Şimdi Ara

Ekpss ye gireceğim.Ondan da umudum yok(Engelli kpss'si)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir süredir derslere çalışıyorum.Youtubeden videolar izliyorum ancak netlerim yükselmiyor.Artık ekpss den de umudum kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 6 Şubat 2020; 8:55:57 >

• Youtube a "benim hocam ekpss" yaz orda dersler var her alanda. Kpşs ile karistirma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

Youtube a "benim hocam ekpss" yaz orda dersler var her alanda. Kpşs ile karistirma.
    Hocam onları izliyorum ama hala kendimde bir gelişme hissetmiyorum.Boşa kürek çekiyormuşum gibime geliyor.
  • ekpss ye bende girecem bende çalışıyorum bakalım ne olacak alımlar eskisi gibi fazla olmuyor malesef böyle olunca en az 90 puan alacan ki ancak şansın olsun bu işler biraz şans işi bu sınavda düşük puan alıp atanan da oluyor yüksek puan alıp atanamayan da oluyor hi belli değil yani...
  • Sirf izlemekle olmaz konuyu bitirip ustune soru bankasindan soru cozuyor musunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORGANIKHOSAF

Sirf izlemekle olmaz konuyu bitirip ustune soru bankasindan soru cozuyor musunuz?
    çözmeye çalışıyorum ama çözemiyorum. pek bi işe yaramıyor
  • 10 yıldır bende giriyorum sınava, artık girmemeye karar verdim.
    ilk önce kpss bıraktık, sonra ekpss yi.
    zararım oldu mu hayır.
    dayımız yoksa bu ülkede hiçbir halt yapamayız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim bu sene 5. girişim olacak ders çalışıyrum ama pek anlamıyorum nasıl olacak bilmiyorum kütphaneye gidiyorum ordada sistem değişmiş ders çalıştırmıyor deyyuslar sinirlerim bozuldu ...
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Subay astsubay olun deli gibi alımlar var. Çok mu zor olması ?
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Engelli subaymi alirlar kardeşim. Iyimisin sen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sene bende ekpss gireceğim Psikolog olarak umarım kontenjan açarlar. Ders çalışma konusunda Benim hocam tavsiye ederim sözel dersler için oradan notlar çıkarın. Ama o notlarla yetinmeyin bir de konu anlatım kitabı olsun oradan da eksik notları tamamlayıp artık ezber yapın az bi süre kaldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.