Sinavdan once merak ederdim ve ozdebir siralamam ile gercek sinav siralamam arasinda nasil bir iliski vardir diye tahmin yurutmeye calisirdim. Sonucta ilk 100k daki ogrenciler buyuk ihtimalle bu sinavi kacirmaz diye mantik yuruturdum. Gercek sinavda 27k yaptim ve haziran ayinda girdigim ozdebirde ise tum sonuclar okununca 12k idi. ekte netlerim var yaklasik 115 bin kisi girmisti. burdaki siralamam henuz 50 bin civarinda okunmuskenki siralamam. Sonuc olarak arada ucuk bir fark var. Cok da benzer degilmis. |
YKS ve Ozdebir Denemeleri Sonuclari Benzer mi
-
-
benzer bizim matçı bi katsayı vermişti onunla çarpın demişti töderim nerdeyse aynı çıkmıştı
-
Bu tg sınavlarda asla istediğim performansi sergileyemedim hatta sonuna kadar gidebildigim bir tane tg yok.Ya hastaydım ya bulunduğum sınıf kötüydü hatta MSÜ öncesi birine girmiştim 67 net MSÜ ise 90 civarıydı aralarında 1 hafta vardı.
Bence normal bir sınav olarak değerlendirip çıkılmalı bu tgler çok az kişide gerçeği gösteriyordur diye düşünüyorum
-
Haklisin benzer gelecek diye bir sey yok heralde. tabi sadece benim sonucuma bakarak bunlari soylemek de yanlis olur fakat arkadaslarimin da sonuclari benzer sekilde oynamisti. sanirim bir kitle bu sinavlara girmedi ilk 20 bine girecek olan. ozdebir sonuclarim istikrarliydi cunku.
-
toder ozdebir supara hepsinde ilk200 birinde ilk 100 girdim. ilk girdigimde ozdebire 4k gelmisti. sonuc 500 ea -
2020 de son özdebirde ilk 900 e girmiştim. Gerçek sınavda 3700 e girdim. Bence de tam sonuç değil. Zaten ilk 100k daki herkes de girmiyor. Kurum bulamayanı var hasta olanı var korkanı var -
12. sınıfken özdebir 10-15k arası geliyordu yks 30k geldi.
Mezunken 1-3k arası geliyordu yks 4k geldi.
Bence 2 katına yakın bir şey geliyor genelde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twentytwenty -- 19 Eylül 2021; 6:29:26 > -
Nete takılma yüzdeliğe bak hatta ona da takılma ona kalsa 70k falan girerdim yksde 35k girdim
-
ozdebiri birak msü bile degil. Msü de 51k yaptim sinavda 7k. Ozdebir neymis -
İlk 1000 dışına çıkmıyordum 9bin küsür ham geldi
Msü 90-91 falandı. Tyt’de 65 falan mı ne geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 19 Eylül 2021; 13:34:45 > -
Son Özdebir:Say 450
Sınav:22k
Özdebirin hiç ölçücü olduğunu düşünmüyorum.
-
Özdebir son provada üç haneliydi sıralamam
Yks 2021: 27k -
Vay awk ben msü'de 9k yaptım sınavda 25k -
-
msü 70k bu arada -
son özdebir: 120 küsur
yks: 2.7k
-
denemeler size az çok bilgi verir sıralamanız hakkında ama sınav anı kötü geçerse hiç bi anlamı yok her şey sınav anına bağlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generation z -- 19 Eylül 2021; 17:19:41 > -
Ben Özdebir tytde 6k msüde 7k yaptım gercek tytde 45k yaptım çok gerildim sakinlesemedim batırdım tytde ben. Ayt ile 10kya çektim ama yine de. -
Töder 2:ilk 500 yanlış hatrlamıyosam(edbsos bitmemişti)
Töder 3:ilk 200
Msü:20k
SONUÇ
Tyt 110k
Ayt 4.2k tm -
Ben de çok merak ederdim ne kadar benzer diye gerçek sınava.
Töder-2
Say:1636
Ea:912
Söz:615
MSÜ:15k
Özdebir-1
TYT:7855
Tonguç-2-TG
TYT:2k
İşler-TG
TYT:7k
AYT:1k
Gerçek sonuç
Say:1908762
Ea:67k
Söz:92k
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu tg sınavlarda asla istediğim performansi sergileyemedim hatta sonuna kadar gidebildigim bir tane tg yok.Ya hastaydım ya bulunduğum sınıf kötüydü hatta MSÜ öncesi birine girmiştim 67 net MSÜ ise 90 civarıydı aralarında 1 hafta vardı. Bence normal bir sınav olarak değerlendirip çıkılmalı bu tgler çok az kişide gerçeği gösteriyordur diye düşünüyorum |
Benzer içerikler
- marmara ybs
- chatgpt matematik sorusu çözer mi
- efsane yayınları zorluk derecesi
- tarafınıza veya velisi olduğunuz kişilere ait öğrencilik bilgisi bulunamamıştır.
- bilgi sarmal paragraf zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X