibi geldi,bu da bulunun elinizde bence

Tarihte gereksiz uzun cümleler yok,özetten öte birşey,soru çözerken zorlananlar(benim gibi),takıldığınız soruda iki de bir kitabı açıp arayıp bulmak yerine bu özetin ilgili sayfasından o bilgiye zoom yapabilirler,böylece vakit tasarrufu olur, elinizde bulunsun..
    öncelikle böyle bi çalışmada bulunduğunuz için sizi tbr ediyorum mehmet bey biz öğrencilere nasıl büyük bi iyilik yaptınız anlatamam. özetinizi rastgele buldum ve dikkatimi çekti hemen inceledim , konuları kısaltmanız,en önemliside kodlamalar yapmanız çok hoşuma gitti.hemen sipariş verdim .sipariş konusunda yardımcı olduğnuz için de tsk ederim ;D sınava girecek arkadaslara basarılar diliyorum umarım iyi bi puan alırız . notlarımıza calışalım , dert tasa kalmasın :d..
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    30 da 30 yaptıracak notlar gerçekten bakıldığında hiçbir şey atlatılmadan not alınmış...siparışin ertesi günü elime ulaştı teşşekürler...

• Konunuza denk geldim hocam o sene iyi bir puan alıp atandınız mı?

• Sadece iyi bir sözel ve mat 1 bilgisiyle Att iken 80 puan almıştım 2013 yılında. Zor bir sınav değil lisans kpss karşısında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • halledilir ben sıfır calısmayla girdim gayet iyi gecti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.